Krepao BIOS?

poruka: 11
|
čitano: 2.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Krepa bios???

evo na prastarom laptopu hp nx 6125 sam u windowsima napravio update BIOS-a i sve je bilo u redu i pisalo da moram restartat komp. Ja ga restartao i sad stoji crni ekran a svijetli lampica koja pokazuje da je upaljen i lampica od hard diska, i ništa ne mrda već nekih 10-ak minuta...

jel moguće da sam s*ebo bios?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krepa bios???

Moguće je. Probaj obrisat CMOS

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Krepa bios???
matko_st kaže...

evo na prastarom laptopu hp nx 6125 sam u windowsima napravio update BIOS-a i sve je bilo u redu i pisalo da moram restartat komp. Ja ga restartao i sad stoji crni ekran a svijetli lampica koja pokazuje da je upaljen i lampica od hard diska, i ništa ne mrda već nekih 10-ak minuta...

jel moguće da sam s*ebo bios?

JAKO moguće.....bilokakva nestabilnost,nestanak struje(makar i milisekunda)..može prouzročiti prekid updatea BIOS-a...pošto veće sra.. ne možeš napraviti,pokušaj ponoviti proceduru

17 godina
Krepa bios???

vrati se na stari bios

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zzz kaže...

vrati se na stari bios

ehh to jedino može tako da bosanski resetira bios(a tu treba raskopati lap....)

16 godina
neaktivan
Krepa bios???

a kako da ga sad vratim na stari BIOS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma trebalo ga je samo nasilno izgasit i ponovno upalit i to je to, sve je u redu sada, hvala svima na pomoći

16 godina
neaktivan
matko_st kaže...

ma trebalo ga je samo nasilno izgasit i ponovno upalit i to je to, sve je u redu sada, hvala svima na pomoći

Ajde drago mi je da nema problema.

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
16 godina
protjeran
matko_st kaže...

a kako da ga sad vratim na stari BIOS?

pa TREBAŠ KRATKO SPOJITI I SPRAZNITI cmos BATERIJU NA PLOČI...REKOH MORAT ĆEŠ GA RASKOPATI I PORED cmos BATERIJE IMAŠ KRATKOSPOJNIK(JUMPER).MALO POGLEDAJ I KRATKO SPOJI BATERIJU...POTOM UKLJUČI LAP JEDNO POLA MINUTE I NEK STOJI..ISKLJUČI GA NAKON TOGA...VRATI JUMPER U POČETNU POZICIJU I UKLJUČI LAP..TREBAO BI STARTATI SA TVORNIČKIM(DEFAULT VRIJEDNOSTIMA)...UHHHH sorry na velikim slovima..nisam primjetio...Namigiva

17 godina
Krepa bios???

na stranici proizvođaca laptopa pozrađi bios i utiliti za fleshanje biosa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
matko_st kaže...

i onda kažu da bosanski reset ne pomaže....Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice