Intel i7 930

poruka: 5
|
čitano: 503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Intel i7 930

Pozz zanima me dali se isplati sastaviti komp za gaming od starijih komponenti, konkretno mislim na intel i7 930 socket 1366 npr za novije naslove tipa gta V

0 0 hvala 0
14 godina
Intel i7 930

Sa socketom 1366 gotovo nikoliko jer matičnih ploča gotovo niti nema, a i ako se nađe koja košta previše. Navedi budžet pa će ti se nešto iskombinirati, te se prebaci u ovu temu Slaganje računala - jednostavno i bezbolno

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Intel i7 930
TheRoyal kaže...

Pozz zanima me dali se isplati sastaviti komp za gaming od starijih komponenti, konkretno mislim na intel i7 930 socket 1366 npr za novije naslove tipa gta V

neisplati se! jer na novu plocu iz ducana za 250kn puknes bez problema najnoviji i3, i5 ili i7...a ploce 1366 su sve bez garancije i ako ti odapne najezio si!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina

Novije graficke mid i high range graficke nece moci drzati korak sa procesorom.

Ali, recimo ja sam za 500 kn vidio maticnu+procesor. i7 920 i x58 maticnu skupa. A pokrenuo sam gta v na q9550 kojem je jedina razlika sto nema hyperthreading sa 4gb rama, i gtx 560.

Moj savjet je h81 i i5, DDR3 stick od 8GB i neka grafulja, koja nece biti bottleneck za i5 ako nemas para.

14 godina
Luka123 kaže...

Novije graficke mid i high range graficke nece moci drzati korak sa procesorom.

Ali, recimo ja sam za 500 kn vidio maticnu+procesor. i7 920 i x58 maticnu skupa. A pokrenuo sam gta v na q9550 kojem je jedina razlika sto nema hyperthreading sa 4gb rama, i gtx 560.

Moj savjet je h81 i i5, DDR3 stick od 8GB i neka grafulja, koja nece biti bottleneck za i5 ako nemas para.

Ako baš nema para, može i na LGA1155 ići, i oni su jos uvijek jake zvjeri

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice