Nabolje da je 960M jeftinija od 850M? Ali ne ide.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Normalno da ne ide. Ali njezina cijena koju sad ima je malo previše za ono što pruža, isto je i sa 965m po meni. Logično je očekivati da će past cijena kako bude sve više modela na tržištu i kako bude prolazilo vrijeme. Tako to uvijek ide. Ako ništa, onda će barem pogurat cijene 860m i 850m prema dolje.
EDIT: Ovo što kažeš je istina da u pravilu slabija grafička je i jeftinija, ali mogu ti nać dosta primjera "suprotnog". Samo upiši u nabavu net gtx 850m i poredaj od najviše prema najnižoj cijeni :D. Ali dobro, nećemo sad tu filozofirat jer je to skroz druga priča.
Rekao je da ce uzet kao moj jer mu baba nije dala punih 4000 kn za rodjendan jer nije stigla skupit.Ja sam ku na prvu savjetovao neka doda ssd i 4 gb rama i to ispadne 6k,ali nista od toga..

Dobra neka baba kad može dat 4k za rođendan :D. Ako sam te dobro skužio ti si mu preporučio svog i da njega nadogradi sa 4gb rama i ssd?! Kako mu je namjena gaming onda mu je bolje uštedjeti i ići na model sa i5 4200h jer sa i7 neće vidjeti neku veliku razliku u performansama pa onda ako već neće n551 neka taj x550jk sa i5h nadogradi sa tim ram-om i ssd. Tebi su vjerojatno dali savjet da ideš na tog sa i7 samo zato jer tada vjerojatno nije ni postojao model sa i5 na hrv. tržištu.
Ako će plačati gotovinom, onda će još najjeftinije proći u vemila kako je kolega alanusis rekao u 1. postu na ovoj str.
razumijem se u kompjutere relativno površno te bih zamolio upućenije za komentar ili sugestiju oko odabira laptopa.
Nakon skoro 10 godina druženja s iMac-ovima, zbog specifičnosti novog posla primoran sam preći na laptop.
Razmišljao sam i o MacBook Pro 15" ali je daleko od mojih mogućnosti te sam "primoran" ovaj put potražiti "pc" laptop.
Primarna zadaća bi bila posaao (Outlook, word, excell, podosta ppt-a i više njih istovremeno, povremeno Photoshop, Illustrator i InDesign) te kao sporedno bi bilo gledanje videa/film te igranje nezahtjevnih igrica (Football mngr...).
Išao bih na 17,3" (ali nije presudno) i tražim da laptop bude pouzdan, kvalitetan, tih i s dobrim ekranom.
Cjenovni raspon je cca. 8.000-10.000kn te ću svakako nadodati još produženo jamstvo (za svaki slučaj). Trgovina mi nije bitna, plaćanje virmanom.
Gledao sam i izdvojio nekoliko modela pa neka upućeniji daju komentar ili koji bolji prijedlog.
razumijem se u kompjutere relativno površno te bih zamolio upućenije za komentar ili sugestiju oko odabira laptopa.
Nakon skoro 10 godina druženja s iMac-ovima, zbog specifičnosti novog posla primoran sam preći na laptop.
Razmišljao sam i o MacBook Pro 15" ali je daleko od mojih mogućnosti te sam "primoran" ovaj put potražiti "pc" laptop.
Primarna zadaća bi bila posaao (Outlook, word, excell, podosta ppt-a i više njih istovremeno, povremeno Photoshop, Illustrator i InDesign) te kao sporedno bi bilo gledanje videa/film te igranje nezahtjevnih igrica (Football mngr...).
Išao bih na 17,3" (ali nije presudno) i tražim da laptop bude pouzdan, kvalitetan, tih i s dobrim ekranom.
Cjenovni raspon je cca. 8.000-10.000kn te ću svakako nadodati još produženo jamstvo (za svaki slučaj). Trgovina mi nije bitna, plaćanje virmanom.
Gledao sam i izdvojio nekoliko modela pa neka upućeniji daju komentar ili koji bolji prijedlog.
S obzirom za što će laptop biti korišten, ja bih eliminirao sve koji nemaju IPS ekran (toshibe i lenovo t540p), dakle ostaju acer nitro i lenovo y70-70.
U obzir dolazi jos i asus n751, samo kontaktiraj trgovinu preko maila da provjeriš ima li i on IPS ekran (ne piše u opisu, neki imaju, neki ne).
Acer Nitro bi performansama bio malo ispred ostalih zbog ugrađenog ssd-a (128 gb), dok bi Lenovo i Asus bili ispred po kvaliteti izrade (aluminijska kućišta).
Asus n751 ima slabiiju grafičku, ali i više nego dovoljno za footbal manager.
Kvaliteta ekrana im je podjenaka, a Lenovo se malo više grije od preostala dva.
Ako ti "uradi sam" nadogradnja išta znači, acer tu malo zaostaje jer ga se treba rastaviti skroz da bi se pristupilo komponentama.
Ako si u mogućnosti, obiđi malo trgovine i pogledaj ih uživo, tako ćeš najbolje steći dojam o kvaliteti izrade, jer performansama na papiru su prilično slični.
S obzirom da se radi o firmi ne bi razmišljao o gamerskim laptopima poput toshibe quosmio ili acer nitra.
Išao bi direktno na zadnji linkani Lenovo T540p - Prvi: razlog je puno brže reagiranje u slučaju bilo kakvog kvara, duže trajanje jamstva i kompletno drugačiji odnos koji se ima prema kupcu prijenosnika tog ranga nego prilikom komunikacije s kupcima "običnih" prijenosnika.
Drugi: razlog je kvaliteta izrade, koja iako na nižoj razini od prethodnika je još uvijek miljama daleko ispred "gamerskih" laptopa dostupnih kod nas u tvom cijenovnom rangu.
Treci: Pravi docking station
Od ostalih u tom rangu preporučio bih da pogledaš HP Zbook 15 koji je dosta skuplji, ali sve gore navedeno stoji.
pozdrav svima
frend traži neki laptop, cijena do 4500 kn, 15,6"(16), poželjno da ima hard od 1tb
ja nisam već drugo pratio kako se sad kreću laptopi i što je dostupno za koju cijenu..
jel moguće dobiti neku pristojnu konfu za ovu cijenu, sa dvije grafičke(ili da ima neki način štednje baterije), da se može odigrati poneka igra, al većinom za "normalnu" upotrebu
pozdrav svima
frend traži neki laptop, cijena do 4500 kn, 15,6"(16), poželjno da ima hard od 1tb
ja nisam već drugo pratio kako se sad kreću laptopi i što je dostupno za koju cijenu..
jel moguće dobiti neku pristojnu konfu za ovu cijenu, sa dvije grafičke(ili da ima neki način štednje baterije), da se može odigrati poneka igra, al većinom za "normalnu" upotrebu
Najjaču grafičku i CPU moze dobiti sa Asus X550JK - sasvim solidan laptop. Taman oko tog buđeta sa 1TB hardom, ono kaj svakako preporučam je dodat još 4Gb rama u isti što prije. Tokom pisanja recenzije sam osjetio osjetnu razliku u fluidnosti sustava.
Ako bi isao na laptop sa slabijom 840M grafikom - ista je cca 50% slabija, ali vecina takvih prijenosnika dolazi sa ULV procesorima pa se dobije nešto bolja autonomija na bateriji.
Hm, već pomalo legendarni X550JK netko prodaje preko oglasa za 4200kn (navodno sa ovjerenom garancijom za 2 god), što znatno mijenja dilemu za skuplju verziju, jer sad već pričamo o više od 1000kn razlike.
Što se mene tiče, još nisam uzeo laptop, radim financijsku računicu za protezanje do i7hq verzije radi oskudnog bankovnog računa, ali uz vaše savjete i daljnje istraživanje vidim da se isplati, i7 je radi Ht-a i nekoliko instrukcija (koje i5 nema) osjetno brži u radu kod npr Visual Studia, matlaba, Excela i Photoshopa, dok je izgleda to situacija i za CAD programe, no kako ih ne koristim, nisam išao u dubinu. Nadam se da će vremenom više aplikacija znati iskoristiti ht... sa tim da valjda neće doći do bottleneck situacije. Ili pregrijavanja. Priznajem da me malo škaklje razlika od 1000kn sa spomenutim oglasom, ali se ipak radi o ulaganju na nekoliko godina. Javim dojmove kada ga napokon nabavim :)
Nije stvar u HT nego broju jezgri kojih i7HQ ima duplo vise. Laptop i5 nije isto sto i desktop i5. Desktop i5 ima 4 ciste,prave jezgre kako to vise napisat, dok laptop i5 ima 2 takve i 4 sve skupa pomocu HT. Laptop i7 se ponasa kao klasicni desktop i7, naravno sa nesto slabijim jezgrama, tj. na manjim frekvencijama. Znaci laptop i5 ti radi kao jaci desktop i3, tj. onaj koji ima 2 jezgre i HT. Mislim da svi ti programi koriste HT, na tebi je odluka.
Dobra neka baba kad može dat 4k za rođendan :D. Ako sam te dobro skužio ti si mu preporučio svog i da njega nadogradi sa 4gb rama i ssd?! Kako mu je namjena gaming onda mu je bolje uštedjeti i ići na model sa i5 4200h jer sa i7 neće vidjeti neku veliku razliku u performansama pa onda ako već neće n551 neka taj x550jk sa i5h nadogradi sa tim ram-om i ssd. Tebi su vjerojatno dali savjet da ideš na tog sa i7 samo zato jer tada vjerojatno nije ni postojao model sa i5 na hrv. tržištu.
Ako će plačati gotovinom, onda će još najjeftinije proći u vemila kako je kolega alanusis rekao u 1. postu na ovoj str.
Ma ja sam mu rekao neka uroka to lovu u komp,ali on nece..
Izeo sam jer sam vidio da ga je Ficek preporucavao,a ja nisam stigao pitat
Reci mu da je blesav i pricekaj malo sa prodajom. Ja bi model sa i7 prodavao za 4500kn ili koju stotku vise.. Stojim pri preporuci, ako se ne varam kupio si po nekoj akcijskoj cijeni, tj. za ne vise od 5500kn, sto je i dalje super za model sa i7. Btw. zar nije laptop trebao biti za sestre ;) Frendu pokusaj jos koji puta lijepo pojasnit da moze uredno slozit jaci gaming PC sa monitorom za 4000kn. 850M je negdje izmedju desktop r7 250X i r7 260X, ako se ne varam, nisam siguran.
Izeo sam jer sam vidio da ga je Ficek preporucavao,a ja nisam stigao pitat
Što se tiče tvog asusa, čini se da je priča o njemu počela od ovog posta (kojeg sam jedva našao, samo da se zna :D). Sad se sjećam kako je bilo govora da je laptop za sestre, ja sam to povezao s igranjem na njemu jer si ti to radio i spominjao kako koje igre rade na njemu. Ugl. nije stvar u tome da je loš model, ali da mi kažeš danas preporuku nekog laptopa za recimo do 5-5.5k za gaming ja bi ti preporučio tog sa i5, sa i7 bi ti spomenuo, ali bi ti rekao usporedbu i5 i i7 u igrama. Naravno, reko bi ti da ako se protegneš na 6.3k otprilike, dobivaš n551...
Reci mu da je blesav i pricekaj malo sa prodajom. Ja bi model sa i7 prodavao za 4500kn ili koju stotku vise.. Stojim pri preporuci, ako se ne varam kupio si po nekoj akcijskoj cijeni, tj. za ne vise od 5500kn, sto je i dalje super za model sa i7. Btw. zar nije laptop trebao biti za sestre ;) Frendu pokusaj jos koji puta lijepo pojasnit da moze uredno slozit jaci gaming PC sa monitorom za 4000kn. 850M je negdje izmedju desktop r7 250X i r7 260X, ako se ne varam, nisam siguran.
Jeli tu netko nešto prodaje, a da sam ja previdio?
Kolko sam ja skonto on bi to prodao frendu ili dao??? Ne kuzim ni ja vise o cemu je rijec.
Uzeo sam jer sam vidio da ga je Ficek preporucavao,a ja nisam stigao pitat
Što se tiče tvog asusa, čini se da je priča o njemu počela od ovog posta (kojeg sam jedva našao, samo da se zna :D). Sad se sjećam kako je bilo govora da je laptop za sestre, ja sam to povezao s igranjem na njemu jer si ti to radio i spominjao kako koje igre rade na njemu. Ugl. nije stvar u tome da je loš model, ali da mi kažeš danas preporuku nekog laptopa za recimo do 5-5.5k za gaming ja bi ti preporučio tog sa i5, sa i7 bi ti spomenuo, ali bi ti rekao usporedbu i5 i i7 u igrama. Naravno, reko bi ti da ako se protegneš na 6.3k otprilike, dobivaš n551...
Jeli tu netko nešto prodaje, a da sam ja previdio?
Nitko ne prodaje,ali sam sad skoro regao na ovom postu..Ma ja sam ispao budala sto nisam kupio komp za 5-5,5k..Prije tri mjeseca si imao i5 4460 i r9 280(x) konfiguraciju..Komplicirano je,ali ja sam stedio lovu za komp s mamom i ona nije dala da ga kupim pa sam morao uzet laptop i dat im..
Anyway,vratimo se na mog frenda..Ima i5 3350P i 8 gb rama,ali slabu graficku pa sam mu ja predlozio da novac inverstira u graficku,ali on ne zeli jer ku treba kao laptop da svugdje moze nosit a i igrat se..Takodjer snima za Yt pa valjda hoce uploudat klipova..
Kolko sam ja skonto on bi to prodao frendu ili dao??? Ne kuzim ni ja vise o cemu je rijec.
Pitao me za orijedlog,ja sam mu dao i sad vas pitam za prijedlog da mi date prijedlog da ja njemu mogu dati prijedlog oko kupovine gaming laptopa.
Anyway,sto je notepad i gdje se moze kupit punjac za njega?
Ekipa treba mi savjet....treba mi laptop sa Ivy bridge chipsetom HM76 ili noviji....šta jeftiniji, može i polovni....
Imam proc i5 3210M kojeg bi volio iskoristit pa mi treba navedeni chipset ili noviji....šta manje para jer će ić ssd unutra isto...
probao sam sa HM70 chipsetom al ima ograničenje pa se nakon ravno 30min ugasi...
Hvala
Pozz ljudi.
Imam jedno pitanje što se tiče kupnje prijenosnika. Prijatelj kupuje laptop prvenstveno jer mu je potrebno za faks(AutoCAD, Solidworks), ali bi htio i da može igrati neke igrice(ništa prezahtjevno, ali da fino radi). Pita me za savjet, ali kada sam pogledao ponude u nekim vodećim trgovinama na našem tržištu jednostavno nisam znao što bih mu predložio. Prije godinu dana sam si kupio HP 450 sa i5 3230M i AMD Radeon 8750M grafičkom. Platio sam ga 4500 kn i dosad sam stvarno zadovoljan. Kako je ovo bilo prije godinu dana mislio sam da bi se danas moglo naći nešto slično za nižu cijenu (do 4000kn), ali kao što sam rekao, nisam ništa pronašao osim U serija procesora koje su, ako tražimo performanse dosta lošije od M serije? Hvala unaprijed na pomoći :)
Edit: U Zagrebu studiramo obojica pa bih molio da, ako nešto ponađete da je dostupno u Zg.
Pozz ljudi.
Imam jedno pitanje što se tiče kupnje prijenosnika. Prijatelj kupuje laptop prvenstveno jer mu je potrebno za faks(AutoCAD, Solidworks), ali bi htio i da može igrati neke igrice(ništa prezahtjevno, ali da fino radi). Pita me za savjet, ali kada sam pogledao ponude u nekim vodećim trgovinama na našem tržištu jednostavno nisam znao što bih mu predložio. Prije godinu dana sam si kupio HP 450 sa i5 3230M i AMD Radeon 8750M grafičkom. Platio sam ga 4500 kn i dosad sam stvarno zadovoljan. Kako je ovo bilo prije godinu dana mislio sam da bi se danas moglo naći nešto slično za nižu cijenu (do 4000kn), ali kao što sam rekao, nisam ništa pronašao osim U serija procesora koje su, ako tražimo performanse dosta lošije od M serije? Hvala unaprijed na pomoći :)
Edit: U Zagrebu studiramo obojica pa bih molio da, ako nešto ponađete da je dostupno u Zg.
Asus 550jk treba samo malo pročitati zadnjih par postova :) cak ima i link na recenziju par postova iznad.
Dobar proc i grafa, kad bude moguce ubaciti jos 4 gb rama i sasvim solidna mašina.
Fichek hvala ti na prijedlozima , ali sad imam nedoumicu, dali uzeti X550JK pa ugraditi tih 8 gb rama i uzeti novi monitor ili uzeti N551JK i samo dodati jos 8 gb rama tako da dodjem do 10 gb pa bih te molio da mi predlozis sta da napravim. Buni me to sto neznam kakve sve prednosti taj msata SSD utor na N551jk donosi i koliko je bolja izrada nego kod X55JK. i odmah da pitam , na sta trebam paziti kod kupnje dodatnih rama , to jest kako da pravilno odaberem?
pozz,ako nije problem da mi date neku preporuku laptopa do 5500kn maksimalno..
ono sto mi je bitno da je 17" ekran(ne mora full hd),odvojena grafa(primarna igra bi mu bila csgo ,ako nije rpoblem da vrti barem nekih 150+ fps-a na 1024,medium)..
nece se prenosti mnogo,vise ce biti u ulozi stolnog pc-a...
ispricavam se ako je netko stavio par stranica prije prijedlog no nemma vremena citati.
hvala
upravo naručen
javim dojmove kad stigne.
ono sto mi je bitno da je 17" ekran(ne mora full hd),odvojena grafa(primarna igra bi mu bila csgo ,ako nije rpoblem da vrti barem nekih 150+ fps-a na 1024,medium)..
ispricavam se ako je netko stavio par stranica prije prijedlog no nemma vremena citati.
hvala
Pa zasto ne uzmes konfu?
Pozdrav ljudi, treba mi laptop do max 5500kn. Ono što mi je bitno je ukratko sve, volio bih da je ekran full hd a sluzio bi za filmove, gaming, programiranja nesto.
gledao sam nešto ovakvo
Pozdrav ljudi, treba mi laptop do max 5500kn. Ono što mi je bitno je ukratko sve, volio bih da je ekran full hd a sluzio bi za filmove, gaming, programiranja nesto.
gledao sam nešto ovakvo
Mislim da bi i7 bio overkill, a mozda i nebi ako bi programirao u nekom čudu od programa. Sa i7 uparenim sa 850M prakticki nebi imao porast fps-a naspram i5 (klik), a model sa i5H kosta i do 800kn manje, ako gledamo najjeftiniju ponudu u Vemilu koje nema na nabava.net-u, di je prva najjeftinija cijena sitno skuplja od one u Vemilu: http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=x550jk+i5
hvala
Evo super ponude: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=16247 Stvar je sto trebas imati 144Hz monitor da bi vidio razliku izmedju 60 i 150fps, ako sam ja to dobro shvatio, nisam 100% siguran, ali procitao sam barem 10 takvih postova na ovom forumu. Monitora sa tolkim refresh rate-om nema na laptopima, nego treba ici na zaseban monitor i takav se u Hrvatskoj trenutno nadje za najmanje 1890kn (klik) Za kupnju takvog monitora i laptopa koji bi tolko vrtio CS:GO trebas se protegnuti na 6350kn, laptop o kojem pricam u toj kombinaciji je X550JK i5 (ima ga u Vemilu za nesto malo manje). Da ides na desktop PC vjerojatno bi taman sve stalo do 5000kn, nisam siguran. Prvi laptop koji sam preporucio, znaci 17,3" Asus moze izvrtit nesto vise od 60fps na ultra postavkama na FHD, 1920x1080p rezoluciji pa ti vidi je li tebi u redu za pocetak 60Hz monitor, zatim kolko je bitna mobilnost. Iskreno mislim da ti je za cim ugodnije igranje bitniji ping, tj. kvalitetna internet veza (znaci preko ethernet kabla po mogucnosti) nego fps iznad 60.
*Ovo zadnje sto sam rekao da bi imao nesto vise od 60fps na ultra sam zakljucio iz toga sto bi sa i5H i istom 850M prema notebookchecku na ultra imao cak 100fps no taj broj pada jer i5U u 17,3" modelu je osjetno slabiji od i5H. Znaci pricamo o jakim postavkama, na medium bi fps trebao biti ogroman, ali kakva korist od toga na 60Hz monitoru.
Fichek hvala ti na prijedlozima , ali sad imam nedoumicu, dali uzeti X550JK pa ugraditi tih 8 gb rama i uzeti novi monitor ili uzeti N551JK i samo dodati jos 8 gb rama tako da dodjem do 10 gb pa bih te molio da mi predlozis sta da napravim. Buni me to sto neznam kakve sve prednosti taj msata SSD utor na N551jk donosi i koliko je bolja izrada nego kod X55JK. i odmah da pitam , na sta trebam paziti kod kupnje dodatnih rama , to jest kako da pravilno odaberem?
Prva stvar je da se odlucis zelis li raditi na 15.6" ili mozda 21.5" (750kn) ili 23 ili 24" monitoru (1000-1200kn), neznam rec sto je ti je bolje. Druga stvar je da se odlucis i7 ili i5. mSATA je tu najmanji problem i briga, pogotovo jer je taj utor prakticki osakacen kod 551 modela, znaci vjerojatno ce ti se vise isplatiti ici na internu ladicu za SSD - klik (tzv. caddy, ako gledas ebay) pa to ugradis na mjesto optike koju vadis van i zatim unutar te ladice postavljas SSD po zelji (ima tema za to, ne kuzim se u SSDe). Kaj se tice RAMa za laptope oni su sad vec dost cesto naglaseni u web shopovima, tamo di nisu gledas oznaku DDR3L ili SDRAM SO-DIMM, ima ih sa 1,5V i 1.35V naponom, onaj sa manjim je bolji, ako sam dobro zapamtio.
Dobro pretrazi Njuskalo jer mi se cini da u ducanu nema rjesenja.ž
Izbor je vise nego jednostavan: X550JK, najniza cijena u Vemilu - klik Ne isplati se ici na nista jeftinije jer nista jeftinije nema tako ubojit hardver za taj rang, stovise sve jeftinije ima osjetno slabiji hardver, uglavnom bila bi pogreska ici na bilosta drugo, ako se gleda performans best buy.
Fichek hvala ti na prijedlogu,znaci da idem na i5, samo stvar je sto bih htio fhd ekran ako moze cak i ips matrice makar sumnjam za taj novac. Ram memorija lijepo bi bilo da je jedan slot prazan radi nadogradnje

Fichek hvala ti na prijedlogu,znaci da idem na i5, samo stvar je sto bih htio fhd ekran ako moze cak i ips matrice makar sumnjam za taj novac. Ram memorija lijepo bi bilo da je jedan slot prazan radi nadogradnje
Onda ovako: N551JK (model sa i5H kosta 120kn jeftinije pa se nemas sta misliti) sa IPS FHD anti-glare ekranom i jednim slobodnim slotom za RAM - 5985kn
ili N551JM isto sa IPS FHD AG, jacom grafickom (prema notebookchecku cca +10fps na bilokojim postavkama naspram stock DDR3 850M), i5H, 2x4GB RAMa i brzim HDDom - 6335kn
Znaci, ako je i5 okej (jednostavno guglaj za programe kojima se mislis baviti imaju li i kolko koristi od i7) pametnije ti se odmah protegnut na N551JM.
Evo da se i ja konzultiram po zadnji put dok nisma klinuo na ono KUPI :)
Dakle laptop je za svakodnevni upotrebu o uz to bi koristio lightroom i photomatix.Pa se mislim jos uvijek za kupnju dal ic s modelom asus n551jk(i7,4gb memorije,gtx graficka i ips ekran) mislim da ima za 5800kn ili ic na verziju x550jk(i5,4gb memorije,gtx grafica al obican Hd ekran) cijena 4500.
Svakako bilo koji da uzmem kopujem dodatnu memoriju
Zar nisu to programi u kojima je bitna preciznost boje, tj. cim bolja reprodukcija boje? Ako se osjecas tako, super bi ti dosao IPS/PLS/AMVA ekran, bio on na laptopu ili zasebno pored njega..
Poštovanje ekipa, eto kolegica me zamolila da joj pronađem neki "netbook" koji bi služio isključivo tome da ga lako nosi sa sobom i da joj služi za predavanja (obavezan VGA izlaz za spajanje sa projektorom). Ima već računalo, ali joj je nespretno okolo hodat sa time i treba joj ćim manji, upotrebljiv u potpunosti (dakle da mu otvaranje web preglednika, officea i sličnih alata ne predstavljam problem, tj. da to nije radnja koja traje po minutu dvije), te naravno, kvaliteta po čim nižoj cijeni.
Eto, hvala unaprijed.