AMD FX Club

poruka: 5.910
|
čitano: 872.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AMD FX Club

Uzeo se Amd fx8350, asus M5A99X evo, CM 212 Hyper EVO...

I see noob people
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: AMD FX Club
Frozen Hell kaže...

ma dijete, gledam mu malo postove samo se trudi da nekom nesto spusti... al nema veze, spustit cu se na njegov nivo i sledi slikanje komponenti sa primjerenim tekstom :)

Ajde da i to dozivim/o... {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/accelero-hybrid--r9-290/199693.aspx?page=0&jumpto=4029228&sort=asc&view=flat

http://imgur.com/a/gQSx8#0
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Rupy kaže...
Frozen Hell kaže...

ma dijete, gledam mu malo postove samo se trudi da nekom nesto spusti... al nema veze, spustit cu se na njegov nivo i sledi slikanje komponenti sa primjerenim tekstom :)

Ajde da i to dozivim/o... {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/accelero-hybrid--r9-290/199693.aspx?page=0&jumpto=4029228&sort=asc&view=flat

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
14 godina
neaktivan
AMD FX Club

kao sto rekoh, da ne spamamo dalje, u pon preuzmam graficke od brze poste i slijede slike... pa da vidimo ko ce se smijati :)

I see noob people
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
Frozen Hell kaže...

kao sto rekoh, da ne spamamo dalje, u pon preuzmam graficke od brze poste i slijede slike... pa da vidimo ko ce se smijati :)

Znači 3 dana će ti trebat da nađeš neke random slike od r9 i accelero hybrid? I kad u konačnici netko s foruma nađe na nekom drugom forumu pravog vlasnika ti ćeš reć da je to tvoj account? Ili da je taj netko tebi ukrao slike? NHF

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
16 godina
neaktivan
Frozen Hell kaže...

Sta nisi spomenuo da ti dolaze za vikend? Just asking.... http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/radeon-r9-280x-club/198860.aspx?page=6&jumpto=4028432&sort=asc&view=flat

14 godina
neaktivan
Rupy kaže...
Frozen Hell kaže...

Sta nisi spomenuo da ti dolaze za vikend? Just asking.... http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/radeon-r9-280x-club/198860.aspx?page=6&jumpto=4028432&sort=asc&view=flat

dolaze, ne mogu ih prije pon preuzeti...

ja bi se na tvome mjestu veoma glupo osjecao u ponedeljak ;)

I see noob people
16 godina
neaktivan
AMD FX Club

Dok cekamo ponedjeljak daj nam da vidimo cpu i plocu i ostalo koje si kupio jucer? I dare you!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 13:43 (Rupy).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

"Uzeo se Amd fx8350, asus M5A99X evo, CM 212 Hyper EVO..."

ne treba biti puno pamet da zakljucis da dolazi zajedno sa grafickim kartama.

alo posto sam zaradio opomenu, povlacim se iz rasprava do ponedeljka.

I see noob people
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 13:44 (Frozen Hell).
16 godina
neaktivan
AMD FX Club

Di si kupio.. ducan, web shop... koliko si platio ako se smije znat.. mozes dat link, molim te.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
AMD FX Club

pozdrav svima

dosao sam vas pitati za misljenja i iskustva, zainteresiran sam za fx 6350, jer smatram da je 6 jezgri sasvim u redu za gaming, ali dosta se preporuca fx 8320, i sad mi nije jasno zar nisu to iste jezgre isti single thread perf, znam da je razlika 3/4 modula, ali hoce li 6350 clocknut oko 4.5 biti u redu za neki bf3 multi (iskljucivo teoretski) ili je neki veci skok u performansama sa 8320

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ashcro kaže...

pozdrav svima

dosao sam vas pitati za misljenja i iskustva, zainteresiran sam za fx 6350, jer smatram da je 6 jezgri sasvim u redu za gaming, ali dosta se preporuca fx 8320, i sad mi nije jasno zar nisu to iste jezgre isti single thread perf, znam da je razlika 3/4 modula, ali hoce li 6350 clocknut oko 4.5 biti u redu za neki bf3 multi (iskljucivo teoretski) ili je neki veci skok u performansama sa 8320

hvala unaprijed

Fx83xx ti je vise zalog za buducnost,pogotovo kad konacno sa mantle-om dodje podrska za sve jezgre a 6350 ce i na manje od 4.5ghz raditi ko beba u bf3 mp.Singlethreaded performanse su im identicne na istim frekvencijama.Ne mozes fulati ni s jednim ni drugim.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
13 godina
neaktivan
ashcro kaže...

pozdrav svima

hvala unaprijed

FX 6350 se ne isplati kupovati stvarno, razlika izmedju 6350 i 6300 je tako minorna osim sto 6350 vuce vise (125w u odnosu na 95w 6300).

FX 6300 se lako da clockati, ali da ces trebati da ga clockas za bf3 multiplayer neces, radi odlicno! Ja ga koristim i stvarno sam prezadovoljan, trenutni je best buy na trzistu, ali ako hoces vise snage, da FX 8320 i to je to. Ali se zapitaj jel' ti treba tolika sirova snaga :)

P.S. ja sam na stock kuleru clocknuo FX 6300 na 4.2ghz i moze ici dalje bez problema, samo treba jace hladjenje mada ja stvarno nisam vidio potrebu za tom brzinom, jednostavno nemam je gdje iskoristiti!

Eto jedno misljenje ;) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan
AMD FX Club
Moze preporuka nekog hladnjaka za Fx 8320 da je što tiši,što jeftniji i da valja?

0 0 hvala 0
12 godina
JustAnotherPCNerd kaže...
Moze preporuka nekog hladnjaka za Fx 8320 da je što tiši,što jeftniji i da valja?

otvori stranicu prije pa procitaj
13 godina
neaktivan
JustAnotherPCNerd kaže...

Moj izbor bi bio 

Zalman

ili

Thermaltake

13 godina
chaselol kaže...
ashcro kaže...

pozdrav svima

hvala unaprijed

FX 6350 se ne isplati kupovati stvarno, razlika izmedju 6350 i 6300 je tako minorna osim sto 6350 vuce vise (125w u odnosu na 95w 6300).

FX 6300 se lako da clockati, ali da ces trebati da ga clockas za bf3 multiplayer neces, radi odlicno! Ja ga koristim i stvarno sam prezadovoljan, trenutni je best buy na trzistu, ali ako hoces vise snage, da FX 8320 i to je to. Ali se zapitaj jel' ti treba tolika sirova snaga :)

P.S. ja sam na stock kuleru clocknuo FX 6300 na 4.2ghz i moze ici dalje bez problema, samo treba jace hladjenje mada ja stvarno nisam vidio potrebu za tom brzinom, jednostavno nemam je gdje iskoristiti!

Eto jedno misljenje ;) 

i mislip sam isprva uzeti fx 6300 i nasao sam ga dosta jeftino u extreme digitalu (800kn) i onda samo 880kn fx 6350, zbilja nije tolika razlika u cijenu, a u teoriji bolji oc potencijal, mislis li da je vrijedno tih 80kn? ili da ih spremim u dzep? cooler vec imam..

12 godina
AMD FX Club

Sumnjam da FX6350 ima veći OC potencijal to su razlike minorne ja imao FX6300 na 4.7GHz držao ga TT Frio Extreme non-stop, to bolji OC potencijal značilo da bi ga ti bar trebao držati na 5GHZ to ne ide

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
AMD FX Club

Oj ekipa, 

sutra bi na CES-u trebala biti press konferencija od AMD-a u 4pm (Pacific Time). Trebalo bi svašta bit, može se pratiti live ako se kome da biti budan:

http://www.amd.com/us/aboutamd/newsroom/Pages/ces-2014.aspx

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 19:40 (Leryan).

4 0 hvala 0
14 godina
Leryan kaže...

Oj ekipa, 

sutra bi na CES-u trebala biti press konferencija od AMD-a u 4pm (Pacific Time). Trebalo bi svašta bit, može se pratiti live ako se kome da biti budan:

Možda kakvo iznenađenje(nova linija FX proceva).{#}

Biti ili ne biti pitanje je sada.
15 godina
neaktivan
Zizo kaže...
Leryan kaže...

Oj ekipa, 

Možda kakvo iznenađenje(nova linija FX proceva).{#}

zvuči primamljivo

15 godina
AMD FX Club

Ma to se i ja nadam. Ne samo da je prije 3 tjedna rečeno da bude ipak FX eva, nego čak i da će AM3+ dobiti pažnje!

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD FX Club

Jel bi se meni isplatio prelazak s phenoma 965 na FX 6300 ili 6350? 
prema nekom omjeru ulog/performanse ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
iggor321 kaže...

Po meni se tebi ne isplati prelaziti na FX6300 jer dotični proc nije osjetno snažniji od 965.Solucija ti je prelazak na FX8320,8350 jer su oni podosta snažniji procovi a nisu ništa više skuplji od fx6300 cca 300kn.

Determination
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 12:08 (3n3m1).
13 godina
neaktivan
iggor321 kaže...

FX 6300 ce davati manjo boost perfomansi na starijim igrama i aplikacijama dok ce FX 6300/6350 se dosta bolje pokazati za novije igre + mantle koji svi cekamo. 965 za single core programe (starije) je bolji od Fx6300 ali razlika je mala....

Definitivno bi bio upgrade ako smijem reci od bar 15% do nekih 30-45% kad dodje mantle!

14 godina
iggor321 kaže...

Ako si spreman clocknuti FX 6300 definitivno se isplati.

Pređi, clockni na 4.4GHZ+ i uživaj.

iclock2much
13 godina
neaktivan
AMD FX Club

Koje da temperature pratim kod klokanja FX 6300 na 970a-ud3.

Naime našao sam nekoliko različitih podataka.. TMPIN1, TMPIN2 ili Package temp?

Trenutno je na 4,2 GHz, s 1,408V. TMPIN0 oko 40 max, većino 34-36, TMPIN1 ide do nekih 43-45, TMPIN2 59-63 a Package do 50-51.

Max temp su dobivene nakon nekoliko vrtnjih CInebencha i OCCT-a po 20-tak minuta..

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:02 (Schweini7).

0 0 hvala 0
14 godina

Ma gledaj najviše mada je to sve jako upitno al eto :).  Ako ti se cpu pregrije komp će se restartirati će se ;)

15 godina
protjeran
Schweini7 kaže...

Koje da temperature pratim kod klokanja FX 6300 na 970a-ud3.

Naime našao sam nekoliko različitih podataka.. TMPIN1, TMPIN2 ili Package temp?

Trenutno je na 4,2 GHz, s 1,408V. TMPIN0 oko 40 max, većino 34-36, TMPIN1 ide do nekih 43-45, TMPIN2 59-63 a Package do 50-51.

Max temp su dobivene nakon nekoliko vrtnjih CInebencha i OCCT-a po 20-tak minuta..

Jako velik napon za taj clock. Meni je na 4,5 GHz pri 1,408V na toj istoj ploci. Sigurno moze na vise pri tom naponu (ili je jako los primjerak), obavezno LLC stavi na max.

13 godina
neaktivan
AMD FX Club

Al fora je u tome npr. ja mu stavim napon na 1,4125 V (ili tak nekak), i on pod full load (occt) spušta na 1,392 V (neovisno o razini LLC-u).

To znači da na tom naponu može 4,3 GHz?

Još nkj, pa ovih 63 C kaj dojde, ako pretpostavimo da je to temp CPU-a, nije to malo previše s ovim coolerom? (phenoma je na 4,0 držal s 1,45V ispod 50 C).

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 17:14 (Schweini7).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice