Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.510
|
čitano: 14.401.275
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav

Može preporuka laptopa do 2500(200-300kn dolje-gore) služio bi za surfanje,multimediju,gledanje filmova......lap bi bio spojen hd kablom na full hd led tv 40".Dali se može tako nešto uzeti ili bolje ići na stolno računalo.Kupnja je preko web-a Diners karticom.Hvala!

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Moze se tako nesto uzeti, izvolis: https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-lenovo-ideapad-100-80qq002usc-core-i3-5005u-dvdrw-4gb-1000gb-hd-graphics-15-6-led-hd-bt-hdmi-kamera-usb-3-0-dos-crno-014620165 Je li sad tebi bolje ici na stolno racunalo neznam, no taj laptop ce izvrsiti tu namjenu bez problema. Stolno racunalo je najbolja opcija kada su bitne cim bolje performanse za novac i lagana odrzivost. Kod tog laptopa imas 4g jamstva pa se nemoras zamarati sa odrzivosti, ali i dalje je pozeljno da se ne stavlja na deku i sl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 20:17 (The_Fichek).
9 godina
neaktivan

pokusao sam i tako al opet me ne pušta dalje...

12 godina
neaktivan

Jel ti označi polje za cijenu kao problem ili samo izbaci grešku? Pitam jer je moguće da ti slika nije u odgovarajućem formatu (PDF ili JPEG).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala The Fichek 

17 godina
odjavljen
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
11 godina

Da, +3g jamstva bih ja cijenio 1000kn. Naknadno produljenje za samo +1g kod Asusa u roku 6mj od kupnje kosta 500-600kn. 

Lijepo si odmakao od zadanog budzeta :P ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 0:25 (The_Fichek).
10 godina
neaktivan
Kiky877 kaže...

Laptop do 10 000kn. SSD, DOS free, a 17" ekran je dodatni plus. Namjena je za sve, najviše za uređivanje i obradu slika. S obzirom da je cijena i više nego solidna ne bih se htio zaletavati sam sa kupnjom pa bi svaka pomoć dobro došla.

Ta obrada slika mi se ne čini zahtjevna. Za nju svakako 17.3'' FHD IPS, a ovo što kažeš "namjena za sve", što je tu najzahtjevnije, igre, neke 3d stvari, video rendering/editing/kako već...?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2016 0:54 (AirLive).
14 godina
AirLive kaže...
Kiky877 kaže...

Laptop do 10 000kn. SSD, DOS free, a 17" ekran je dodatni plus. Namjena je za sve, najviše za uređivanje i obradu slika. S obzirom da je cijena i više nego solidna ne bih se htio zaletavati sam sa kupnjom pa bi svaka pomoć dobro došla.

Ta obrada slika mi se ne čini zahtjevna. Za nju svakako 17.3'' FHD IPS, a ovo što kažeš "namjena za sve", što je tu najzahtjevnije, igre, neke 3d stvari, video rendering/editing/kako već...?

Ponajviše za obradu slika i video editing, ali bih volio da nemam nikakvih problema kada mi se svidi neki naslov igre pa da ga mogu skinuti i odigrati. U tom smislu sam mislio namjena na sve. Isprike što nisam bio dovoljno jasan. Za oko mi je upao ovaj: http://www.adm.hr/product.asp?product=acer-vn7-791g-75uz-173-ips-1920x1080-core-i7-4720hq360ghz-8gb-ddr3l-1000gb-sshd-dvd-sm&code=78752ADM

10 godina
neaktivan

Imaš jeftinije g771jw ili skuplji sa jačom grafičkom g751jl. 965m je svakako bolja za gaming, a bit će od pomoći i kod video editinga. Taj skuplji asus ima bolje temperature, ali je zato dosta teži i deblji.

