Pozdrav svima,
ispričavam se ako već postoji ovakva tema, našao sam slične, ali nigdje konkretnog odgovora.
Ukratko, prije nekoliko tjedana otvorio sam svoju tvrtku. Zakupio sam prostor u Mall Of Split (največi trgovački centar u regiji) koji je trenutno u izgradnji i dok čekam to useljenje u prostor radim na nekakvoj aplikaciji za android. E sad, u principu nakon mjesec dana aplikacija je pristojno napravljena, prošla je nekoliko testova, testirana i na raznim uređajima koji su na androidu, sve veličine ekrana itd. Ne želim baš govoriti o aplikaciji, reći ću samo da je igrica u pitanju. I naravno, kao i svima plan mi je bio objavit je na google play i pokušat nešto zaraditi od nje. I naravno google play za hrvatsku i dalje ne podržava prodaju aplikacija, već samo kupovinu ili besplatno download-avanje. Zanima me ima li netko kakav prijedlog kako barem nešto zaraditi. Nekakve manje reklame u samoj igrici? Imam već iskustva sa AdSense, zarade gotovo da i nema. Može li se npr. staviti broj bankovnog računa (privatnog, ne od tvrtke) u opis aplikacije i dodati komentar da ljudi na taj račun mogu donirati ako su zadovoljni igrom ili nešto toga tipa. Bilo kakav prijedlog ću rado pročitati i razmotriti, cilj mi je da se ovaj račun od tvrtke lagano kreće u pozitivnom smjeru do useljenja u Mall, da već imam nekakvu lovu tu , koliko-toliko.
Hvala svima!