Ne reagira

poruka: 4
|
čitano: 812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ne reagira

Imam problema sa kompom kad ga upalim , ukljucim ga i otvorim neku stranicu naprimer MOZILU otvorim i ocu na internet, onda pocinju muke jer se odmah poslje ukljucenja na internet posle 5-10 sekundi pojavi NE REAGIRA i bude prozirno bijle prozor , tako mi se desava sa svim sto otvorim neke dokumente , udjem u neku igricu i zamrzne mi se i cujem naprimer kako se ponavlja pucanj puske ili sta god vec igram ...

Imam

Intel® Celeron® E3300 2,5 GHzOperativni sustav Windows® 7 Home PremiumMatična pločaAsus P5QPL-AMChipsetIntel® G41/ICH7Memorija1x2 GB DDR2 800 MHzGrafička karticaIntegrirana Intel® GMA X4500 grafikaČvrsti disk160 GB
Zvuk6-kanalniLAN 10/100/1000 MbitKučište

Midi tower, 400 W

GRAFICKA DODANA ati saphhire hd 2600 xt ....

POMOZITE MOLIM VAS , ili dajte čekič

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne reagira

OCE MI O POMOCI ?????? MOLIM VASSSSSSSSSS????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ne reagira
Copyright kaže...

Imam problema sa kompom kad ga upalim , ukljucim ga i otvorim neku stranicu naprimer MOZILU otvorim i ocu na internet, onda pocinju muke jer se odmah poslje ukljucenja na internet posle 5-10 sekundi pojavi NE REAGIRA i bude prozirno bijle prozor , tako mi se desava sa svim sto otvorim neke dokumente , udjem u neku igricu i zamrzne mi se i cujem naprimer kako se ponavlja pucanj puske ili sta god vec igram ...

Imam

Intel® Celeron® E3300 2,5 GHzOperativni sustav Windows® 7 Home PremiumMatična pločaAsus P5QPL-AMChipsetIntel® G41/ICH7Memorija1x2 GB DDR2 800 MHzGrafička karticaIntegrirana Intel® GMA X4500 grafikaČvrsti disk160 GB
Zvuk6-kanalniLAN 10/100/1000 MbitKučište

Midi tower, 400 W

GRAFICKA DODANA ati saphhire hd 2600 xt ....

POMOZITE MOLIM VAS , ili dajte čekič

reinstaliraj windows i problemi su gotovi.Jer izgleda da je problem u softveru.

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
16 godina
neaktivan
Ne reagira

Stavi Win 7 pro ili ultimate i pazi što instaliraš, zbog kompatibilnosti.

Stari avijatičar...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice