Ne znam zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ne znam

Eh ovako,jucer upalim PES13 i igram BAL-Become a Legend,i sad je tekma prija kraju 88minuta,medjutim desava se sljedece,ostane slika znaci zastopa,a cuje se ono navijanje komentator i tako to,i nekakve mi sare pocnu izlazit i resetuje se komp.Ja sad u cudu,kontam sta je,pokusavam nesto da vidim tamo u onom folderu MiniDump da vidim imal sta,medjutim nema nista sa jucerasnjim datumom.I normala sad komp upaljen udjem na youtube bla bla bla,i prije spavanja reko da odigram jednu valjda nece opet,medjutim opet se desava ista stvar,medjutim sad mi izlazi onaj BSOD,i nisma upratio sta pise,resetuje se komp,i opet idem u folder MiniDumps,nalazim dpf file kako se vec zove zaboravio sam,nisam ga mogao otvorit,reko da nije kakav virus il nesto,ostavim Norton da skenira sve,poslije nekih 40min zavrsio skeniranje nema nista sve udure.I tako sad udjem u PES kontam  nece biti nista,ulazim u BAL,i odmah mi pocinju one cudne linije,nekakve zvijezde nesto ja se zijanio kontam sta je i ista situacija,slika zastopala a cuje se u pozadini pjesma i to,i sad ono alt delete i izlazi mi tamo,reko da vidim da nije do pesa,medjutim PES normalno radi,i izlazi mi nesto za drivere kako su pali pa su se oporavili,i resetujem ponovno komp,i sad nema slike nikako pise mi "Attention CHECK CABLE CONNECTION" i reko ajde opet resetujem ga i isto cuje se onaj bip kad se pokrene sistem i to.Graficka u pitanju je,ATI Radeon 3850 256bit,

Ostatak konfiguracije

Quad Q6600

Ram-2GB

Wester Digital Green 320GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne znam

Dok sam pisao ovo,i dok sam citao ovu temu o BSOD,racunar je bio ugasen.Sjedam i palim racunar,krece normala,sad uc da vidim sta mu je koji mu belaj,i odlazim do dnevnog,vracam se opet mi stoji "Warning check cable connection"resetujem ga,i sad samo izlazi ovo warning i vise nista.Sta da mu radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne znam

Check the cable connection, kao sto ti kaze

Ako i dalje nece onda ju jednostavno izvadi malo ocisti port i vrati, pa vidi sta se dogada...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 17:30 (coso9288).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ne znam
coso9288 kaže...

Check the cable connection, kao sto ti kaze

Ako i dalje nece onda ju jednostavno izvadi malo ocisti port i vrati, pa vidi sta se dogada...

Sve to uradio,updatovo drivere,i reko sad sam ga napravio sav sretan,ulazim u PES13 medjutim nece,odmah na startu zasteka sve,resetira se i onda 10minuta patnje sa ucestalim resetiranjem racunara,pri tom mi je 2 puta izasao BSOD.Morat cu nekog nafatat da donese svoju graficku da stavi,i da onda probam,ako bude sve udure,onda mi ne preostaje kupit neku polovnu jer se nea za nove.

15 godina
neaktivan
Ne znam

Da li je to ovako kao na slici u prilogu? Pregledaj grafičku articu da li dobro sjedi u utoru. Bilo bi dobro da je izvadiš i ispušeš hladnjak. Provjeri da li se ispravno vrti ventilator. Resetuj BIOS tako što ćeš iskljuti računalo iz električne mreže. Iz matične ploče izvaditi bateriju na 10 sekundi pa je vrati u ležište i startaj računalo, uđi u BIOS i podesi ga. Na kraju možda ipak bi najbolje bilo da testiraš monitor na drugom računalu. Kladim se u 100 ojra da je monitor uzrok!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ne znam

phoenix2003 kaže...

Da li je to ovako kao na slici u prilogu? Pregledaj grafičku articu da li dobro sjedi u utoru. Bilo bi dobro da je izvadiš i ispušeš hladnjak. Provjeri da li se ispravno vrti ventilator. Resetuj BIOS tako što ćeš iskljuti računalo iz električne mreže. Iz matične ploče izvaditi bateriju na 10 sekundi pa je vrati u ležište i startaj računalo, uđi u BIOS i podesi ga. Na kraju možda ipak bi najbolje bilo da testiraš monitor na drugom računalu. Kladim se u 100 ojra da je monitor uzrok!

Da tako.Vadio sam je vec ispuhivo sam je,te sam je fino stavio u utor i sve lijepo namjestio,cak sam nanio i pastu novu.Pa sam prije ovog svega,racunar ispuho kompresorom.Drug ne znam ti ja bas oko toga BIOS-a bojim da nesto vise ne pojebem.Nije mi se ovo nikad prije desavalo,i mislim da nije problem u monitoru,al probat cu ga negdje.Jedini problem koji sam imao sa monitorom jes taj da nisam mogao staviti nativnu rezoluciju monitora koja je 1680x1050 @60HZ ja mislim.Al vec tako skoro pa dvije godine frcera pa ne vidim zasto bi bio razlog u tome,al uglavnom hvala ti probat cu i to.Najgore sto ne mogu skontat na koji nacin da postam ovde onaj dump file,sa kojim programom da vidite vi i da kazete u cemu je konkretan razlog ovog problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice