Arctic Freezer 64 Pro

poruka: 7
|
čitano: 1.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Arctic Freezer 64 Pro

Evo stavio sam ovaj hladnjak na proc i uključio komp. Sve lijepo radi i dobre hladi, samo me jedno zeza! Stalno mi vrti na max. okretajima oko 2400 okretaja. Znam da bi trebao raditi i na manjim okretajima kada je temp. proca niska ali mi svejedno radi na max. I tako bi trebala rast brzina s porastom temp. proca. Ali neće!!! E sad jel imo tko kakav prijedlog kako smanjiti broj okretaja? tj. da se automatski regulira?

Asus A8V Deluxe, Athlon 64 3200+(Venice) @ 2.7 GHz, 1 GB(2*512) Kingmax @ 360 MHz, PNY 7800 GS(AGP) @ 480/1410 MHz, Corsair TX650
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Arctic Freezer 64 Pro

imas programe za regulaciju brzine

intel core 2 dou e6850 procesor 6gb RAM gygabite 9600 1gb sa pasivnim hladnjakom
17 godina

Ma znam ja da postoje programi za to poput Speedfan-a ali me zanima zašto se brzina ne regulira sama???

Asus A8V Deluxe, Athlon 64 3200+(Venice) @ 2.7 GHz, 1 GB(2*512) Kingmax @ 360 MHz, PNY 7800 GS(AGP) @ 480/1410 MHz, Corsair TX650
17 godina
neaktivan
Arctic Freezer 64 Pro

Trebaš u biosu namjestiti opciju fan control (i onda odabereš kako želiš).

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Master Z kaže...

Ma znam ja da postoje programi za to poput Speedfan-a ali me zanima zašto se brzina ne regulira sama???

uzmeš fan controler i reguliraš po želji a programi za regulaciju venta su pre konplicirani moj savjet
I Jadantisi
17 godina
Paolo2612 kaže...

ma pogledo sam ja opcije u BIOS-u al nema ništa što bi omogućilo automatsku regulaciju brzine!!! Radi se o Asus A8V Deluxe ploči
17 godina
neaktivan
Master Z kaže...
Paolo2612 kaže...

ma pogledo sam ja opcije u BIOS-u al nema ništa što bi omogućilo automatsku regulaciju brzine!!! Radi se o Asus A8V Deluxe ploči
 Meni a gigabyte-ici imaju četiri (bar mislim)

temperature
Intel QST
Auto
Disable

I funkcionira na gornje 3, samo ovisi koliko se agresivno povećava broj okretaja s opterećenjem. S intel postavkom na 100% opterećenja nije htio vrtit preko 1800 rpm, a može puno više
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice