Ne pali mi monitor..........

poruka: 14
|
čitano: 5.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ne pali mi monitor..........

Dan, evo, imam nekih problema........

Imam proc amd 965BE, matičnu GA-MA790FX-DS5 i napajanje OCZ game x Stream 600w

To je gonilo Msi 6870 normala, sve radilo ko sat, dok nedavno nisam uzeo još 1 i stavio ih u crossfire.........

sve je možda dan -2 radilo ok, a onda mi se počeo javljat sljedeći problem....

Kada palim komp, sve se normalno starta osim monitora......... komp odradi svoje i uđe u winse al se meni monitor neće da upali nego tek nakon kojih 5-10 min 

i sve radi vrhunski dok opet ne ugasim ili stavim komp na sleep........... kad ga restartam iz winsa, sve je ok i radi normalno i bootscreen i sve se vidi........

pomagajte

inače monitor je samsungov lcd 19 inch ali ona kocka, ne wide screen.......

Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :) KUPUJEM ASUS CROSSHAIR IV FORMULA; PONUDE NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ne pali mi monitor..........

Odspoji neki nepotrebni potrošač npr dvd rom ili sto vec imas i onda upalit jer dvd rom uzima po 20 do 25 w pa ako to nece raditi probaj nove drivere , a ako nece ni to radit snimi nove windowse...

16 godina

Meni se čini da bi mogao biti problem u nekom od kondenzatora u monitoru. Ali najsigurnije je probat monitor na nekom drugom kompu, ako se tamo to ne događa onda je problem u nečem drugome.

logic sense of no sense.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 20:54 (Saryne).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ne pali mi monitor..........

al kad radi bootscreen onda bi trebalo raditi i u windowsima

16 godina

moja je procjena da mu je neki od kondenzatora polako pri kraju i zato se događa ovaj problem. Neće da prikaže sliku na početku jer kondenzator ne obavlja svoj posao odnosno treba mu duže vrijeme da se napuni i kad se kond napuni tek onda baci sliku. To je moja procjena ali najsigurnija je stvar spojiti monitor na drugi pc pa onda vidjet da li se problem ponavlja.

logic sense of no sense.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

delete me.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 21:07 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav! Meni isto neće da se upali slika. Spajao sam ove komponente u kućište:

Intel D875PBZ
 Sapphire 9600xt
Kingston 2X512MB
 Enermax 350w
Segate 80gb

Ovo je trebao biti moj novi comp. (moj trenutni je pod Moj PC), ali neće pa neće... 

Nakon prvog pokušaja sam vidio da nisam spojio hard disk sa matičnom, ali to sam ispravio, ali opet isto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tandrla kaže...

Pozdrav! Meni isto neće da se upali slika. Spajao sam ove komponente u kućište:

Intel D875PBZ
 Sapphire 9600xt
Kingston 2X512MB
 Enermax 350w
Segate 80gb

Ovo je trebao biti moj novi comp. (moj trenutni je pod Moj PC), ali neće pa neće... 

Nakon prvog pokušaja sam vidio da nisam spojio hard disk sa matičnom, ali to sam ispravio, ali opet isto...

Kao prvo, ne misliš valjda sklopit novi PC s onim procesorom koji ti je pod MojPC?! Koji PC uopće sklapaš? Novi ili iz starog vadiš sve osim CPU-a? To ti uopće nema smisla niti može raditi. Ne znam kako ćeš uopće utaknuti taj tvoj stari CPU!? A ako sklapaš novi, onda gdje ti je procesor u ovim gore komponentama koje si naveo da sklapaš? Ja vidim samo matičnu, grafu, memoriju, napajanje i HDD!

P.S. Moja preporuka: daj sklopiti to nekome tko zna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 13:36 (diskDEfragmenter).
13 godina
neaktivan

Ajme, znao sam da sam nešto zaboravio! Sklapam novi PC. I neće da mi se na monitoru pojavi slika. A jel treba taj CPU? Jel moram ito kupit?Zar ne bi trebalo isto pokazati sliku?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 13:46 (Tandrla).
15 godina

Slušaj, nadam se da se šališ, jer s takvim znanjem ne možeš ni na forum, a kamoli sastavljati PC.

13 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...

Slušaj, nadam se da se šališ, jer s takvim znanjem ne možeš ni na forum, a kamoli sastavljati PC.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!! Nisam mogao izdržati a da ovo ne napišem!!! Malo se nasmijati!!! Namjerno sam i izostavio proc. s popisa!

HeHe!

14 godina
neaktivan

Ljudi..imam isti problem..neče mi se upalit monitor...komp upalim ali monitor se neče nikako...piše no signal...imao sam 43 gb memorije..instalirao sam gta 4 sad imam 28 i od tada monitor ne radi...

HHELLLPPPP PLIZZZZ
THXXXX

mj
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

PLIZZ LJUDi pomognite...trebam pomoč...

mj
13 godina
neaktivan

Može biti svašta, grafička, matična, monitora, RAM-memorije......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice