Crni ekran - nova konfa

poruka: 2
|
čitano: 901
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Crni ekran - nova konfa

Bok ljudi, imam problem s crnim ekranom.

U nekim situacijama mi se dešava taj crni ekran na kompu (zvuk i dalje radi).

Primjer situacije 1: Kad pokrenem igru (ME Andromeda) i kad se pokreće ako pokušam npr ugasiti utorrent ili tak neki program, ugasim taj program u tih par sekundi prije nego se igra pokrene, onda mi uđe u igru, loada i nakon nekog vremena kao da će me baciti nazad na Desktop, ali zvuk igre se nastavlja, a ekran se zacrni.

Primjer situacije 2: Pokrenem igru (Fortnite) i nakon loadanja opet isto, kao da će me baciti nazad na Desktop, ali zvuk igre se nastavlja, a ekran se zacrni. (dogodilo mi se samo jednom od oko 20 pokretanja).

Najčudniji detalj mi je taj da onda, nakon restartanja kompa, wifi kartica ne radi. U device manageru kaže da ima problem. Deinstaliram driver i instaliram novi i sve super radi.

Pokušao sam ugasiti/upaliti monitor, ištekati iz kutije i tako to, ne rješava problem...

Ovo je komp (star je 2 mj):

AMD Ryzen 5 1600
GIGABYTE GA-AX370 Gaming K3
G.SKILL Ripjaws 4 Series 16GB (2x8GB) DDR4 2800 MHz
Fortron napajanje Raider S PSU 650W,80+ SILVER
Fractal Define S, crno s prozorom, bez napajanja
Toshiba P300 2TB
Gigabyte Geforce GTX 1080 8GB
SSD Adata M.2 2280 Premier SP550 240GB
Wifi card Wireless-AC750 Dual-band PCI-E Adapter
AOC I2476VWM 23,6inch;, IPS,5ms, Full HD, VGA/HDMI

Ovo je link od wifi kartice:

https://www.asus.com/Networking/PCE-AC51/

Komp nije overklokan iako sam mislio procesor bar do 3.6, ali kad mi se ovo počelo dešavati sam odustao.

Ako je itko imao slična iskustva ili zna o čemu se radi ili barem od kuda da počnem dijagnozu kompa, cijenio bih pomoć.

Tnx i lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Crni ekran - nova konfa

Nema nitko ideje odakle početi ili di bi mogao biti problem?

Jučer mi se desilo opet, ovaj puta usred igre, samo se sve zacrnilo, ekran svijetli, ali crna slika i zvuk se nastavlja.

Nakon par min sam restartao i opet wifi kartica ne radi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice