Pozdrav forumaši.
Šta kažete za ovu matičnu.Imam namjeru kupiti je ali želio sam čuti i Vaša mišljenja.
Hvala
:)
Pozdrav forumaši.
Šta kažete za ovu matičnu.Imam namjeru kupiti je ali želio sam čuti i Vaša mišljenja.
Hvala
:)
ODLIČNA! Samo da znaš da bez Ivy nećeš moći koristiti PCIe 3.0!
Ok tnx za savjet.
Šta je ivy ?
Ok tnx za savjet.
Šta je ivy ?
Ivy Bridge je kodno ime za novi Intelov procesor koji podržava PCIe 3.0 i koji izlazi u maloprodaju prekosutra.
Ok tnx za savjet.
Šta je ivy ?
Ivy Bridge je kodno ime za novi Intelov procesor koji podržava PCIe 3.0 i koji izlazi u maloprodaju prekosutra.
Prekosutra izlazi u HR ili ? OK to bi značilo da trebam kupiti taj procesor koji još nije izašao ako želim koristiti PCIe 3.0
Ok tnx za savjet.
Šta je ivy ?
Prekosutra izlazi u HR ili ? OK to bi značilo da trebam kupiti taj procesor koji još nije izašao ako želim koristiti PCIe 3.0
Na PCIe 3.0 neces osjetiti nikakvu razliku u perfomansama, mozda u sljedecim serijama grafickih kartica, ali sad ne. I btw Ivy ces moci koristiti i na toj ploci kroz update BIOS-a.
Ok, malo je skuplja ali nema,onda ću kupiti tu.
Tnx
Tnx.
Malo sam pročitao o toj novoj ivy tehnologiji koja zamjenjuje Sandy bridge.
Nema frke nabavit ću CPU sa ivy tehnologijom samo dok dođe na tržište u HR ili ako već negdje ima kupiti u nas javi.
Još jednom tnx.
Tnx.
Malo sam pročitao o toj novoj ivy tehnologiji koja zamjenjuje Sandy bridge.
Nema frke nabavit ću CPU sa ivy tehnologijom samo dok dođe na tržište u HR ili ako već negdje ima kupiti u nas javi.
Još jednom tnx.
Imaš već za uzeti 3770K.
Ok.Nisam baš puno čitao o tom procesoru.
Jeli bolji od Intel Core I7 2700K ?
Troll!
Pa ako neces klokati, bolji je, nativna podrska za USB 3, gen 3, sata 3 itd...
A ovaj se kao ne može klokati,mislim na 3770K ima oznaku K tj.otključan množitelj.
Onda matična ASUS P8Z77-V DELUXE i procesor 3770K.
Jeli to ok ?
A ovaj se kao ne može klokati,mislim na 3770K ima oznaku K tj.otključan množitelj.
Moze se klokati, al ima dosta velikih problema sa zagrijavanjem, tako da nije ispao bas podoban za te namjene...
Ma nisam imao namjeru ni klokati, jer nije niti potrebno klokati tako snažan procesor barem ne još.
Pozdrav vlado0550.
Odlučio sam uzeti matičnu ploču koju si mi predložio.
Možeš mi reći koja je razlika između P8Z68 i P8Z77 osim cijene :) ?
Pozdrav forumaši.
Odlučio sam kupiti ovu matičnu ploču, ali prije nego kupim ima li još neko neki prijedlog u vezi matičnih ploča ili da ponudi bolju naravno da ima PCIe 3.0 ?
Hvala puno :)