- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nevidim koji bi razlog bio da mjenjaš tu ploču.
Nevidim koji bi razlog bio da mjenjaš tu ploču.
pa zato pitam dal se isplati kupovat novu ili ne....
Nema baš nekog razloga za promjenom. Eventualno možeš uzet Gigabyteovu 990XA-UD3 ako bi kasnije uzimao neki jači AM3+ procesor.
Podržava i crossfire, uglavnom nudi previše za svoju cijenu od nekih 800kn.
Nema baš nekog razloga za promjenom. Eventualno možeš uzet Gigabyteovu 990XA-UD3 ako bi kasnije uzimao neki jači AM3+ procesor.
Podržava i crossfire, uglavnom nudi previše za svoju cijenu od nekih 800kn.
oke budem potrazil plocu pa cu najvjerojatnije uzet, hvala
Evo je. Čak je i u inače skupom Linksu jeftina.
Ima podršku za crossfire i SLi, tako da ćeš iskoristit te dvije HD5830, a najbitnije je to što ima podršku
za nadolazeće AMD-ove bulldozer procesore, tako da ćeš kasnije bez promjene ploče moć nadogradit proc.
Ima podršku za crossfire i SLi, tako da ćeš iskoristit te dvije HD5830, a najbitnije je to što ima podršku
za nadolazeće AMD-ove bulldozer procesore, tako da ćeš kasnije bez promjene ploče moć nadogradit proc.
e to! hvala ti majstore puno
e to! hvala ti majstore puno
btw znaci ploca je zver za te pare jelda? jer vec po izgledu je ono vrh :D a samo 800kn
btw znaci ploca je zver za te pare jelda? jer vec po izgledu je ono vrh :D a samo 800kn
Pa, da. Nije mi baš jasno zašto je tako jeftina, al koliko sam ja gledao nisam našao nekih zamjerki.
Pa, da. Nije mi baš jasno zašto je tako jeftina, al koliko sam ja gledao nisam našao nekih zamjerki.
aha oke
aha oke
Ps, u magazinRS tu je još jeftinija....