da joj žena da odradi jednu naplatu i motanje, ova se pogubi 'ko magare u magli, onda žena popizdi, obavi to, pričeka da kupac izađe vane i veli joj (uz naglašen pogled od glave do pete):
mala, nauči se raditi, jer te ni moj muž ne bi gledao na OnlyFansu, tak dobra nisi!...
Ovo je mobing. Da je ne znam što zeznula, nema joj što druga osoba s visine podrugljivo komentirati izgled. A pogotovo ne nekome tko je tu prvi tjedan i krimen mu je to što nije dovoljno proaktivan.
Poznajem ljude u IT-u koji su igrom slučaja kao team leadovi imali pod sobom žensku osobu koja se nije najbolje snalazila u tom poslu (tipa nedovoljno znanje, nedovoljna snalažljivost s guglanjem i istraživanjem itd.), i da je netko komentirao toj osobi nešto u tom stilu mislim da bi komotno pobrali otkaz, a i nikom normalnom to ne bi palo na pamet tako komentirati.
Slažem se potpuno, to je podrugljivi mobing. Nemaš ti šta sugerirat kolegici jel radi dobro ili ne, pogotovo s komentiranje izgleda, dođe li do kakve zamjerke prijavi se šefu i dalje šef rješava sve probleme. Bespotrebno dramatiziranje. Šta da ista rečenica izašla iz muških usta, onlyfans? Eeee.....