Pa ti slobodno moze stavit novi hladnjak ovaj iz linksa koji ti posalju postom kad ga kupis preko web shopa i onda ga stavis u komp, pa ne moras ti stavljat gore taj novi hladnjak odneses komp u ducan di su ti ga slozili pa ce ti oni stavit taj novi hladnjak gore i tu nema problema s garancijom onda uopce!
hvala vam na odgovorima koliko se ceka da stigne u vtc i daj mi tocan link da narucim
Ne znam tocno za cekanje nisam nikad kupovao u linksu preko web-a ali pise ti sve tamo na stranici pa pogledaj kako ide postupak!
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.093
velki pozz koje su temperature u granicama normale,sad vrućine idu bit će gadno za komp
velki pozz koje su temperature u granicama normale,sad vrućine idu bit će gadno za komp

evo sad skino Everest,pa sam gledo temperature malo iz čiste znatiželje
mislim da je sve uredu,općenito mislim na temperature npr procesora i matične
evo skino sam tvoj preporučeni program,nije loš
evo sad skino Everest,pa sam gledo temperature malo iz čiste znatiželje
mislim da je sve uredu,općenito mislim na temperature npr procesora i matične
u mene j naj veća GPU dioda 51celzijev,ostalo je sve ispod
prvi se put bavim temperaturama na kompu,pošto je ljto došlo
Pa ti slobodno moze stavit novi hladnjak ovaj iz linksa koji ti posalju postom kad ga kupis preko web shopa i onda ga stavis u komp, pa ne moras ti stavljat gore taj novi hladnjak odneses komp u ducan di su ti ga slozili pa ce ti oni stavit taj novi hladnjak gore i tu nema problema s garancijom onda uopce!
ee mogu te neš pitat.......hladnjak mi je poceo ispustat cudne zvukove i poce je topli zrak pljuvat...kaj sada.......novi hladnjak ili??
Pistat? Mozda mislis da zuji? AKo zuji onda je vent ili otisao ili se prebrzo vrti...
Pljuvat topli zrak? Pa to i je zadatak hladnjaka, da topli zrak odvede sa finova ca. E sad ako ti je poceo izbacivat zrak puno topliji nego inace onda je:
-proc riknuo pa ga se vise ne moze ohladit ( zato se mozda i vent vrti do ibera stalno )
-vrijeme za zamjenu paste, pa se zato proc pregrijava i vent vrti na max
-vent pred smrt, pa opet zato se proc pregrijava.
Dok kazem pregirjava mislim na grije vise nego obicno, jer da se pregrijava bi se i komp rusio.