9 godina
neaktivan

Pozdrav ekipi na ovom forumu, treba mi vaš savjet :)

Kupio bi laptop preferencijalno za sve, igram i igrice tako da i za to naravno. Opet dosta sam ograničen budžetom, recimo da imam do 6600, 6700 kn. Dosta sam istraživao posljednjih dana i pronašao sam ova dva kandidata kao najpodobnija:

Asus:  http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-k550jx-dm274d-intel-core-i7-4720hq-36ghz-ram-8gb-1000gb-geforce-gtx-950m-2gb-2-god-jamstvo-best-buy/90NB08XJ-M03920

Kod Asusa sam zamijetio zanimljivu stvar vezanu uz radnu memoriju, naime ima samo 1 memory slot, 4gb memorije od 8gb koliko ih zapravo notebook i ima je integrirano na matičnoj ili šta god značilo "on board memory 4gb",

pa sad zanimaju me vaša iskustva s tom memorijom, usporedno s Acerovim modelom koji ima DDR4, ova memorija je DDR3L sad koliko je razlika pitam vas. Dalje procesor na Asusu je nešto "jači" ali starije generacije, tj. pretpostavljam nema Skyline

pa pitanje vezano i za to, koje su vaše preporuke? Asus ima i Optički disk što mi zbilja nije potrebno jer ga ne koristim! 

Acer: http://www.instar-informatika.hr/notebook-acer-aspire-v5-591g-nxg5wex028-core-i5-6300hq320ghz-8gb-ddr4-1000gb-ssh-m2slot-free-noodd-nvidia-gtx950m-2gb-2-god-jamstvo/NX.G5WEX.028

Što se Acera tiče, vidim da ima M2 slot free, što je dobro jer planiram ugradit u skorije vrijeme SSD u njega. Dobra stvar kod Acera što ga ima u Micronisu skuplji je za 100 kn od Instara a dobijem 5 godina garancije umjsto 2 što je definitivno isplativo!

Eto to je ukratko to pomozite mi u dilemi, slobodno ako pronađete i nešto bolje za te ili slične novce, linkajte pa da skupa prodiskutiramo, hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozz svima, 

trebam savjet za kupnju laptopa. Znam da svi preferiraju barem procesor i3 a, ali mene zanima da li mi možete preporučiti nešto iz kategorije Celereon/Pentium jer su cijenovno puno povoljniji. Znam da su puno lošiji, ali laptop bi se koristio uglavnom za igrice tipa onih koje su dolazile kao standardni feature windowsa 7 i starijih (FreeCell, Solitaire, i sl.) i za surfanje, eventualno neki dokument iz Office-a, znači zahtjevi su stvarno minimalni, a brzina nije presudna. Do sad smo imali neki HP koji je bio Intel Celeron, star sigurno 5 godina i služio je svemu čemu je trebao, a crkao je jer je po njemu prolivena kava i definitivno ga se ne isplati popravljati. 

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pripremajući se za kupnju novog prijenosnika, pročitala sam 50-ak zadnjih stranica i teoretski pohvatala bitne stvari. Budući da svakodnevno dolaze novi, molim pomoć pri izboru. Spremna sam na kompromise što se tiče veličine ekrana i rezolucije (HD/Full HD). Budžet je do 4.000,00 kn, na rate, zagrebački dućani. Nezahtjevan korisnik (MS Office, internet, Youtube i dr.). Poželjne karakteristike: 15,6" ekran anti glare (od 17,3" nažalost odustala), IPS matrica, full HD, integrirana grafika, 8 RAM (da ne moram dodavati), najmanje 500 GB HDD, brzi procesor (i3), free DOS (mada bi bilo lijepo i legalizirati W.), dobar zvuk, tipkovnica koja se ne ugiba, "robusan"... Imam dobra iskustva s DELL-om, HP-om i ASUS-om. Acer ne preferiram. Planiram računalo kupiti u roku tjedan dana, osim ako se ne očekuju neke redovne akcije ili rasprodaje. Zahvaljujem svima koji odgovore na temu.

0 0 hvala 0
11 godina

Slowmind

i7 ima cijenu i nebih preporucio laptop sa i7, osim ako stvarno nije potreban. Npr. all-around, ako nije bitna cim jaca CPU snaga, bolji Asus za te novce je http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=n550jx radi kvalitetnije izrade i ekrana. Acer je bolji od oba za igre, no za isti je pozeljan cooler od 50-200kn. Acer je izmedju ta dva Asusa po kvaliteti ekrana, tj. blize K550JX Asusu kao i po izradi.

9 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi :D Uskoro cu dobit neke novce (4000-4500 kn) i zelio bi uzeti laptop. Od zahtjeva bi bilo dobro da ima sto veci ekran, preko 4gb rama, dobar procesor, ali najbitnije dobru graficku zato sto bi ga vecinom koristio za gaming(LoL, HotS, CS i sa vrti Skype u pozadini). Volio bih ga uzeti u Splitskim prodavaonicama, ali sam otvoren za online narucivanje. S obzirom da sam vjerovatno zaboravio neke stvari, pa me pitajte za vise detalja :)

Ugodan dan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

x

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 22:41 (PaganiZonda130).

0 0 hvala 0
11 godina

dweeb

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=n3540+15.6 pa gledaj prema dojmu i jamstvu (Dell ima 3g, a 4g u Linksu, Lenovo isto 4g u Linksu..). Neki od tih laptopa nemaju dvd przilicu pa pripazi, ako ti je to bitno. Valja jos spomenuti HP sa najboljim Pentiumom i jedinim Pentiumom koji ima Hyperthreading, sto je znacajka skupljih procesora (i3 nadalje): http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=3825u+15.6

Missy

Svaka cast kaj si procitala tolko stranica. Puno bi ti tog htjela, ali ne mozes to sve dobiti u paketu, nesto malo moras izbaciti. IPS matrica je tu prva stvar koja se treba spomenuti. Samo jedan laptop u tom rangu i jos skupljem rangu dolazi sa njom, Acer v3-574g, dve verzije sa dva razlicita procesora, a onaj sa i5-5005U je bolji. Oba dolaze sa 4GB RAMa, moras nadogradjivati, ali to nije problem i mogu ti srediti u ducanu/servisu (ako naplacuju vise od 50kn ih steraj, bumo ti objasnili na forumu kak se nadogradi). Tipkovnica gotovo svakog laptopa u tom rangu bi se trebala barem mrvu uvijati po sredini tipkovnice. V3 Acer je ok po tom pitanju, nisam siguran za taj najnoviji model sa IPS, ali je onaj malo stariji bio vrlo cvrst. To uvijanje, izradu si mozes provjeriti u izlogu kakvog ducana. Sa 17.3" gubis IPS. IPS u tom Aceru nije vrhunski, neces imati nesto znacajno bolje boje od kakvog TN (matrica laptopa koji nema IPS..) kada gledas direkt u ekran. Fora je u kutevima vidljivosti, kod IPS za razliku od TN nema distorzije boja kad pomaknes glavu od centra ekrana.

ChoccolateBar

15.6" ili 17.3" Bilo bi dobro da se odlucis i koju rezoluciju zelis. Igrao bi i zahtjevnije igre od tih ili?

PaganiZonda130

https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-lenovo-z70-80-80fg00atsc-core-i5-5200u-dvd%B1rw-dl-8gb-1000gb-geforce-840m-17-3-fhd-g-lan-bt-usb-3-0-dos-crno-014620143 je laptop za tebe. IPS dosta ubija odabir. Iduci 17.3" IPS je puno skuplji, a i tada ima overkill komponente koje ti ne trebaju. Ovaj ima IPS (procitaj *** na kraju), kvalitetnu izradu u koju bi svejedno bilo najbolje da se uvjeris u ducanu, kvalitetne zvucnike (Dolby v4 hoce reci da ima 4 zvucnika, a pise Dual JBL zvucnici u nekim ducanima, uglavnom nakon pravilne instalacije Dolbya bi trebao osjetiti pozitivnu razliku u ionako dobroj kvaliteti) i jos +2g jamstva Linksa. 7200rpm nemos dobiti niti u tom skupljem iducem IPS. Pomiri se sa 5400rpm koji ce te vjerojatno iznenaditi brzinom; ako zelis brze kupuj SSD koji se moze nadograditi na mjesto dvd przilice (tada ti treba i SSD ladica, nisam siguran koje visine 9.5 ili 12.7mm). Grafa je solidna za srednje jeftin rang i moze se fino i naigrati s njom. Mislim da ima 1x8GB RAMa pa bi mogao nadograditi na 16GB, sto i iznadprosjecnom korisniku obicno ne treba.

*** Obavezno samo provjeri ima li IPS. Mrvu stariji model sa 840M grafickom kojeg jos ima na trzistu je imao IPS, ovaj sa 940M bi takodjer trebao imati, ali nisam 100% siguran.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 2:02 (The_Fichek).
9 godina
neaktivan

The_Fichek

Što se veličine ekrana tiče, volio bih 17.3, ali s obzirom da on vjerovatno podize cijenu, 15.6 bi odgovaralo skroz solidno. Što se tiče rezolucija, nisam baš neki "specijalac" pa mi nije toliko bitno, ali nešto sto bi se moglo koristiti za igre, a da upada u skromni budžet. Što se igrica tiče, mislim da tih nekoliko igara je sve Što ću igrati, možda neke druge, ali malo zahtijevnije. Hvala ti na odvojenom vremenu i ugodan dan :D

Edit. 
Malo manje zahtijevne xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 10:10 (ChoccolateBar).
13 godina

Laptop do 10k kn. Uvjeti: touch screen, relativno male težine i dobrog trajanja baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Sto se tice rezolucije, veca rezolucija = ostrija slika. 1080p je danas standard za prakticki sve uredjaje, ali za igrice na laptopu je to i dalje relativno zahtjevna rezolucija (jer laptop ne prati desktop, tj. prati, ali u dosta skupljem rangu). Ispod Full HD ili FHD ili 1920x1080p je HD rezolucija. High Definition ili HD reza se na 17.3" zove HD+, tj. 1600x900, a na 15.6" samo HD, tj. 1366x768. Na obje te rezolucije slika je osjetno manje ostra dobrom oku, no vecina se ne zamara time..

Od 17.3" gledaj gledaj https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-acer-e5-772g-56lf-nx-mvdex-007-core-i5-5200u-dvdrw-4gb-1000gb-geforce-940m-17-3-fhd-kamera-hdmi-usb-3-0-linux-crno-014650179 ili https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-acer-aspire-e5-772g-57rd-nx-mv9ex-022-core-i5-5200u-dvdrw-4gb-1000gb-geforce-940m-17-3-led-fhd-g-lan-hdmi-usb-3-0-linux-crno-014650157 Razlika je sto je prvi bijeli iznutra, a drugi sivo/crni (to sto su kod drugog napisali DDR2 je tipfeler). Trebao bi sve te igre vrtit i na FHD rezoluciji, jedino bi u CS:GO mozda u HotS trebao malo kratiti postavke da mozes fluidno igrati na FHD. Kad smanjis rezoluciju na igrama, kao da si debelo skratio graficke postavke u igri. Uglavnom to bi ti trebalo biti skroz ok, no navest cu jos neke laptope.

Druga 17.3" opcija je narucivanje iz Zagreba, laptop sa 80% jacom grafickom, 20% slabijim procesorom te HD+ rezolucijom: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=asus+950m+i3 Nemozes uzivati u FHD rezi, ali bi trebao moci igrati npr. GTA5 bez da kratis rezoluciju, ali bi trebao smanjiti neke postavke, ponajvise radi i3 koji nazalost ne koristi sav potencijal 950M grafe (nemam pojmo koliko tocno i3 bottlenecka 950M, model tog laptopa sa i5 je poskupio..)

Konacno, ako se mozes protegnuti 250kn za Acer se protegni. Veca dijagonala vrijedi tolko. Asus je vise, ako zelis cim jace graficke performanse, ali nema FHD rezolucije i ima malo slabiji procesor.

Sa 15.6" mozes dobiti kvalitetniji IPS ekran, sto nudi samo v3-574g Acer, no to ima vecu cijenu nego razlika izmedju 17.3" i 15.6": https://www.links.hr/hr/prijenosno-racunalo-acer-aspire-v-15-v3-574g-59qn-nx-g1tex-020-core-i5-5200u-dvdrw-4gb-1000gb-geforce-940m-15-6-ips-fhd-hdmi-usb-3-0-crno-linux-014650145

Remzi

Posto mi je zeznuto traziti laptop prema tom opisu, mozes malo precizirat. Tezina 1kg-1.5kg ili moze i 2kg? Najbitnije, koja dijagonala??? Kod baterije je zahebano sto rijetko tko pise koliko je tocnog kapaciteta, ali smislit cemo nesto. Pogledaj malo sto se nudi od Macbooka i je li to preskupo, zatim Asus Zenbook, Dell Inspiron 7359 (xps je jos dost skuplji), Acer R7-372T, Lenovo Yoga 500/900 i tako..

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 12:47 (The_Fichek).
9 godina
neaktivan
Evo nakratko sam pogledao sve laptope, i najvise mi se dopada asus sa nabava.net , ali opet imam nekoliko pitanja. Koliko ram pridodaje gaming iskustvu, odnosno koliko oduzima s obzirom da ima ' samo' 4gb? Takodjer mogu li u buducnosti nadodati jos rama i mozda ssd? I naravno kakva je kvaliteta asus proizvoda, te mozda ono najbitnije kakvo je hladenje s obzirom da ce se laptop koristiti na 'duze etape'? Hvala ti na utrosenom vremenu i javim ti se veceras kad malo bolje proucim laptope :) Hvala i ugodan dan :D
11 godina

Naravno da mos dodat jos RAMa i SSD. Kolko pridodaje ili ne pridodaje iskustvu nemam pojma. Najbolje da se uvjeris u kvalitetu proizvoda u izlogu bilo Linksa, bilo npr. Elipso ili nekog veceg ducana, da vidis kak to izgleda. Asus ima nesto bolje hladjenje, Acer ima adekvatno dovoljnjo dobro hladjenje. Hvala, takodjer ugodni dan zelim :)

14 godina

Pozdrav

Sister si konacno uzima novi laptop jer je stari na izdahu. Budžet joj je oko 3k kn. Uglavnom, prek firme se može tu neki popust sredit u instaru, da ne zaracunam pdf, s tim da kod della imam cca 40% popusta. Pa sam bacio par stvari na što imam najveci popust. Cist me zanima dal bi se našlo možda nešto kod instara za tu cifru a da je bolje od drugih marki?

U pitanju nije gaming laptop, pa joj graficka ne igra ulogu, nego nešto cisto za every day use.  Ona bi najradije neš malo i lagano, al joj ja tvrdim da je glupo da uzima 13'' laptop, jer ce bit slabiji od ovog veceg, ali glavno je što nek na njemu neš piše ili radi u tablicama, bit ce joj sigurno daleko nepreglednije.

Uglavnom u tom rangu vidim da je

Inspiron 3542 - cca 2800kn

• Intel procesor Core i3-4005U 1.7GHz / 3MB Smart Cache / 2 Cores
  • 15.6" HD LED TrueLife display (1366 x 768), s integriranom HD kamerom
  • 4GB (1x4) 1600MHz DDR3L memorije
  • 500GB Serial-ATA (5400 okr/min) tvrdi disk
  • NVIDIA GeForce 820 grafika s 2GB DDR3L
  • Dell Wireless-N 1705 (802.11b/g/n) mrežni adapter
  • Dell Bluetooth 4.0 adapter
  • SD Card reader
  • Linux Ubuntu 12.04

