Hard disk pata-kako testirati?

poruka: 6
|
čitano: 3.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

kako testirati hard disk maxtor 40 gb. kopiram na njega pa prekine ,pa gubi podatke. windowsi kažu nema bad sektora. ali ako ima neki profi alat. probao sam sa nekim maxtor ali  noviji je mislim za sata diskove. i molim vas ne govoriteda kupim novi disk,čovjeku treba baš taj i takav. hvala

Z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Postoji jedan skup programa sakupljenih u jedan bootabilni CD. Na tom cd-u ima raznih vrsta dijagnostike za računala pogotovo za HDD-ove. Zove se ultimate boot cd. Samo upisi u google i prva stranica. Program je besplatan, a i bio je na BUG dvd-u.

Nakon skidanja spžiš ga na cd i kao da ides instalirat windows pojavi se. Te na njemu imas razne dijagnostičke alate za svaku vrstu HDD-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hard disk pata-kako testirati?
opcom kaže...

kako testirati hard disk maxtor 40 gb. kopiram na njega pa prekine ,pa gubi podatke. windowsi kažu nema bad sektora. ali ako ima neki profi alat. probao sam sa nekim maxtor ali  noviji je mislim za sata diskove. i molim vas ne govoriteda kupim novi disk,čovjeku treba baš taj i takav. hvala

HD TUNE

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
protjeran
Life's Good kaže...

Postoji jedan skup programa sakupljenih u jedan bootabilni CD. Na tom cd-u ima raznih vrsta dijagnostike za računala pogotovo za HDD-ove. Zove se ultimate boot cd. Samo upisi u google i prva stranica. Program je besplatan, a i bio je na BUG dvd-u.

Nakon skidanja spžiš ga na cd i kao da ides instalirat windows pojavi se. Te na njemu imas razne dijagnostičke alate za svaku vrstu HDD-a.

imam,probao,ne vidi ništa. tj vidi disk i piše no errors. :(

Z
17 godina

Si probao sa drugim PATA kablom ? Možda je oštećen...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
opcom kaže...

Imao sam sličan problem sa 10GB Maxtorom...  umirovio sam ga nakon što mi je BIOS izbacio upozorenje da napravim backup i zamijenim disk.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice