Kako znati da li je matična vrisnula

poruka: 34
|
čitano: 53.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kako znati da li je matična vrisnula
dkola114 kaže...

Ja isto imam problem. Palim komp i sve radi,svi ventilatori rade,napajanje,procesor ali nema slike i nema nikakvih beeep zvukova. Jednostavno na ekranu pise ENTERING SLEEP MODE. Nova je graficka kartica,novi monitor,novo je napajanje(400w). Koristim AMD Athlon 64 3000+,maticna Nforce4 A939 socket PCIe,4 GB Ram, ATI Radeon(neki sitni). Komp je star 10 godina i radio je savrseno do nedavno. Kod kupnje nove graficke vodio sam racuna da bude u skladu sa mogucnostima moje maticne ploce. Jednostavno nemogu niti doci do BIOS-a  jer nema slike a komp radi. Ako je riknula maticna,molio bih Vas za preporuku koju da kupim da bude u skladu sa mojim dosadasnjim postavkama jer kako sam gledao na Njuskalu i na ekupi nema vise takvih maticnih ploca(socket939) ili se zoveju nekako drugacije jer ne kuzim te nazive{#}.

Hvala

Ja bi stavio staru grafu i update bios. Pa onda tu novu uvalis. I molis da ce raditi :).

15 godina
neaktivan
Re: Kako znati da li je matična vrisnula

Da se ubacim :) Probaj prebacit Pločicu RAM-a na drugi slot.. nzn npr meni je Žuta i Ljubičasta .. Kad mi je stajalo u žutoj kao prvoj po redu nije se pali konp baš se to isto događalo kao i tebi.. A kad sam prebacio na drugi port RAM tj na Ljubičastu. Upalia se bez šale :) probaj. ja san tako uspia.. Piz***a :D

ivan peran
11 godina
neaktivan

eh , kad gledam utakmicu , ili igram igrica ili sam na youtube , ili bilo sta sto gledam film ... bude mi jedan minut sve ok  pa onda pocne da nesto koci ili slika se uvija jedno  5 sekundi pa opet 1 min.. sve ok pa pet sekundi  nevalja koci ... a dobra mi je konekcija ... pa kako da to sredim  ??

lucif3R666

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je bilo crklo napajanje, a kako sad izgleda s njime mozda i matična.

Sad imam novo napajanje, matična mi je problem. Ma ustvari nije toliko strašno, samo mi USB portovi ne rade, rade-nerade svako malo, šta mi je komp više upaljen više ne rade. 

Sad, to je navjerojatnije napajanje "ubilo", dakle pošto je to najvjerojatnije hardwerski problem pitam se jeli se ikako moze popravit? Ako nemoze mozda bi ja ipak moga "zivit" s tim, kupim PCI karticu za USB  i radi; ali me zanima ima li tu onda rizika jer matična je i dalje u kvaru moze li ona "ubit" šta drugo ka šta je napajanje ubilio nju xD

Da ju probam flashat? Nekako ju opteretit pa vidit jel se ruši?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice