Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.665
|
čitano: 14.614.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Lenovo G500 ili Z500? Koji model spada u Ideapad/Thinkpad i koje su razlike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok,

frendici treba laptop koji bi mogao pokretati autocad ali je limitiranog budžeta, pa ako može pomoć pri odabiru laptopa. Budžet je max 2.600,00 kn.

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ovako trebao bi mi laptop do 6000 kn za igre 
Mogu ic jos koju kunu iznad nemora bit striktno 6000 moze jos +/- 200 kn 

Ja sam mislio uzeti Samsung 670z  

Nauticaaa
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 16:17 (Michelllls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Treba mi laptop za sve, dakle od surfanja weba do igranja, maksimalna svota - 10 000kn. Trebao bi biti što kvalitetniji, dakle da što dulje traje. Trajanje baterije nije bitno i poželjno je da ima SSD i full HD rezoluciju.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Looka kaže...

Treba mi laptop za sve, dakle od surfanja weba do igranja, maksimalna svota - 10 000kn. Trebao bi biti što kvalitetniji, dakle da što dulje traje. Trajanje baterije nije bitno i poželjno je da ima SSD i full HD rezoluciju.

http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-g750jx-17-republic-of-gamers-g750jx-t4073-2xpc-igre-gratis-best-buy/G750JX-T4073

15 godina
Deawood kaže...
Looka kaže...

http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-g750jx-17-republic-of-gamers-g750jx-t4073-2xpc-igre-gratis-best-buy/G750JX-T4073

definitivno ga mogu preporučiti, nema SSD, ali ima mjesta za dva hard diska i lako je kasnije nadograditi. za igranje odličan (bioshock infinite vrti na ultra postavkama)

Guns don't kill people... lasers do
12 godina
neaktivan
roby27 kaže...
sljepic94 kaže...

Tražim laptop do 4k kuna. Važno mi je da bez problema vrti programe kao što su AutoCAD,Photoshop,Solidworks... i naravno da se može na njemu odigrat koja novija igra. (Dota 2 i ostale). 

HVALA!

Za posao nezaobilazan HP 470 znaci veci reza za PS, crtanje ce ti dobro doci, također AG ekran da ne umaras oci. Best buy. 

Aha. hvala puno!

Ima li još tko kakvu ideju, cifra može biti 300 +/- 

12 godina
Nikola100 kaže...

Poštovanje, 

evo tražim laptop do max 2900 kn, ali ako je moguće i jeftiniji. Laptop će služiti samo za faks(office, internet)  i gledanje serija i filmova. Trazim da bude 15 inci, i ako je moguće što duža garancija. Napominjem cijena može biti i manja od 2900 ako je moguće. 

Zahvaljujem na pomoći :))

Dva dana sad preko vikenda sam ga imao na testiranju C855 dobar laptop jedino na desnoj strani se osjeti toplina kod hladnjaka i vent se diskretno cuje u idlu ali nista strasno. Touchpad je odlican moram priznat.

maxy440 kaže...

Lenovo G500 ili Z500? Koji model spada u Ideapad/Thinkpad i koje su razlike?

Z500 je tanji, laksi i atraktivniji sa mat ekranom, ima stariji SB proc i dosta jacu graficku, spada u IdeaPad modele, no i G500 je ok laptop za svakodnevan rad i ima olaksanu nadogradnju pogotovo baterija je izmjenjiva.

blue00rose kaže...

Bok,

frendici treba laptop koji bi mogao pokretati autocad ali je limitiranog budžeta, pa ako može pomoć pri odabiru laptopa. Budžet je max 2.600,00 kn.

Hvala

G500 sa vecim diskom ili C855 sa dvije god. jamstva

G500 ili C855 koji dog biti ces zadovoljan za tvoju namjenu.

Michelllls kaže...

Evo ovako trebao bi mi laptop do 6000 kn za igre 
Mogu ic jos koju kunu iznad nemora bit striktno 6000 moze jos +/- 200 kn 

Ja sam mislio uzeti Samsung 670z  

Ako ti treba jaka graficka bolje neces naci za taj rang 15" prijenosnika, nema optike, tipkovnica nije bas neka sreca, tipke preplasticne i los hod, ekran isto nije bas pohvaljen...uglavnom mislim da ga netko ima ovdje od forumasa pa ako prati ovu temu nebi bilo lose da napise nesto vise o tom modelu. 

12 godina
kran kaže...

Molim vas za pomoć, prilikom odabira između ova 2 laptopa.

TOSHIBA

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=21364

HP

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=21334

Za koju namjenu ti treba laptop jer ovo sto si stavio za usporedbu nije bas isto. Max buđet koji ti je i nacin placanja? 

13 godina
neaktivan
E ovako, laptop za do 6000 kn nesto optimalno, pucam na neki lenovo ili samsung, ali nađite nesto dobro za tu svotu.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina

Za koju namjenu pretezito ces ga korisititi? Treba imati i OS predinstaliran? Koja dijagonala ekrana te zanima?

Ljudi bilo bi dobro da prilikom postavljanja pitanja stavite sto vise informacija sto tocno trebate i do koje cifre i dali je bitno da ima OS a ne da trosimo vrijeme na dva tri posta bezveze.

