Sa limitom 65w OCCT 5000mhz all core 70c stress test. Izgubio 300mhz all core ali fakat je loš zakaj mi ne vjeruješ? Jedna je loša da to sam vidio ali ovak mi na PBO diže do 1.4v na 5600mhz po jezgri svih šest. Tak da sam to ostavio radi tog single corea. Ionako sam igram na kompu pa mislim da je to bolje nego neki all core tipa 5100mhz. Gledam HWinfo effective core clock je 5100mhz na stress testu točno kak 7600 non x ima boost.
Eto izgubio si punih 300MHz u CPU heavy radnji sa tim PBO, a ovo kaj on dize simultano jezgre na 5.6GHz od kojih ostala vecina radi na puno manjoj brzini ne znaci nis, procitaj koncentrirano sta sam pisao o PBO iznad u komentarima i zasto nevalja jer vidim da nisi ubrao.
To sta je bolje za gaming testiraj tako da uzmeš neku CPU heavy igru kao Cyberpunk 2.0 verzija pa vrti in game benchmark po 3 puta na PBO postavki i all core postavki i usporedi najbolji od ta 3 rezultata koji dobijes sa svakom opcijom međusobno.
Slobodno slikaj u CB R23 Hwinfo da vidim sve jezgre kako stoji frekvencija i koja je temperatura. Jedan screenshot za PBO profil i jedan za 5.3GHz all core profil i obavezno namjesti sve postavke iznad koje sam ti naveo za all core OC.
EDIT
Znači moraš mi dat neke slike iz rada (tipa CBR23 pokreni 10min stress test pa slikaj nakon 5min vrtnje) i monitoring iz HW info da vidim kako sta radi i neke rezultate jer ovako napamet nemogu nista dokuciti kako sta radi i sta si tocno namjestio od postavki!
Evo taman izletilo sta FrameChasers misli o curve optimizer-u i TDP limitu za gaming, kao da nas je cuo