Inspiron 5558 - cca 2500kn

• Intel Core procesor i3-4005U 1.7GHz / 3MB Smart Cache / 2 Cores
  • 15.6" HD LED backlit display (1366 x 768), s integriranom HD kamerom
  • 4GB (1x4) 1600MHz Single Channel DDR3L memorije
  • 500GB (5400okr/min) tvrdi disk
  • 8x DVD±/R/±RW Tray-load pogon
  • Intel HD Graphics 4400
  • 10/100Mbps mrežni adapter
  • Wireless (802.11ac) mrežni adapter
  • Bluetooth 4.0 adapter
  • 5-in-1 card reader
  • Linux Ubuntu 14.04 SP1

Dal se u usporedbi s prethodnima isplati potegnuti za:

Inspiron 5558 - cca 3600kn

• Intel Core procesor i5-5200U 2.2GHz / 3MB Cache / 2 Cores
  • 15.6" HD LED backlit display (1366 x 768), s integriranom HD kamerom
  • 8GB (2x4) 1600MHz Single Channel DDR3L memorije
  • 1TB (5400okr/min) tvrdi disk
  • 8x DVD±/R/±RW Tray-load pogon
  • NVIDIA GeForce 920M grafika s 2GB DDR3 memorije
  • 10/100Mbps mrežni adapter
  • Wireless (802.11ac) mrežni adapter
  • Bluetooth 4.0 adapter
  • 5-in-1 card reader
  • Linux Ubuntu 14.04 SP1

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

x

0 0 hvala 0
11 godina

Kojem rangu? Rangu Lenova z70-80, 5400-5700kn? Istina, zapravo nema modela sa 940M. Zbunio sam se jer hrpa laptopa je zamijenila 840M sa 940M. Fora je da fore nema, to su prakticki iste grafe, nekad je 1-2% brza 840M, nekad 940M, zavisno o tvornickom clocku. To su znaci identicni chipovi.

Fallen87

Nest maleno i lagano, a da valja, kosta i to kako. Veca prenosivost = veca cijena. Vidi koliko kosta Dell sa i3-5005U koji je sredina izmedju 4005U i 5200U. Dell 5558 je novija verzija 3542, tako nesto. Ima li tu ikakve razlike u izradi nisam provjerio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 14:50 (The_Fichek).
12 godina
neaktivan

x

0 0 hvala 0
14 godina

Planiram uzeti Asus R515m s njuskala. http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-r515m-oglas-17766924 

Koliko je taj laptop dobar za tu cijenu i igranje dote 2? Ako netko ima iskustva pa da podjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
JohnnyBlaze kaže...

Planiram uzeti Asus R515m s njuskala. http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-r515m-oglas-17766924 

Koliko je taj laptop dobar za tu cijenu i igranje dote 2? Ako netko ima iskustva pa da podjeli.

Koliko vidim taj laptop ima samo integriranu grafičku, tako da ga ne bih preporučio za igranje.

9 godina
neaktivan

Hvala na detaljnom objasnjenju. Puno mi je pomoglo i nekako me usmjerilo ka Lenovu, sad mi je ostala zadnja dilema, koji uzeti, Z50 ili Z51. Po nekoj logici, mislim da je puno bolje uzeti Z51. Noviji je, a jeftiniji je i istih specifikacija osim grafičke. I to sam malo istražio po netu i shvatio da je čak AMD Radeon 360M kod Z51 nešto bolji od Nvidijine 920M kod Z50. Ako nešto znaš iz iskustva u usporedbi te dvije grafičke prosvijetli me prije nego odem kupit. Zivio.

10 godina
neaktivan

920m je bolja od r7 m360, pretpostavljam da na tu radeon misliš. Inače, gdje ti vidiš 920m kod z50? Ako se dobro sjećam, mislim da se tu na temi neko požalio na z51, ako se ne varam bio je problem sa uvijanjem tipkovnice ili tako nešto. Možda griješim, fichek će se valjda sjećati.

EDIT: Krivo, zeznuo sam se. Blizu su te grafičke, iako ako je gaming u pitanju onda je bolje ići na nvidiu pošto je isti rang u pitanju. Za ostalo mislim da nema neke bitne razlike.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 19:22 (AirLive).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice