evo ovako:
upravo san mislia kupit novi procesor do 1000 kuna i onda mi je čovik koji mi je instalira kompjuter reka da će mi nać i dobru matičnu i dobar procesor sve do 1000(možda malo više)
ali on sad ima puno posla pa će trajat po godine dok on to nađe šta će mi bit najbolje pa bi molia vas za savjet
evo moje konfiguracije(ako je uopće bitno):
-procesor : http://www2.dealtime.com/xPO-Intel-C...E6320-1-86-GHz
-RAM : 2.00 GB
-matična :http://www.asus.rs/products.aspx?l1=...94&modelmenu=1
-grafička : http://image.dhgate.com/upload/20089...1288102432.jpg
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ti se salis?? ovo uzet pa to je sve staro reci do kolko para mozes to troje tojest CPU,MBO,GPU? pa ti bum stavio nes nejisplatljivije za tolko pare...
pa zašto gpu šta fali 1gb
ti se salis?? ovo uzet pa to je sve staro reci do kolko para mozes to troje tojest CPU,MBO,GPU? pa ti bum stavio nes nejisplatljivije za tolko pare...
Čovjek je mislo da su to komponente koje trenutno ima. Moj savjet je da se strpiš do blagdana i probaš skupit nešto novaca i probaš složit neku bolju konfu ali ako već nemožeš onda recimo ovako nešto:
-Intel Dual Core E6300, 2.8ghz
-Gigabyte EP41-UD3L
Cijena u adm-u je 975kn. S tim da bi ti i moj savjet bio da šta prije promijeniš i grafičku karticu. Moj izbor bio HD4850 za nekih 700kn. Naravno ako se nemožeš skrpit uvijek možeš ubost i nešto polovno.
daj pa nemoj me zajebavat ni da mi grafička nevalja!????
okej a oću li na tu matičnu moć priključit novu i dobru grafičku u negdi peti misec
onda mi je krizma pa će bit para!!
daj pa nemoj me zajebavat ni da mi grafička nevalja!????
okej a oću li na tu matičnu moć priključit novu i dobru grafičku u peti pisec
onda mi je krizma pa će bit para!!
Pa nije da ti grafička ne valja, ali ako se želiš malo ozbiljnije naigrat morat češ mjenjat. Hoće, moće ić grafička novije generacije. Krizma ti je? Pa po meni je bolje da se onda strpiš pa kompletno zamjeniš računalo. To ti je moj savjet
daj jes ti lud komp san kupia prije 2 godine mater bi mi poludila kad bi on reka ga oću skroz prominit i na to potrošit dobre pare
daj jes ti lud komp san kupia prije 2 godine mater bi mi poludila kad bi on reka ga oću skroz prominit i na to potrošit dobre pare
Ej,mali ohladi malo. Vidi se da si n00b i čovjek koji zna više od tebe hoće ti pomoć a ti ga vrijeđaš. Uostalom,komp ti je šrot.
Tako je to kad si onda kupio smeće (recimo).
Ne možeš očekivati da ćeš sad uzeti gotovu konfiguraciju za 3-4000 Kn (s monitorom i svime) i da će ista biti dobra za koju godinu,
kad gotove konfiguracije nisu dobre ni onog dana kad se kupe.
Možeš možda zadržati disk, memoriju, kućište i pržilicu.
Novo ti treba: Procesor, matična ploča, možda još 2 GB memorije, grafička kartica, a vjerojatno i napajanje. (Bez 2000 Kn ni ne pomišljaj).
Ako si htio mjenjati procesor jer ti igre štekaju - nije ti to do njega koliko do grafičke.
Ej,mali ohladi malo. Vidi se da si n00b i čovjek koji zna više od tebe hoće ti pomoć a ti ga vrijeđaš. Uostalom,komp ti je šrot.
i tebi je to vrijeđanje
Tako je to kad si onda kupio smeće (recimo).
Ne možeš očekivati da ćeš sad uzeti gotovu konfiguraciju za 3-4000 Kn (s monitorom i svime) i da će ista biti dobra za koju godinu,
kad gotove konfiguracije nisu dobre ni onog dana kad se kupe.
Možeš možda zadržati disk, memoriju, kućište i pržilicu.
Novo ti treba: Procesor, matična ploča, možda još 2 GB memorije, grafička kartica, a vjerojatno i napajanje. (Bez 2000 Kn ni ne pomišljaj).
Ako si htio mjenjati procesor jer ti igre štekaju - nije ti to do njega koliko do grafičke.
a jebiga ka kad san kupova kompjuter jedvo san zna šta je to a čovik koji mi ga je uzima uzea ga je samo da ga uzme....da 4000 za ovu jadnu konfiguraciju
i tebi je to vrijeđanje
Da,vrijeđaš ga tim svojim bahatim ponašanjem i psovanjem. Balavac mali, rado bih ti opalio šamar da sam ti tamo.
uff koliko psujen reka san zajebavat.....iden u zatvor...i to jesi ti lud to nema veze sa vriđanjem to mi vamo svaki dan jedni drugima govorimo i niko se nikad nije naljutia
uff koliko psujen reka san zajebavat.....iden u zatvor...i to jesi ti lud to nema veze sa vriđanjem to mi vamo svaki dan jedni drugima govorimo i niko se nikad nije naljutia
Tek si 5 dana regan na forum a več jednog žuču imaš!! i ja sam tako ali ove dvje žuče sam dobio zbog slučajnog stiskanja da mi pošalje i mislio sam da nije i nakraju je pa sam dobio žuću!
Smirite se malo inače će padati kartoni za offtopic.
Tek si 5 dana regan na forum a več jednog žuču imaš!! i ja sam tako ali ove dvje žuče sam dobio zbog slučajnog stiskanja da mi pošalje i mislio sam da nije i nakraju je pa sam dobio žuću!
ja san dobia karton jer nisan zna da nesmin pričat o piratstvu