- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav imam nekakav problem sa monitorom koji je eto radio savrseno do prije par minuta.
Ova prva slika je slikana mobitelom i tu su vidljive smetnje, ali kad printscreenam onda se ne vide.
Smetnje meni djeluju kao artefakti, odnosno reci doviđenja grafici. Printscreen slika softwareski sliku, takva bude u kompjuteru, ali je grafika ne može dobro prikazat, jer je oštećena, pa ti na monitoru izgleda kako ti izgleda.
Probaj drugu grafiku, probaj tu grafiku u drugom kompjuteru, ali pripremi se za shopping.
P.S.
Provjeri sve spojeve, kabele, da li je grafika dobro sjela u utor. Ako imaš sreće, možda se neki kabel samo malo lošije drži...
Probao sam i drugi HDMI kabel pa je bilo isto, spojio sam ga i preko splitera na bratov PC i opet mi je isto bilo.
Ako nista barem imam garanciju i na graficku i monitor.
Probao sam i drugi HDMI kabel pa je bilo isto, spojio sam ga i preko splitera na bratov PC i opet mi je isto bilo.
Ako nista barem imam garanciju i na graficku i monitor.
A ček, ček, spojio si monitor na drugi komp i ista je slika?
Onda je monitor otišao u vječna lovišta, ne grafika.
Probaj bratov monitor na svom kompu i sve ćeš znat.
Pozdrav imam nekakav problem sa monitorom koji je eto radio savrseno do prije par minuta.
Ova prva slika je slikana mobitelom i tu su vidljive smetnje, ali kad printscreenam onda se ne vide.
provjeri si razlučivost tog "wallpapera" (= je li primjerena razlučivosti monitora?) i uzmi u obzir da snimak telefonom nije isto kao i printscreen. s monitorom je sve ok ali s tom slikom u pozadini nije (a i kamera u telefonu je sumnjiva).
Da, da isto je bilo.
Probat cu i tu drugu opciju, cisto da znam sta moram slat na servis.
Jel moguce da je do VGA kabela? Kad sam kupio pc dobio sam VGA kabel koji sam koristio mozda dan dok nisam kupio HDMI i istog sam zaboravio iskljuciti. Evo sad sam ga upalio bez VGA i sve valja.
Jel moguce da je do VGA kabela? Kad sam kupio pc dobio sam VGA kabel koji sam koristio mozda dan dok nisam kupio HDMI i istog sam zaboravio iskljuciti. Evo sad sam ga upalio bez VGA i sve valja.
Moguće ...