Monitor

poruka: 8
|
čitano: 1.822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Monitor

Pozdrav imam nekakav problem sa monitorom koji je eto radio savrseno do prije par minuta.

Ova prva slika je slikana mobitelom i tu su vidljive smetnje, ali kad printscreenam onda se ne vide.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Re: Monitor
Ganinho kaže...

Pozdrav imam nekakav problem sa monitorom koji je eto radio savrseno do prije par minuta.

Ova prva slika je slikana mobitelom i tu su vidljive smetnje, ali kad printscreenam onda se ne vide.

Smetnje meni djeluju kao artefakti, odnosno reci doviđenja grafici. Printscreen slika softwareski sliku, takva bude u kompjuteru, ali je grafika ne može dobro prikazat, jer je oštećena, pa ti na monitoru izgleda kako ti izgleda.

Probaj drugu grafiku, probaj tu grafiku u drugom kompjuteru, ali pripremi se za shopping.

P.S.

Provjeri sve spojeve, kabele, da li je grafika dobro sjela u utor. Ako imaš sreće, možda se neki kabel samo malo lošije drži...

Live long and prosper.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2020 11:43 (Filox).
6 godina
neaktivan

Probao sam i drugi HDMI kabel pa je bilo isto, spojio sam ga i preko splitera na bratov PC i opet mi je isto bilo.

Ako nista barem imam garanciju i na graficku i monitor.

6 godina
neaktivan
Ganinho kaže...

Probao sam i drugi HDMI kabel pa je bilo isto, spojio sam ga i preko splitera na bratov PC i opet mi je isto bilo.

Ako nista barem imam garanciju i na graficku i monitor.

A ček, ček, spojio si monitor na drugi komp i ista je slika?

Onda je monitor otišao u vječna lovišta, ne grafika.

Probaj bratov monitor na svom kompu i sve ćeš znat.

Live long and prosper.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2020 12:33 (Filox).
16 godina
neaktivan
Ganinho kaže...

provjeri si razlučivost tog "wallpapera" (= je li primjerena razlučivosti monitora?) i uzmi u obzir da snimak telefonom nije isto kao i printscreen. s monitorom je sve ok ali s tom slikom u pozadini nije (a i kamera u telefonu je sumnjiva). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
6 godina
neaktivan

Da, da isto je bilo.

Probat cu i tu drugu opciju, cisto da znam sta moram slat na servis.

6 godina
neaktivan
Monitor

Jel moguce da je do VGA kabela? Kad sam kupio pc dobio sam VGA kabel koji sam koristio mozda dan dok nisam kupio HDMI i istog sam zaboravio iskljuciti. Evo sad sam ga upalio bez VGA i sve valja.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ganinho kaže...

Jel moguce da je do VGA kabela? Kad sam kupio pc dobio sam VGA kabel koji sam koristio mozda dan dok nisam kupio HDMI i istog sam zaboravio iskljuciti. Evo sad sam ga upalio bez VGA i sve valja.

Moguće ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice