Moze li se graficka GDDR5 u maticnu koja podrzava GDDR3,isto tako jel moze DDR3 ram u DDR2 ??
Mozda ima ovakvih tema,ali ih nemogu nac!
Moze li se graficka GDDR5 u maticnu koja podrzava GDDR3,isto tako jel moze DDR3 ram u DDR2 ??
Da.
Ne.
Daj ljudi malo pogledajte po googleu prije otvaranja tema za ovako retardirana pitanja
Drukčije vrste RAM-a npr. DDR3 nemogu na matičnu DDR2 zbog fizičkih različitosti.
Grafička kartica može imati drugačiju vrstu memorije od vrste RAM-a.
GDDR je oznaka za memoriju kod grafičkih kartica...
Znaci bilo koja grafička s bilo kojom memorijom može na bilo koju matičnu
naravno ako je zadovoljeno da matična i grafička imaju pci-x odnosno agp utor...
Ali kod radnih memorija je drugačije, DDR3 nejde u DDR2 ili 1 te obratno...
Ima par izuzetaka da matična podržava DDR3 i DDR2...
Daj ljudi malo pogledajte po googleu prije otvaranja tema za ovako retardirana pitanja
Znam,ali ovako mi je najbrze. Na google-u nebi naso za 30 min (bar ja),a odee sam dobio odg. za 3 min!
Nema ništa sramotno u neznanju,mogo je googlat,al je pito tu i naučio neš novo.
samo cu ti rec,da ja nisam na kompu po cili dan i da cilo vrime visin po tome i da ucit ta info. sranja!btw. jos nesto "ne s*ri
Ovakve banalne stvari je teško neći na internetu jer se podrazumijeva da svi znaju. Nema nikakve sramote u ovom pitanju i vjerujem da je pomoglo i nekim drugima a ne samo njemu.