Znači imam ovu MSI matičnu i ovaj AMD-ov proc pod moj PC. Kad sam ih kupovo očigledno je da sam škrtario na matičnoj jer nisam imo preveliki budžet, a i nisam mislio overclockat pa nisam htio davat previse novaca za maticnu al sam bio siguran da podržava moj procesor, čak u vrijeme izlaska MSI je naglasavo kako podržava i zadnje piledrivere(čak i FX 8320/8350). I sad sam si iso gledat kolko bi me kostalo da si malo nadogradim komp i idem za svaki slučaj provjerit dal maticna podrzava novije piledrivere. Na njihovoj stranici pise da ne podrzava nove pilerdrivere sa TDP-om vecim od 95W. Ajde dobro preko tog sam preso iako su na izlasku piledrivera govrili da podrzava. Idem ja malo bolje gledat tu listu i sad vidim da nema nijednog procesora sa TDP-om vecim od 95W, a moj phenom ima TDP od 125W. E sad ko je tu lud, dal su oni samo tako skinuli podrsku za procesore veceg TDP-a jer su skuzili da bas ne rade najbolje na toj maticnoj?
Meni proc i maticna zajedno rade bez problema vec neke 2 godine al sam se sad malo zabrinuo pa me zanima dal da za svaki slucaj kupim neku postenu maticnu?