FPS dropovi

poruka: 19
|
čitano: 1.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FPS dropovi

Trebam pomoc ljudi

Igram nesto, npr Rocket League i imam 100fps nekih 10minuta i nakon tog mi samo padne fps kao da mi nije dovoljno dobar PC. Fps bude nekih 45-50cca, tako u svakoj igri. Sad i Titanfall, sa 60fps na 40fps konstantnih. Sta da napravim? Dobio sam cooler nedavno i stavio ga CM Hyper 212 LED i rekao mi frend da je i njemu isto bilo te da ga je ponovno izvadio i stavio i da mu se popravilo ali meni nije, pokusao sam to jucer i nista. Jel trebam reinstallirat windows ili kakav virus je u pitanju?

AMD Radeon 7770 HD

AMD Phenom II X4 960T

CM Hyper 212 EVO

ASRock 970 Extreme3

Seasonic 620W Bronze

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FPS dropovi

pogledaj prvo da nemaš slučajno brdo prašine na hladnjaku od procesora, isto tako za grafičku pa očisti to.

15 godina
FPS dropovi

kako veli kolega, malo čistoće ne škodi, probaj prvo usisati prašinu, još bolje ispuhati ali nemoj prevrtjeti ventilatore...

dakle ne nabit mlaznicu na vent, nego iz daljeg s blokiranim ventom (prst ili olovka), pazi imaš ventove na procesoru, grafičkoj i napajanju (a možda i više)...

s peruškom pokupi i onaj fini sloj prašine s diska...

a onda se navikni svakih mjesec dana otvoriti PC i usisati, a onda i jednom godišnje puni tretman s ispuhivanjem

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Ma procesor i hladnjaci su svi cisti, maknuo sam slojeve prasine sa djelova kad sam otvarao komp prije tjedan dana i jucer. Sve je cisto, procesor pogotovo, nova termalna pasta i sve. Sad sam runao malwarebytes da vidim ima li koji virus i bilo je nesto, izbrisalo ih je, sad idem vidjet jel ima jos toga. Ako bude sta da napravim onda ?

12 godina
odjavljen

Instaliraj Hwmonitor pokreni i prati temperature i cpu gpu usage, ako se to opet desi. 

SkorvY
10 godina

Evo hocu, temp cpu mi je oko 30stupnjeva (Hyper 212 je odlican) gpu je oko 70 uvijek

A sad cu vidjet usage onda, idem testirat

10 godina

Usao u overwatch i 10FPS stoji, a do sad uvijek 60konstantnih. Sta sad ?

Sad dok mi je chrome upaljen i skype, 39% physical memory koristenja.

10 godina
FPS dropovi

svchost koristi 35% procesora, kako da fixam to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FPS dropovi

Bez chromea

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

svchost.exe može biti svašta, zadnje kod frenda što je nedavno imao taj problem, 60% cpua mu je koristio, pod tim servisom bio je Windows update(win7).

SkorvY
16 godina
neaktivan
FPS dropovi

uf, mene je isto svchost bio zezao i dobijao sam živčane slomove... još da se mogu sjetit kak sam sredio... mislim da sam imao neko smeće instalirano... pogledaj što si nedavno instalirao.. deinstaliraj svo nepotrebno smeće i skeniraj za viruke, malware i sve smeće

Hvaljen isus i marija vesela je šokadija
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Dap, malo je zeznuto.. 

Ali, klikni na svchost.exe i idi da ti ga prikaže na servise, pa vidi koji je. 

Frendu je bio taj win update, pa sam mu promijenio sa automatskog na manualno startanje u servisima i to je riješilo problem. 

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 14:24 (skorvy).
10 godina
FPS dropovi

Evo sta je od svchosta. Sad sam stavio win updates na manual. Skenirao sam sa malware i izbrisao neke viruse male.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FPS dropovi

najjednostavnije...

skini si ADWcleaner i protutnji s njime...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina

Evo jesam, idem vidjet ocel opet bit dropova

16 godina
neaktivan
Stosk0 kaže...

Evo jesam, idem vidjet ocel opet bit dropova

Samo gledaj svchost cijelo vrijeme... 

10 godina

Evo sad sam sat vremena proveo u overwatchu, i nije bilo tog, ali temperatura GPU dolazi do 100 stupnjeva sta je nenormalno, uvijek je bila 70, idem pocistit prasinu sad opet

16 godina
neaktivan
Stosk0 kaže...

Evo sad sam sat vremena proveo u overwatchu, i nije bilo tog, ali temperatura GPU dolazi do 100 stupnjeva sta je nenormalno, uvijek je bila 70, idem pocistit prasinu sad opet

Ak je OC-ana, možda ti ulogu igra ova vrućina vani koje do sad nije bilo? ;) Očisti ju, po potrebi mijenjaj pastu i makni OC

10 godina

A evo, ocistio, cini mi se da je rjeseno. 

Ako bude jos stekalo, strpit se jos tjedan dva i narucit novi pc :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice