Interni card reader

poruka: 3
|
čitano: 1.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Interni card reader

U sklopu Asusove maticne ploce mi je dosao i interni card reader. Kad bi kliknuo na My Computer imao bih prikaz dvije particije od hard disca i 4 ''particije'' od card readera. No sad ih vise nema. Posto se slabo razumijem u to, je li moguce da sam ih mozda iskljucio kad sam gasio svoj memory stick jer mi je USB Device pokazivao da je kao i card reader spojen preko USB-a. Nadam se da netko razumije i da mi moze pomoci.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Interni card reader

I ja sam tako jednom zeznuo stvar.Rijesio sam je ovako:ugasi komp,odspoji kablove od citaca kartica,upali komp,pa opet restart,zatim opet gasenje,kablove spojit nazat,upalit komp i gotovo...tako sam ja bar rjesio.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
Interni card reader

Pogledaj u Device Manageru dal ti OS prepoznaje taj dodatak.Možda ti je taj kanal onemogučen pa ga opet pokreni.I tam ti bude pisalo(ako ga prepoznaje)da li radi normalno.Isto tak ako ga nema probaj ponovo reinstalirati drivere za taj dodatak ako si ih dobil z matičnom.Ili probaj, ako ga nema u Device Manageru, instalirati ga preko programa Add Hardware u Control Panelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice