Kompjuter se jako pregrijava

poruka: 42
|
čitano: 13.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kompjuter se jako pregijava

Pa ti slobodno moze stavit novi hladnjak ovaj iz linksa koji ti posalju postom kad ga kupis preko web shopa i onda ga stavis u komp, pa ne moras ti stavljat gore taj novi hladnjak odneses komp u ducan di su ti ga slozili pa ce ti oni stavit taj novi hladnjak gore i tu nema problema s garancijom onda uopce!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala vam na odgovorima koliko se ceka da stigne u vtc i daj mi tocan link da narucim

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 15:29 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam tocno za cekanje nisam nikad kupovao u linksu preko web-a ali pise ti sve tamo na stranici pa pogledaj kako ide postupak!Cool

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.093

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

velki pozz koje su temperature u granicama normale,sad vrućine idu bit će gadno za komp

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kompjuter se jako pregijava
Tomo89 kaže...

velki pozz koje su temperature u granicama normale,sad vrućine idu bit će gadno za komp

Za procesor ili ?
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
17 godina
Tomo89 kaže...

Ak nemas neki dobar program za mjerit temperaturu onda skini ovaj program pa ga samo otvoris on nema instalacije, skini 1.14 zip 32 bit verziju pa provjeri kak stvari stoje glede temperatura a mozes i okacit sliku tu na forum da vidimo!Cool

http://www.cpuid.com/hwmonitor.php

16 godina
neaktivan

evo sad skino Everest,pa sam gledo temperature malo iz čiste znatiželje

mislim da je sve uredu,općenito mislim na temperature npr procesora i matične

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo skino sam tvoj preporučeni program,nije loš

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kompjuter se jako pregrijava
Tomo89 kaže...

evo sad skino Everest,pa sam gledo temperature malo iz čiste znatiželje

mislim da je sve uredu,općenito mislim na temperature npr procesora i matične

CPU: idle do 45 stupnjeva, load do oko 60 stupnjeva.
xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 23:38 (BORG).
16 godina
neaktivan

u mene j naj veća GPU dioda 51celzijev,ostalo je sve ispod

prvi se put bavim temperaturama na kompu,pošto je ljto došlo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa ti slobodno moze stavit novi hladnjak ovaj iz linksa koji ti posalju postom kad ga kupis preko web shopa i onda ga stavis u komp, pa ne moras ti stavljat gore taj novi hladnjak odneses komp u ducan di su ti ga slozili pa ce ti oni stavit taj novi hladnjak gore i tu nema problema s garancijom onda uopce!Cool

ee mogu te neš pitat.......hladnjak mi je poceo ispustat cudne zvukove i poce je topli zrak pljuvat...kaj sada.......novi hladnjak ili??

15 godina

Pistat? Mozda mislis da zuji? AKo zuji onda je vent ili otisao ili se prebrzo vrti...

Pljuvat topli zrak? Pa to i je zadatak hladnjaka, da topli zrak odvede sa finova ca. E sad ako ti je poceo izbacivat zrak puno topliji nego inace onda je:

-proc riknuo pa ga se vise ne moze ohladit ( zato se mozda i vent vrti do ibera stalno )

-vrijeme za zamjenu paste, pa se zato proc pregrijava i vent vrti na max

-vent pred smrt, pa opet zato se proc pregrijava.

Dok kazem pregirjava mislim na grije vise nego obicno, jer da se pregrijava bi se i komp rusio.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice