Bilo mi dosadno, pa napravih wallpaper (ili sl.)

poruka: 3
|
čitano: 1.960
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Bilo mi dosadno, pa napravih wallpaper (ili sl.)

Bio sam na moru i dvije večeri mi bilo dosadno, pa došo na ideju da napravim wallpaper (priloženi). Sad, suočio sam se sa problemom - kako napraviti kockice, a da je svaka u svojoj nijansi? Sigurno neću u fotošopu za svaku određivati svijetlinu.

Razmišljah i sjetih se! Imam Game Maker instaliran, i malo sam se zaigrao...

Skinite i probajte skužit kaj se sve može. {#}

http://www.filefactory.com/file/cdd7075/n/Blocks.rar

wallpaper wallpaper
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Re: Bilo mi dosadno, pa napravih wallpaper (ili sl

Hm, nisam siguran da je dobra ideja, ali sam siguran nije svaka kockica u svojoj nijansi. Možda ima više nijansi koje su različite, ali nije svaka različita. Slučajno sam nekad trebao nešto vezano uz Luminance, a luminance je matematički model od RGB komponenata, drugim rječima svaka nijansa ima različit 'luminance' iliti osvjetljenost. Radio programčić koji mi računa luminace svakog pixela u točnosti 0,01, i ima ih poprilično istih.. Evo ti i graf i slika dijela informacija, ako ne vjeruješ mogu ti i tekstualnu datoteku vrijednosti rgb svakog pixela napraviti. Uglavnom, nije svaka u svojoj nijansi.. :o)

15 godina
protjeran
Re: Bilo mi dosadno, pa napravih wallpaper (ili sl
bed kaže...

Hm, nisam siguran da je dobra ideja, ali sam siguran nije svaka kockica u svojoj nijansi. Možda ima više nijansi koje su različite, ali nije svaka različita. Slučajno sam nekad trebao nešto vezano uz Luminance, a luminance je matematički model od RGB komponenata, drugim rječima svaka nijansa ima različit 'luminance' iliti osvjetljenost. Radio programčić koji mi računa luminace svakog pixela u točnosti 0,01, i ima ih poprilično istih.. Evo ti i graf i slika dijela informacija, ako ne vjeruješ mogu ti i tekstualnu datoteku vrijednosti rgb svakog pixela napraviti. Uglavnom, nije svaka u svojoj nijansi.. :o)

Haha! Svaka čast! Nije ni trebala svaka bit u svojoj nijansi, nego da ih bude puno. {#} Nije mi se dalo ni 10 različitih nijansi u fotošopu razmještat. Ionako se nasumično osvjetljavaju kockice, tako da se pogodi ista nijansa često. Ajde, jeste se igrali? Šta se sve može?

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice