ATI Display Driver problem !

poruka: 9
|
čitano: 2.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Eto imam ovaj problem već neko dužo vrijeme , ali sada mi je jednostavno već dosta toga ! Instaliram ATI Control Center cijeli pack od 150 mb i čim se instalira ATI Display Driver odmah su mi videi na npr . youtubeu , wipidu , itd su mi zeleni i nemogu ništa vidjet , te nakon par sekundi mi se ugasi google chrome . Da li je već neko imao takav problem i je li to uopće moguče riješit !? Ako netko zna koji bi problem bio neka mi se javi , hvala .

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nitko ?

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: ATI Display Driver problem !
Intel Core i7 kaže...

Nitko ?

Može pokoja slika? Možda znam što je.

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
Intel Core i7 kaže...

Eto imam ovaj problem već neko dužo vrijeme , ali sada mi je jednostavno već dosta toga ! Instaliram ATI Control Center cijeli pack od 150 mb i čim se instalira ATI Display Driver odmah su mi videi na npr . youtubeu , wipidu , itd su mi zeleni i nemogu ništa vidjet , te nakon par sekundi mi se ugasi google chrome . Da li je već neko imao takav problem i je li to uopće moguče riješit !? Ako netko zna koji bi problem bio neka mi se javi , hvala .

Jesi li probao sam novijim/starijim drajverima?? Ako nisi probaj, ali izbrisi 1. pa onda nove instaliraj!

Je li samo u youtube i wipidu ti se javlja ovaj problem??Ili i u igricama....??

16 godina
neaktivan

Budem slikao danas pa pogledaj .

@saleee94

Isprobao sam sa starijim driverima , isti problem jednostavno dok instaliram starije drivere opet mi display driver javlja zelenu sliku na yotubeu i bilo kojim webovima sa video sadržajem :( . Deinstalacijom ATI Display Drivera taj problem nestane .

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 10:04 (Intel Core i7).
17 godina
neaktivan

Vidi ovo.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 11:46 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
Ima san slican problem, na kraju prominija grafu...
DUMP udruga mladih programera
15 godina
neaktivan

deinstaliraj sve od kartice i pri ponovljenoj instalaciji idi na custom instalaciju i odaberi samo driver..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ga radi sve , zahvaljujem Razer_Copperheadu što mi je dao onaj link teme , problem je bio : desni klik na video/settings/enable hardware acceleration .Hvala svima na pomoći .

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice