Eto imam ovaj problem već neko dužo vrijeme , ali sada mi je jednostavno već dosta toga ! Instaliram ATI Control Center cijeli pack od 150 mb i čim se instalira ATI Display Driver odmah su mi videi na npr . youtubeu , wipidu , itd su mi zeleni i nemogu ništa vidjet , te nakon par sekundi mi se ugasi google chrome . Da li je već neko imao takav problem i je li to uopće moguče riješit !? Ako netko zna koji bi problem bio neka mi se javi , hvala .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko ?
Nitko ?
Može pokoja slika? Možda znam što je.
Eto imam ovaj problem već neko dužo vrijeme , ali sada mi je jednostavno već dosta toga ! Instaliram ATI Control Center cijeli pack od 150 mb i čim se instalira ATI Display Driver odmah su mi videi na npr . youtubeu , wipidu , itd su mi zeleni i nemogu ništa vidjet , te nakon par sekundi mi se ugasi google chrome . Da li je već neko imao takav problem i je li to uopće moguče riješit !? Ako netko zna koji bi problem bio neka mi se javi , hvala .
Jesi li probao sam novijim/starijim drajverima?? Ako nisi probaj, ali izbrisi 1. pa onda nove instaliraj!
Je li samo u youtube i wipidu ti se javlja ovaj problem??Ili i u igricama....??
Budem slikao danas pa pogledaj .
@saleee94
Isprobao sam sa starijim driverima , isti problem jednostavno dok instaliram starije drivere opet mi display driver javlja zelenu sliku na yotubeu i bilo kojim webovima sa video sadržajem :( . Deinstalacijom ATI Display Drivera taj problem nestane .
Vidi ovo.
DUMP udruga mladih programera
deinstaliraj sve od kartice i pri ponovljenoj instalaciji idi na custom instalaciju i odaberi samo driver..
Evo ga radi sve , zahvaljujem Razer_Copperheadu što mi je dao onaj link teme , problem je bio : desni klik na video/settings/enable hardware acceleration .Hvala svima na pomoći .