Eh ovako,jucer upalim PES13 i igram BAL-Become a Legend,i sad je tekma prija kraju 88minuta,medjutim desava se sljedece,ostane slika znaci zastopa,a cuje se ono navijanje komentator i tako to,i nekakve mi sare pocnu izlazit i resetuje se komp.Ja sad u cudu,kontam sta je,pokusavam nesto da vidim tamo u onom folderu MiniDump da vidim imal sta,medjutim nema nista sa jucerasnjim datumom.I normala sad komp upaljen udjem na youtube bla bla bla,i prije spavanja reko da odigram jednu valjda nece opet,medjutim opet se desava ista stvar,medjutim sad mi izlazi onaj BSOD,i nisma upratio sta pise,resetuje se komp,i opet idem u folder MiniDumps,nalazim dpf file kako se vec zove zaboravio sam,nisam ga mogao otvorit,reko da nije kakav virus il nesto,ostavim Norton da skenira sve,poslije nekih 40min zavrsio skeniranje nema nista sve udure.I tako sad udjem u PES kontam nece biti nista,ulazim u BAL,i odmah mi pocinju one cudne linije,nekakve zvijezde nesto ja se zijanio kontam sta je i ista situacija,slika zastopala a cuje se u pozadini pjesma i to,i sad ono alt delete i izlazi mi tamo,reko da vidim da nije do pesa,medjutim PES normalno radi,i izlazi mi nesto za drivere kako su pali pa su se oporavili,i resetujem ponovno komp,i sad nema slike nikako pise mi "Attention CHECK CABLE CONNECTION" i reko ajde opet resetujem ga i isto cuje se onaj bip kad se pokrene sistem i to.Graficka u pitanju je,ATI Radeon 3850 256bit,
Ostatak konfiguracije
Quad Q6600
Ram-2GB
Wester Digital Green 320GB