Koliko ce jos dugo socket 1155 biti aktualan?

poruka: 9
|
čitano: 3.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Zanima me jeli bi itko znao otprilike procjeniti to...

Strm
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

Dolaskom haswella mjenja se socket, dolazi lga1150.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koliko ce jos dugo socket 1155 biti aktualan?
gamer34 kaže...

Zanimalo me je samo dokle ce se moci kupiti procesori socketa 1155 ako mi ti mozes reci...

Strm
12 godina
Strm kaže...
gamer34 kaže...

Zanimalo me je samo dokle ce se moci kupiti procesori socketa 1155 ako mi ti mozes reci...

dok se neprodaju, a i onda će bit polovnih

nekužim šta te brine?

14 godina
Kamikaza1600vti kaže...
Strm kaže...
gamer34 kaže...

nekužim šta te brine?

Kupujem takvu maticnu no brineme zat sto je besparica a ja kupujem veoma skupu maticnu s tim socketom...

Strm
14 godina
neaktivan

Rađe nemoj, kupi polovnu Z68   s jamstvom do 700Kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kamikaza1600vti kaže...
Strm kaže...
gamer34 kaže...

nekužim šta te brine?

Sorry ako upadam k'o padobranac na temu. I mene isto zanima do kad će se moći kupovati NOVI socket 1155 procesori? To "dok se ne prodaju" mi nije neka jaka definicija, a imam fobiju od kupovanja strih kompjuterskih dijelova jer sa xy puta nagrabo. I još da kupim stari proc. pa ga krivo upiknem ili pukne koja iglica.......

Uglavnom, ja imam matičnu ploču Asrock H61M-VS, nedavno sam kupio SSD hard, i sad bi na redu došao neki malo jači procesor sa puno cache memorije jer dosta upotrebljavam MS office, a planiram nabaviti i neki program za upravljanje dokumentima. Pa mislim da će mi dodatna cache memorija   jako koristiti. Sad imam celeron na 1800mhz.

Nije sve u Internetu na kompjuteru. Nešto je i u Internetu preko smartphona.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 8:18 (rabbit013).
11 godina
rabbit013 kaže...
Kamikaza1600vti kaže...
Strm kaže...
gamer34 kaže...

nekužim šta te brine?

Sorry ako upadam k'o padobranac na temu. I mene isto zanima do kad će se moći kupovati NOVI socket 1155 procesori? To "dok se ne prodaju" mi nije neka jaka definicija, a imam fobiju od kupovanja strih kompjuterskih dijelova jer sa xy puta nagrabo. I još da kupim stari proc. pa ga krivo upiknem ili pukne koja iglica.......

Uglavnom, ja imam matičnu ploču Asrock H61M-VS, nedavno sam kupio SSD hard, i sad bi na redu došao neki malo jači procesor sa puno cache memorije jer dosta upotrebljavam MS office, a planiram nabaviti i neki program za upravljanje dokumentima. Pa mislim da će mi dodatna cache memorija   jako koristiti. Sad imam celeron na 1800mhz.

I7 3770 je izbor za tebe ako hoćeš puno cash memorije. Fenomenalno dobar procesor, i ne gledaj na to staro, ne staro. Isti cpu kao i 4770, malo lošiji u benchmarku oko 5-8%, ali možemo li mi to mi smrtnici u realnom životu primjetiti? NE. Jedino ako nisi neki freak ali po tvom pitanju mislim da nisi. Tako da ako ti nije skupo uzmi taj cpu i uživaj u mogućnostima što ti Intel pruža.

Hejjjjj
17 godina
protjeran
Chico12 kaže...
rabbit013 kaže...

I7 3770 je izbor za tebe ako hoćeš puno cash memorije. Fenomenalno dobar procesor, i ne gledaj na to staro, ne staro. Isti cpu kao i 4770, malo lošiji u benchmarku oko 5-8%, ali možemo li mi to mi smrtnici u realnom životu primjetiti? NE. Jedino ako nisi neki freak ali po tvom pitanju mislim da nisi. Tako da ako ti nije skupo uzmi taj cpu i uživaj u mogućnostima što ti Intel pruža.

Ma daj pogledaj koju plocu ima ovaj zombie padobranac. Ti bi to upgrejdao s i7 procem? Hm{#}

Sto se tice aktualnosti s1155 to je jasno izlaskom s1150 vise intel nema namjeru izdavati nove proceve za njima mrtvu platformu. i7-3770k nije samo malo slabiji od i7-4770k ni po osrednjoj grafici ni po cpu performansama. molim bez generiichiik benchmarka.

Tu H61M-VS se ne isplati upgrejdati ni s i3 kojeg vjerojatno vec imas. hm ne imas celeron. Otkad postoji celeron s1155 na 1800mhz?!

http://ark.intel.com/products/series/53241/Intel-Celeron-Processor-G500-Series-for-Desktop#@All     najslabiji desktop celeron non-T je @2.4GHz

Uglavnom mos bacit lovu na kakav pentium za 150-200kn ako ga se tko rjesava

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice