Damaged micro SD card

poruka: 2
|
čitano: 787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Damaged micro SD card

Neki dan mi je prvi puta zablorikao mobitel.

Pokušao sam stisnuti power on tipku, držati je, probuditi mobitel preko gesta na ekranu i ništa nije pomoglo. Čak nije bilo ni pozadinskog osvjetljenja na tipkama.

Izvadio sam bateriju i iz nekog razloga sam izvadio SD karticu.
Mobitel se normalno upalio ali dobio sam upozorenje SD card corrupted ili damaged.

Pokušao sam preko command prompta pokrenuti chkdsk. Nije upalilo jer dobivam poruku "Chkdsk not availiable for RAW".

Kako da sredim SD karticu bez gubitka podataka?

Mobitel ima 4.4.4. android. Kartica je stara 9 mjeseci.

Karticu ne može mountati ali ju vidim u 3rd party file manageru i mogu pristupiti većem dijelu podataka.

--------------------------------------------------------------------------------

Tags: motorcycle racing games download | board games online | racing games online

[url=http://www.splaygame.net/board-games-free-online]board games free[/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 9:20 (ngomaichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Damaged micro SD card

Probaj sa ovim. Ako imaš bilo kakav MicroSD čitač, radije njega koristi nego mob.

Kad vratiš podatke na PC, formatiraj karticu i vrati je u mob pa je i tamo opet formatiraj da si android napravi svoj fs i foldere kako treba.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice