Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.705.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Stavio sam ih s gornje strane ploce.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Imam u planu kupiti katanu 3 za mog x3 455 i ocat ga...imo sam cnps5 performa i dobro je drzo oc-an proc...dali ima neki bolji hladnjak od katane za te pare...? Hvala

Krpa
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Trebam neki hladnjak za 775.

Radi se o quadu 8200 koji bi bio lagano ocan.

Cijena do 200 kn i da je po mogučnosti što tiši.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KrpaZG kaže...

Imam u planu kupiti katanu 3 za mog x3 455 i ocat ga...imo sam cnps5 performa i dobro je drzo oc-an proc...dali ima neki bolji hladnjak od katane za te pare...? Hvala

Ima ovaj CM Hyper 212 Evo.

Promatrač kaže...

CM Hyper 212 EVO.

Clock2much
17 godina
zoharbizo kaže...
Promatrač kaže...

CM Hyper 212 EVO.

Koliko vidim nije podržan socket 775.

ali nešto bih trebo u tom stilu.

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Podrzan je tvoj S775 samo greskom nije naveden.Ubodi onu karticu koju sam ti dao u odabiru grafickih kartica i ovaj cooler.Dostava ce ti biti besplatna jer ce doci skupa u paketu oboje a ukupna cijena je 1225 kuna.

Clock2much

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050903158

14 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Javio sam ti na PP za Big Typhoon :)

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
15 godina

uzmi se ovaj što imam ja pod moj pc..hladi kao blesav----

My way
15 godina
dispay kaže...
Promatrač kaže...

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050903158

Po meni se taj Zalman jednostavno neisplati kraj puno boljeg CM Hypera 212 EVO !

Music As A Weapon !!
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Xigmatek Gaiu nema više nigdje za kupiti ?

0 0 hvala 0
15 godina
overhe4t kaže...

Xigmatek Gaiu nema više nigdje za kupiti ?

Sumnjam da ces ga naci igdje osim u oglasnicima ! Sad sam trazio !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

be quiet! Napokon je dostupna prava alternativa ružnim Noctua hladnjacima.

be quiet! Dark Rock AdvancedC1

http://gamershop.com.hr/shop/cpu/hladnjak-za-procesor-be-quiet-dark-rock-advanced-c1/135-1145 

be quiet! Dark Rock ProC1

http://gamershop.com.hr/shop/cpu/hladnjak-za-procesor-be-quiet-dark-rock-pro-c1/135-1146

Zaljubljenost je manifestacija viška hormona, a ljubav pokriće za nagonske potrebe.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Man kaže...

be quiet! Napokon je dostupna prava alternativa ružnim Noctua hladnjacima.

be quiet! Dark Rock AdvancedC1

http://gamershop.com.hr/shop/cpu/hladnjak-za-procesor-be-quiet-dark-rock-advanced-c1/135-1145 

be quiet! Dark Rock ProC1

http://gamershop.com.hr/shop/cpu/hladnjak-za-procesor-be-quiet-dark-rock-pro-c1/135-1146

O ukusima se ne raspravlja.

Ofc.
14 godina

A joj kakvih sve ima dobrih hladnjaka na stranim tržištima. Ima najmanje 10 hladnjaka koji su ista kategorija ili bolji od Noctue za koje znam, a ima ih i više vjerojatno. Kod nas ima samo par dostupnih po trgovinama.

17 godina
zoharbizo kaže...

Podrzan je tvoj S775 samo greskom nije naveden.Ubodi onu karticu koju sam ti dao u odabiru grafickih kartica i ovaj cooler.Dostava ce ti biti besplatna jer ce doci skupa u paketu oboje a ukupna cijena je 1225 kuna.

Sinoč obavljena kupnja dotične grafičke i ovog hladnjaka Cooler COOLERMASTER Hyper 412S.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 21:22 (Promatrač).
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav

Evo u dilemi sam u vezi coolera.

Imam 2 ponude za razmjenu, svoj prolimatech genesis za prolimatech armagedona ili corsair h50 hladenje.

Sta bi bilo bolje da uzmem?

Planiram clockat phenom 955 sta je vise moguce s tim hladnjacima!

Ovaj genesis mi ne stane u kuciste jer mu smeta kuler od MBO (dfi dk 790fxb m3h5) i kuciste mi je premalo.

Tako da nisam ni siguran dal bi stao armagedon, a ovaj h50 neznam di bi stavio hladnjak od njega jer je kuciste neko sranje..:)

Al taj hladnjak od h50 mislim da mogu lako stavit di stane npr na dno kucista? :D

Koji je bolji po performansama i dali mi se isplati moj genesis mjenjat za jednog od ovih dva hladnjaka?

Hvala!

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Posto ti Genesis ne stane,pitanje je dal bi i Armageddon stao , onda ti ostaje H50 i on bi trebao stat u kuciste ! Dali mozes isprobat ova dva hladnjaka prije zamjene? Koje kuciste imas !

Dal ti ovaj zaokruzeni hladnjak smeta ? Dal ti ovaj zaokruzeni hladnjak smeta ?
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Koje kuciste imas !

DommY kaže...
neko sranje..:)

Čovijek ti je ljepo odgovorijo. Naući ćitat!

Zaljubljenost je manifestacija viška hormona, a ljubav pokriće za nagonske potrebe.
14 godina
The Man kaže...
Čovjek ti je lijepo odgovorio. Nauči čitat!

Clock2much
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
The Man kaže...
Čovjek ti je lijepo odgovorio. Nauči čitat!

16 godina
Haf932 kaže...

Posto ti Genesis ne stane,pitanje je dal bi i Armageddon stao , onda ti ostaje H50 i on bi trebao stat u kuciste ! Dali mozes isprobat ova dva hladnjaka prije zamjene? Koje kuciste imas !

Da to i mene brine...

Ne mogu isprobat hladnjake prije kupovine nazalost..

Kuciste je neon valjda...evo slika dolje.

dal sam u gubitku ako mjenjam svoga za h50 ili armagedona?

genesis nije mogao uc unutro jer pipe-ovi od njega su udarali u onaj drugi hladnjak od maticne (ne onaj sta si oznacio).

Mislim uzet h50 i onda hladnjak od njega stavit na dno kucista?

15 godina

Prilično loša ideja stavljat vodeno u takvo kućište. Moj savjet je da uštediš barem 250-300 kn i uzmeš neko pošteno kućište, tipa CM Elite serija ili nešto slično gdje ćeš moć normalno postavit hladnjak od H50.

14 godina

Moj savjet ti je da prodaš Genesisa, i kupiš si CM Hyper 212 Evo. Ako sa njim Phenom neide na 4.0Ghz, neće ni sa boljim.

16 godina
miki1981 kaže...

Prilično loša ideja stavljat vodeno u takvo kućište. Moj savjet je da uštediš barem 250-300 kn i uzmeš neko pošteno kućište, tipa CM Elite serija ili nešto slično gdje ćeš moć normalno postavit hladnjak od H50.

Zasto? Daj malo argumentiraj, ne kuzim zasto bi to bila loša idea.

A novo kuciste nadam se da cu nabavit u buducnosti..

itomic009 kaže...

Moj savjet ti je da prodaš Genesisa, i kupiš si CM Hyper 212 Evo. Ako sa njim Phenom neide na 4.0Ghz, neće ni sa boljim.

Ma ipak bi rade mjenjao, trenutno ga niko ne zeli kupit..

13 godina

decki evo ak neko ima viška para a hoče dobro ohladit procesor preporučam ovaj cooler nečujan je i lako ga je za stavit na cpu!

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.185

Cooler ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev. 2
d4rkd3atH
15 godina
DommY kaže...
miki1981 kaže...

Zbog veličine, tj nedostatka prostora i time proizašle zakrčenosti.

Kako ćeš ga stavit na dno? Baš na samo dno? Tako da vuče zrak izvana i puše unutra? Pa da ti zagrijava unutrašnojost kompa još više u tom kućištu, ili da puše toplo na van? U tom slučaju moraš odizat kućište par cm u odnosu na pod, i naravno ideš tjerat zrak kontra prirodnog puta (toplo gore, hladno dolje). I naravno kako god da ga staviš, ako ga misliš stavljat na dno morat ćeš radit neke rupe ili izreze u kućištu i time ćeš ionako slabašno kućište učinit još slabijim i podložnijim vibracijama.

15 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Samo što osim hladnjaka jako veliku ulogu u hlađenju ima i ambijentalna temperatura. Razlika je nebo i zemlja po ljeti i zimi kod mene s temperaturama.

16 godina
miki1981 kaže...
DommY kaže...
miki1981 kaže...

Zbog veličine, tj nedostatka prostora i time proizašle zakrčenosti.

Kako ćeš ga stavit na dno? Baš na samo dno? Tako da vuče zrak izvana i puše unutra? Pa da ti zagrijava unutrašnojost kompa još više u tom kućištu, ili da puše toplo na van? U tom slučaju moraš odizat kućište par cm u odnosu na pod, i naravno ideš tjerat zrak kontra prirodnog puta (toplo gore, hladno dolje). I naravno kako god da ga staviš, ako ga misliš stavljat na dno morat ćeš radit neke rupe ili izreze u kućištu i time ćeš ionako slabašno kućište učinit još slabijim i podložnijim vibracijama.

Mozda bi ga nekako uspio namontirat na straznju stranu kucista, iznutra.

Znam da je ovo sve malo glupo, ali mislim da bi se isplatilo buduci da cu kad tad nabavit novo kuciste, jelda?

Nego ja nisam u gubitku s tom razmjenom?

Mozete mi rec koja je razlika izmedu npr h50 i h100? po ovom broju mogu zakljucit da je vjerovatno jaci h100, ali kako?

15 godina
DommY kaže...
Mozete mi rec koja je razlika izmedu npr h50 i h100? po ovom broju mogu zakljucit da je vjerovatno jaci h100, ali kako?

Samo pogledaj izgled i bit ce ti jasno ! H50 H100  !

Music As A Weapon !!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice