Htio bih si kupiti nove Razerove slušalice TIAMAT, ali zanima me da li moja matična ploča(ASUS crosshair IV Formula/AM3) ima integriranu zvučnu karticu sposobnu za true 7.1 surround zvuk, ako ne, koju poštenu 7.1 zvučni karticu za neke normalne novce kupiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ta integrirana zvucna ce bit i vise nego dobra za Tiamat !
Preporučene kartice:
Ta integrirana zvucna ce bit i vise nego dobra za Tiamat !
jel to znači da će moći izvesti 7.1 surround zvuk?... jel vidim da ima 8 kanala, a kod tiamata piše 10 drivera... a koliko sam skonto za svaki driver treba jedan kanal...ili sam krivo shvatio?!?
Preporučene kartice:
glupo mi je placat 200-1500kn za neku supportanu zvucnu ako mi je i ova moja dobra, a da nekazem da ce i sluske bit preskupe
jel to znači da će moći izvesti 7.1 surround zvuk?... jel vidim da ima 8 kanala, a kod tiamata piše 10 drivera... a koliko sam skonto za svaki driver treba jedan kanal...ili sam krivo shvatio?!?
Tih 10 drivera nema veze s kanalima , bitno da imas 7.1 !
Tih 10 drivera nema veze s kanalima , bitno da imas 7.1 !
Aha, znaci da je zvucna 7,1, super, barem s tim necu imat problema, za razliku od nabave tog headseta kojeg nazalost u nas nece biti jos barem godinu dana...
Ako ima jos neko za dodati svoje misljenje...
uzmi siberia v2