Bok ljudi, imam problem s crnim ekranom.
U nekim situacijama mi se dešava taj crni ekran na kompu (zvuk i dalje radi).
Primjer situacije 1: Kad pokrenem igru (ME Andromeda) i kad se pokreće ako pokušam npr ugasiti utorrent ili tak neki program, ugasim taj program u tih par sekundi prije nego se igra pokrene, onda mi uđe u igru, loada i nakon nekog vremena kao da će me baciti nazad na Desktop, ali zvuk igre se nastavlja, a ekran se zacrni.
Primjer situacije 2: Pokrenem igru (Fortnite) i nakon loadanja opet isto, kao da će me baciti nazad na Desktop, ali zvuk igre se nastavlja, a ekran se zacrni. (dogodilo mi se samo jednom od oko 20 pokretanja).
Najčudniji detalj mi je taj da onda, nakon restartanja kompa, wifi kartica ne radi. U device manageru kaže da ima problem. Deinstaliram driver i instaliram novi i sve super radi.
Pokušao sam ugasiti/upaliti monitor, ištekati iz kutije i tako to, ne rješava problem...
Ovo je komp (star je 2 mj):
AMD Ryzen 5 1600
GIGABYTE GA-AX370 Gaming K3
G.SKILL Ripjaws 4 Series 16GB (2x8GB) DDR4 2800 MHz
Fortron napajanje Raider S PSU 650W,80+ SILVER
Fractal Define S, crno s prozorom, bez napajanja
Toshiba P300 2TB
Gigabyte Geforce GTX 1080 8GB
SSD Adata M.2 2280 Premier SP550 240GB
Wifi card Wireless-AC750 Dual-band PCI-E Adapter
AOC I2476VWM 23,6inch;, IPS,5ms, Full HD, VGA/HDMI
Ovo je link od wifi kartice:
https://www.asus.com/Networking/PCE-AC51/
Komp nije overklokan iako sam mislio procesor bar do 3.6, ali kad mi se ovo počelo dešavati sam odustao.
Ako je itko imao slična iskustva ili zna o čemu se radi ili barem od kuda da počnem dijagnozu kompa, cijenio bih pomoć.
Tnx i lp