HDD 3T - žurno molim pomoć

poruka: 8
|
čitano: 1.848
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kupio sam novi HDD od 3T (WDC WD30EURS-63R8UY0 SCSI) (2794 GB) ugradio u računalo, windowsi su, automatski, sami pokrenuli formatiranje i učinili dvije particije i to 2048,00 gb i druga 745,53 gb, (disk bi trebao imati 2794 gb), no međutim ova druga particina je nedostupna (nedodijeljena), pokušao sam u je djeliti ili vidjeti, nisam uspio a nemogu niti ponovo formatirati disk u jednu cjelinu.. MOLIM POMOĆ - HVALA

(računalo ACPI x64-based PC; Operativni sustav Microsoft Windows 7 Ultimate Instalirani Service Pack Service Pack 1;Procesor QuadCore Intel Core i7 920, 2033 MHz (15 x 136) Naziv matične ploče Gigabyte GA-EX58-Extreme

mo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HDD 3T - žurno molim pomoć

Kreiraj particiju kroz Control panel-System and security-Administrative tools-Computer managment.

Pozdrav!

16 godina
neaktivan

Probao sve moguće opcije.. ali neide.. rekli si mu da je problem u biosu ploče, no skinuio sam najnoviji, ne ide.. ..hm..?? no hvala ...

mo
15 godina

Onda Linux! To sigurno nisi probao! Pokreni neku od Linux Live CD distribucija kao Ubuntu ili Mint pa radi od HDD šta ti je želja.

Pozdrav!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ali u linuxu se ne moze formatirati u ntfs. a ako se ne varam, windows ne vidi ext2/4 particije...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina

Može NTFS, itekako, samo skini zadnju verziju Linuxa.  Možeš formatirati i u FAT32 pa poslje pod Windows-om prebaci u NTFS. Sve u svemu Linux može formatirati i u NTFS.

Pozdrav!

15 godina
neaktivan

{#}Na sreću ostaloga svijeta Može{#}{#}slikica.

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
15 godina

Znam, kažem ti već sam to radio.

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice