[Prodaja] Samsung Soundbar HW-Q600C zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 803
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] Samsung Soundbar HW-Q600C

Prodaje se Samsung Soundbar HW-Q600C, dobiven u sklopu Samsung promocije 19.01.2024. Tvornički zapakirano, nekorišteno.

Preferiram osobnu primopredaju na području Zagorja i bliže okolice. Cijena nije fiksna.

Od zamjena eventualno može nekorišteni Samsung S23 ili rabljeni Steam Deck OLED.

https://www.samsung.com/hr/audio-devices/soundbar/q600c-black-hw-q600c-en/

330€ za početak pa ćemo vidjeti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Re: [Prodaja] Samsung Soundbar HW-Q600C
Nije da ti rušim cijenu ali jednostavnom pretragom dođeš do cijene od 295 € u Elipsu...mislim,ok,svaka roba ima svoga kupca pa i tvoj soundbar!...sretno!
15 godina
Re: [Prodaja] Samsung Soundbar HW-Q600C
Mali322 kaže...
Nije da ti rušim cijenu ali jednostavnom pretragom dođeš do cijene od 295 € u Elipsu...mislim,ok,svaka roba ima svoga kupca pa i tvoj soundbar!...sretno!

Sve ok . Zato smo tu. Pitao sam u soundbar temi koliko vrijedi, ali nisam dobio odgovor pa sam išao po svojem. Di bi došao da provjeravam baš svaki dućan.

Pogledao sam nabava.net i njuškalo i cijena koju sam stavio mi je izgledala sasvim pošteno u odnosu na to što sam vidio. Elipso iz nekog razloga nije izlistan na nabavi.

Da ne duljim, riješeno je, ide lock.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.1.2024 16:41 (Hexfire).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice