Par pitanja prije kupnje MBO

poruka: 8
|
čitano: 1.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Evo, pošto mi je crkla matična, želim staviti novu. Garanciju nemam, to jest ne vrijedi, jer sam negdje izgubio račun.

Tražio sam malo po internetu i naišao na ovo: http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-asus-m5a78lm-lx/47344

E sada, moje pitanje je: Dali komponente koje sad imam (vidi u Moj PC) pašu na ovu matičnu? Stavit ću još 1 GB rama, nadam se.

Ako imate kakve prijedloge koju matičnu da uzmem, slobodno napišite. Trebala  bi ić u cijenovni rang sa ovom, do 600 kn. I Asus ;)

Hvala

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Par pitanja prije kupnje MBO
footballer kaže...

Evo, pošto mi je crkla matična, želim staviti novu. Garanciju nemam, to jest ne vrijedi, jer sam negdje izgubio račun.

Tražio sam malo po internetu i naišao na ovo: http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-asus-m5a78lm-lx/47344

E sada, moje pitanje je: Dali komponente koje sad imam (vidi u Moj PC) pašu na ovu matičnu? Stavit ću još 1 GB rama, nadam se.

Ako imate kakve prijedloge koju matičnu da uzmem, slobodno napišite. Trebala  bi ić u cijenovni rang sa ovom, do 600 kn. I Asus ;)

Hvala

Baš mora ASUS?Sa ovom ASrockicom,543 kunice.Klik 

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
17 godina
neaktivan

ne kužim se baš u matične, pa me zanima što mislite o ovoj ploči

mislio bi upariti s i5 2500k, gtx 560, 8gb

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ne kužim se baš u matične, pa me zanima što mislite o ovoj ploči

mislio bi upariti s i5 2500k, gtx 560, 8gb

Ha ono, OK ploča makar ja rađe ovu zbog dva utora za grafu jel nije ni 200Kn skuplja, protegni se.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
14 godina
odjavljen

Matična je pod garancijom, nisam imao račun, al ga je on našo u kompu, pa dobivam novu, besplatno. :)

Još 1 pitanje. Treba mi još 1 gb rama, Imam transcend 1x2 gb, ddr3, 1333, dali da uzmem od istog proizvođača ili samo isti takt?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
footballer kaže...

Matična je pod garancijom, nisam imao račun, al ga je on našo u kompu, pa dobivam novu, besplatno. :)

Još 1 pitanje. Treba mi još 1 gb rama, Imam transcend 1x2 gb, ddr3, 1333, dali da uzmem od istog proizvođača ili samo isti takt?

Može različiti prozvođač, može različiti takt. Ionak će ga samo spustit sa tvorničke frekve na 1.333MHz kad Phenomi ni ne podržavaju više nativno, eventualno se može OC-at mema da radi na višem taktu i u BIOSu podesit.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
14 godina
odjavljen
Caesar et Brutus kaže...
footballer kaže...

Može različiti prozvođač, može različiti takt. Ionak će ga samo spustit sa tvorničke frekve na 1.333MHz kad Phenomi ni ne podržavaju više nativno, eventualno se može OC-at mema da radi na višem taktu i u BIOSu podesit.

Ja imam Athlon. Pogledaj u Moj PC. 

Našo sam Transcend koja mi paše, hvala na pomoći.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice