Evo ovako, imam jedan čudan problem pa molim za pomoć. Prije par dana sam kupio novi proc Intel Pentium E6600 LGA 775 3.06GHZ, da "osvježim" malo svoj komp. Prije toga sam kupio i novu grafičku karticu, ATI Radeon HD 5670 i instalirao sam na matičnu ploču INTEL DG33FB. Sve je radilo super dok je bio stari procesor uštekan, kad sam zamijenio procesore odnosno kad sam stavio gore navedeni novi u matičnu ploču isto je bilo ok, samo sam primjetio da kad komp idem restartati on tj. Windowsi se ne podižu, monitor ode u sleep mode, i više se niš ne događa, komp je i dalje upaljen. Kako bi ponovno podignuo sistem moram komp ugasiti i ponovno upaliti. Nakon toga sve radi normalno. Moram napomenuti da je Taj novi procesor provjeren i podržava ga ta matična ploča, stari proc koji je bio unutra isto je bio Intel Pentium Dual-Core E2180 2.0 GHZ i snjim nije bilo takvih "problema"..... da li moram ponovno instalirati možda Windowse, ne znam kaj da napravim...zato molim pomagajte...
Pozdrav
Hrvoje

.....da nije loše riješenje,al nije to to, samo kaj me muči to jel se nekaj može s tim gašenjem i paljenjem zeznuti na kompu,
. Iako mislin da je problem hardwerske prirode a ne softwerske. Još malo proguglaj pa vidi. Sritno!
Volim jabuke :)