13 godina
neaktivan
OS netreba imati, koristit cu ga za internet, neku igricu tu i bitno je da ima sto vece performanse za 6k kn, a da opet bude i kvalitetan. Dijagonala nije bitna 15 ili 17 Manje bitno.
12 godina

Moze preporuka neki laptop od 4700-5500 nje mi problem dat 5500kn ako je dobar lap. Ovak igrao bi igre na njemu al cu ga kopcat na tv pa vi bilo ok da ima 1920x1080p rezoluciju da nemoram po ati catalistu prckat. Pozeljan je intel i5 ili i7 ako moze za tu lovu. Laptop bi kupio ovaj tjedan tak da pozurite s prijedlozima

0 0 hvala 0
12 godina

edit nemora sad bas bit taj sa 1920x1080 moze i 1366x768 ali nek bude jak

13 godina
neaktivan

Poštovanje svima,

trebam preporuku za laptop do 4500 kuna, 15 incha, za gaming i standardno - office, filmovi, predinstalirani OS nije bitan. Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
12 godina
PC - stručnjak kaže...
OS netreba imati, koristit cu ga za internet, neku igricu tu i bitno je da ima sto vece performanse za 6k kn, a da opet bude i kvalitetan. Dijagonala nije bitna 15 ili 17 Manje bitno.

HP 470 + ssd + ext kuciste ako imas love, ako ne uzmes manji ssd isto Evo

omomomomoomm kaže...

Moze preporuka neki laptop od 4700-5500 nje mi problem dat 5500kn ako je dobar lap. Ovak igrao bi igre na njemu al cu ga kopcat na tv pa vi bilo ok da ima 1920x1080p rezoluciju da nemoram po ati catalistu prckat. Pozeljan je intel i5 ili i7 ako moze za tu lovu. Laptop bi kupio ovaj tjedan tak da pozurite s prijedlozima

Asus X75VB, podrzava hdmi1.4 verziju i ARC. Imas i bijelu verziju sa 8GB rama X75VB

Narfxy kaže...

Poštovanje svima,

trebam preporuku za laptop do 4500 kuna, 15 incha, za gaming i standardno - office, filmovi, predinstalirani OS nije bitan. Hvala unaprijed :)

HP 450 

12 godina

ne cini mi se iskreno nekaj bogzna kaj a i zaboravio sam reci asus i acer ne dolaze u obzir.

0 2 hvala 0
13 godina

Može pomoć, uzimam laptop do 3500 kn, novi, što jače to bolje. Hvala!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
12 godina
omomomomoomm kaže...

ne cini mi se iskreno nekaj bogzna kaj a i zaboravio sam reci asus i acer ne dolaze u obzir.

Ti bas znas dali se cini ili ne cini {#}

12 godina
KiX777 kaže...

Može pomoć, uzimam laptop do 3500 kn, novi, što jače to bolje. Hvala!

Opet moram pitat koja dijagonala i za koju namjenu ces ga koristit? OS treba?

12 godina
PC - stručnjak kaže...

Nema po kvaliteti izrade a i performanse su super, odličan lap

12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

trazim obrazlozenje zasto asus kao bestbuy za taj novac nije dobar?!evo ti td.

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
12 godina
roby27 kaže...
omomomomoomm kaže...

kaj bi to trebalo znaciti? znam da ne zelim asus niti acer mislim da za svoje pare mogu kupit marku koju zelim. ista stvar kao i kod autiju....

12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
roby27 kaže...
omomomomoomm kaže...

kaj bi to trebalo znaciti? znam da ne zelim asus niti acer mislim da za svoje pare mogu kupit marku koju zelim. ista stvar kao i kod autiju....

Nitko ti nije rekao da za svoj novac ne možeš uzet nešto što želiš,nego obrazloži zašto baš asus ne želiš.

12 godina

iskreno jer je smece isto kao i acer imao oba dva i krepavali pod garancijom a o pregrijavanju da ne pricam. neko je super zadovoljan ja nisam bio i nezelim ih vis vidjeti. nisam ja neki hejter i te stvari ali jednosatvno su mi se zamjerili.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

iskreno jer je smece isto kao i acer imao oba dva i krepavali pod garancijom a o pregrijavanju da ne pricam. neko je super zadovoljan ja nisam bio i nezelim ih vis vidjeti. nisam ja neki hejter i te stvari ali jednosatvno su mi se zamjerili.

onda ti ostaje samsung ili hp(ali na njima se ne možeš igrat,bar ne bez cooling pada)....ako su krepali pod garancijom,mogao si ih reklamirat,za acer znam da im ekrani,ploče i kućišta nisu bajna,ali za asus tu nemam zamjerke...

12 godina

a sto je sa toshiba i dell? reklamirao sam ih oba po dva puta i popravili su ih. ali kuzis kako bi se ti osjecao da kupis novi laptop i onda u 5mjeseci kolko je star provede po servisima 7tjedana i ti bi bio razocaran

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

a sto je sa toshiba i dell? reklamirao sam ih oba po dva puta i popravili su ih. ali kuzis kako bi se ti osjecao da kupis novi laptop i onda u 5mjeseci kolko je star provede po servisima 7tjedana i ti bi bio razocaran

ja imam samsung koji uskoro ide 3. put na reklamaciju,a kupljen prije 3 mj.,mislim da sam ja takve srece pa sam ugrabio los primjerak....pa ne znaci da cu drugima govorit da je samsung sranje jer moj primjerak ne valja...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 16:32 (kivic15).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice