Koji intelov procesor i matićna bi bila najbolja za moju gtx 970 grafičku (pogledajte sve pod moj PC), treba mi za gaming, multimediju, surfanje, brzo raspakiravanje u winraru..... ? Dali je 4790k overkill ? I zašto je slaba ponuda sa 4670k na nabava.net ? Razmišljam da i clocknem procesor kasnije do 5 ghz. razmišljam da uzmem još Noctua NH-D15 bez obzira koji bude procesor.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji intelov procesor i matićna bi bila najbolja za moju gtx 970 grafičku (pogledajte sve pod moj PC), treba mi za gaming, multimediju, surfanje, brzo raspakiravanje u winraru..... ? Dali je 4790k overkill ? I zašto je slaba ponuda sa 4670k na nabava.net ? Razmišljam da i clocknem procesor kasnije do 5 ghz. razmišljam da uzmem još Noctua NH-D15 bez obzira koji bude procesor.
Koliko godina imaš ?
Kad je ovakav ulet nešto mi smrdi na djecu koja spamaju.
Ugl... 4670k je EOL ( end of life ) proizvod koji je star i zamijenio ga 4690K
4790K je neisplativ procesor.
Rađe uzmi 4690k i matičnu tipa Gigabyte Z97X Gaming 3 ili Gaming 5
5Ghz možeš zaboraviti još od doba Sandy Bridgea..
NH-D14 ti je dovoljno
si vidio, on bi kloknu na 5ghz onak kad ce mu trebati kao od sale
, kao da je to pod normalno
!
!
Pa uzeti će hlađenje sa nuklearnog reaktora....evo Krško je blizu, samo nek zamoli da mu posude.
!
Pa uzeti će hlađenje sa nuklearnog reaktora....evo Krško je blizu, samo nek zamoli da mu posude.
eh da je samo stvar u hladenju kraja nam nebi bilo...
Postoji već otvorena tema: http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/savjeti-o-nadogradnji-racunala/164263.aspx