Čudna anomalija

poruka: 4
|
čitano: 1.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Čudna anomalija

Danas sam čistio burazov komp i između ostalog stavio sam novu pastu na grafičku. Paste sam stavio malo i sve fino raspodjelio ugl sve kako treba. Međutim kada sam upalio komp monitor je samo blinkao i onak kao da komp nema snage da se pokrene. Ugasio sam ga ponovo upalio i proradi sve sam provjerio sve stavke su normalno radile grafa je bila na 33 stupnja a kada sam je testirao išlo je do 46 stupnja. Međutim isti probelm da se ne želi pokrenuti se ponavljao kad sam ga ugasio nakon toga  i čak mi je u jednom trenutku prikazao da ima gigu rama (u stvarnosti ima 2 gige) kada sam ga palio. Pa sam mjenjao ramima mjesta ovo ono i radilo je međutim kada bih drugi ram stavio u drugi utor onda nastaju problemi a kad bih ga stavio u neki drugi sve uredu. I testirao sam s memtest 86+ i nikakvih problema. Ali vrag mi nije dao mira pa sam opet rame vratio na staro mjesto i nije radilo kako spada. Da bih nakon par h opet testirao jedan po jedan ram i utor ali niš sve radi između ostalog sam opet stavio rame u stare utore i na kraju je normalno radilo. Problem s ramom mi se desio prije par mj isto tako jedanput mi je pokazao da ima gigu i onda sam oba rama izvadio očistio i sve radilo kako treba.

Zanima me što bi to moglo biti jer zbilja mi nije jasno da malo hoće pa malo neće raditi čak i kad sam igrao modern warfare 2 bez problema je sve radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Čudna anomalija

I da vent je na 47% i nemiče se iznad

16 godina
neaktivan
Čudna anomalija

...po napisanome problem bi mogao biti vjerojatno u kontaktima rama ili utora...očistiti malo...Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Čudna anomalija

rame sam očistio gumicom i usisao jedino nisam utore jbg smeo s uma jer sam htio vidjeti kako grafa radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice