ASRock 870 extreme3

poruka: 215
|
čitano: 36.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
moderator
RE: ASRock 870 extreme3
manzzetta kaže...

pa mene put tolko izađe, ja nisam govorio da me slanje poštom tolko košta

pa onda pošalji poštom -.-''

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

ovo sa zvukom se počelo dešavat nakon promjene HDD, znači kad sam stavio novi HDD počelo je pucanje zvuka, ako vam to išta znači

al ima još koji način vračanja tvorničkih postavki matične osim vađenja baterije, load Bios default i tipke CLR CMOS ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
manzzetta kaže...

al ima još koji način vračanja tvorničkih postavki matične osim vađenja baterije, load Bios default i tipke CLR CMOS ??

NE!

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
manzzetta kaže...

ovo sa zvukom se počelo dešavat nakon promjene HDD, znači kad sam stavio novi HDD počelo je pucanje zvuka, ako vam to išta znači

Probaj mijenjati "spread spectrum" postavke u BIOSu i na hardu, u firmware-u.

14 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

evo ekipa, snimio sam kako to loše zvuči, odnosno kako se čuje to prokleto pucanje zvuka, i kako to ide na živce. 

ako imate još bilo kakve ideje do čega može biti recite mi, da isprobam sve prije slanja na reklamaciju

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Meni to zvuči kao da ti se netko poigrao sa echo efektima xD

Install svježih windoza XP, zadnje drivere sa ASRock stranice pa probaj...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
Don Kihoty kaže...

Probao je već oboje.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Don Kihoty kaže...

Probao je već oboje.

da probao sam oboje. Čak sam probao sve winse, i xp sp2 i sp3, vistu i sedmicu, svugdje je isto, kao i nove drivere, a probao sam i svakake codece inst al nikako nisam uspio dobit da radi normalno. Sutra putue matična za ZG, pa kad bude riješeno javim šta je bilo :D

16 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

a da probaš drugi konektor?

meni to zvuči kao da se l i R kanal spojio.

Ili da ti kabel od vučnika ne valja / nema masu ili kratki spoj između dva kanala

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda glup prijedlog, ali nemožeš ništa izgubiti;

- probaj, umjestgo zvučnika, uštekati slušalice za koje si siguran da dobro rade, pa poslušaj.

(- probaj još jednom prkontrolirati (ili po mogučnosti zamjeniti) kablove.

- također provjeri da ti negdje minus pol nije krivo uštekan na matičnoj ili ima spoj.)

- kupi zvučnu karticu za cca 100 kn i riješio si problem! ;-)

Zdravac
15 godina
Katana kaže...

a da probaš drugi konektor?

meni to zvuči kao da se l i R kanal spojio.

Ili da ti kabel od vučnika ne valja / nema masu ili kratki spoj između dva kanala

Već je probao.

Ali stvarno, kao što je kolega iznad rekao..probaj drugi uređaj prije slanja. Možda je stvarno problem u tvojim zvučnicima/njihovom kabelu.

16 godina
neaktivan

ja imam 1055t i 890fx plocu. kad ukljucim turbo onda proc kuca na 3.3. inace na 2.8. sasvim pristojno i sigurno.

14 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

odnio sam matičnu na reklamaciju, i stiže mi nova za nekih tjedan dana, kaže da se to događalo i da neznaju zašto, i dobit ču novu. nadam se da če nova bolje raditi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

eii ekipa, evo postajem očajan, stvarno neznam šta može biti problem

dobio sam nazad, NOVU matičnu ploču, i zvuk i dalje puca, sad stvarno neznam šta može biti problem. Slušao sam glazbu dok nisam imao komp preko laptopa na istim zvučnicima i nije se to događalo

komp je cijeli novi, kupljen prije 2 mjeseca, šta može biti kvar ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Isti zvučnici i isti kabel?

Probaj komp i zvučnike postaviti na neko "neuobičajeno" mjesto..možda neki obližnji uređaj uzrokuje smetnje.

Vjerojatnije će biti da je onda problem u software-u koji instaliraš. Probaj s drugom verzijom Windowsa, ili ako ne podržavaš piratluk i nemaš je, bootaj linux live CD i probaj s njega nešto pustiti.

14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Isti zvučnici i isti kabel?

Probaj komp i zvučnike postaviti na neko "neuobičajeno" mjesto..možda neki obližnji uređaj uzrokuje smetnje.

Vjerojatnije će biti da je onda problem u software-u koji instaliraš. Probaj s drugom verzijom Windowsa, ili ako ne podržavaš piratluk i nemaš je, bootaj linux live CD i probaj s njega nešto pustiti.

da isto sve, probo sam donjet komp od sestre na isto mjesto gdje je i ovaj, sa istim kablom, zvučnicima, periferijom i nepuca, a meni puca zvuk. Probao sam staviti i XP SP2 i SP3 i Win 7, i svagdje isto. 

Sad neznam šta može uzrokovati to, probo sam testirati i procesor, i grafu i RAM memoriju, sve je prošlo na testovima i radi ispravno

15 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

nezz jel mozda do slusalica... ali meni pucketa zvuk (imam 770)

;D

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r

0 0 hvala 0
15 godina

Jel imaš neke kodeke ili player koji automatski instaliraš kod svakog OS-a?

Probaj još dignut linux LiveCD. Tu si siguran da nemaš isti software na svim OS-ima (kodek, player.. moguće da nešto od toga radi problem u kombinaciji stvojim HW-om).

Ne znam stvarno što bi drugo moglo biti..

14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Jel imaš neke kodeke ili player koji automatski instaliraš kod svakog OS-a?

Probaj još dignut linux LiveCD. Tu si siguran da nemaš isti software na svim OS-ima (kodek, player.. moguće da nešto od toga radi problem u kombinaciji stvojim HW-om).

Ne znam stvarno što bi drugo moglo biti..

ma probo sam samo da digne Winse, i pokrenem prvo na youtube-u nešto puca, inst winamp puca, i WMP i isto, tako i na XP i WIN7, a isto sam napravio i na laptopu i nema problema

Užas, daš 1000 eura za komp i onda nemoš slušat glazbu, užas :((

15 godina

Kažem, digni LiveCD..ništa te ne košta. Onda ćemo barem moći detektirati je li problem hardverski ili softverski.

Jbg..bad luck.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 18:22 (DamageHigh).
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Kažem, digni LiveCD..ništa te ne košta. Onda ćemo barem moći detektirati je li problem hardverski ili softverski.

Jbg..bad luck.

budem probao, samo moram to nabaviti, mislim da ima kolega

ma joj da, bad luck, oduvijek, nikada nemogu kupiti ispravan komp, mob ili motor, uvijek neka sranja, a kupujem novo, užas

15 godina

Muči te promet (internet) ili..?

Inače, možeš ga dignuti i s USB-a, ako nemaš CD-a.

14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Muči te promet (internet) ili..?

Inače, možeš ga dignuti i s USB-a, ako nemaš CD-a.

ma ne, imam FLAT-rate, nego nikad nisam radio s linuxom, pa ču odnjet kod kolege sutra :D 

14 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

znam da sam dosadan, al moram vas još ovo pitati.

Na toj gore navedenoj matičnoj, imam 4 slota za RAM-memoriju, 2 plava i 2 bijela. I sad na plavima piše A1 i B1 a na bijelima piše A2 i B2

sad me zanima pošto imam 2x2Gb memorije, dal da stavim oba u plave ili bijele slotove, il da spijim da bude npr. A1 i A2 odnosno jedan bijeli i jedan plavi. Znači da spajam boje ili slova. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prema upustvima na M3A770DE pise:za dual channel:  A1 B1 moraju bit popunjeni

14 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

znači da spojim jedan plavi i jedan bijeli slot, ne boje. Ma očajan sam pa pokušpavam sve živo da mi prestane pucanje zvuka :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo tako ako zelis dual channel.

15 godina

I jos samo jedno bez vezno pitanjce.Jesi li kontaktirao ASRock support u vezi tvog problema?Ako jesi sto su ti rekli?

14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

I jos samo jedno bez vezno pitanjce.Jesi li kontaktirao ASRock support u vezi tvog problema?Ako jesi sto su ti rekli?

pa po ovom tvojem gore spajam boje, ne slova :D

čuo sam se s ovima di sam uzeo ploču, i reklamirao sam je, i dobio sam novu ploču, al problem je ostao isti :(

15 godina

Ovo gore sa slikom ti je iz 870 e3 manual-a.

Mislio sam jesi li kontaktirao amere,engleze bas ono preko e-maila,jer ja sam tako rjesio jako puno problema na koje ovdje nisu imali odgovor.

EDIT:na ovu rijec "ovdje" ne mislim na forum,nego servis u Hrvatskoj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 18:11 (ivanoile).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice