Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.665
|
čitano: 14.615.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

evo primjer: http://www.protis.hr/products/details/notebook-lenovo-ideapad-y570-59316660/50149

a za sta ce ti sluziti, ako nije za igranje onda mozes kupit puno jeftiniji laptop. ovaj laptop je za igranje al i za sve ostalo, brzi 32GB ssd, 750GB HDD, ram 4gb lako stavis 8gb vrlo je jeftino, i peglaj..

Support the software developers. If you like their products buy them !
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Molim preporuku laptopa u rasponu od 3500 - 5000kn, ako moze prema ovako postavljenim budzetima - jedan oko 3500, drugi oko 4000kn, i treci do 5000kn. Svi razredi mogu imati odstupanja +-200kn. Hvala!

proguglaj malo npr u hg spota preporucam ti marku Dell. Toshiba, lenovo, acer...sve one padaju u vodu u usporedbi s njim

16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Stigao mi je laptop Asus K53SV (i5 procesor,Nvidia GT540M,6GB RAM,500GB HDD) i mogu reć da sam oduševljen.Evo par riječi o njemu:

Jako lijep i elegantan dizajn,smeđe boje,aluminijska podloga,kučište od plastike.Tijekom igranja se podloga ne grije,tipkovnica vrlo ugodna za tipkanje.

Nisam još stigao probati puno igara.Instaliro sam Mafiu 2,igra ide na max rezi i detaljima bez trzanja.

Laptop po meni nema mana,ali jedino me smeta malo zvuk kad pojačam do kraja malo šušti.

Preporučio bi ga svakome jer moje potrebe(filmovi,internet,igre) zadovoljava. {#}

Kasnije stavljam koju sliku.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Može preporuka nekog laptopa do 3000 krznenih +/- 200kn.

Uglavnom za surfanje, word i tako, ništa posebno ali opet da ni ne trza malo malo...

Tnx cure! {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav svima.

Meni treba za sestru laptop, znači ne za igranje već za surfanje, pisanje i nešto glazbe. Ja bi volio da ima i3, 3 ili 4 GB mem, do 500 GB HDD te ako je moguće win7. To bi tribalo bit oko 3700KN.

Ja sam na poslu imao uvjek HP i zadovoljan sam s njima (nikad problema). Za oko mi je zapela Probook 4530 serija ili Pavilion dv6 (koji bi joj se svidio izgledom, npr. http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-pavilion-dv63010em-wn779ea/41657), znam da je malo nategnuto sa cijenom ali ako netko ima nekakva saznanja nek me uputi.

Tkođer sam otvoren az prijedloge Asus-a (činimi se da mu je tipkovnica največa mana) ili Dell-a.

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nani kaže...

Pozdrav svima.

Meni treba za sestru laptop, znači ne za igranje već za surfanje, pisanje i nešto glazbe. Ja bi volio da ima i3, 3 ili 4 GB mem, do 500 GB HDD te ako je moguće win7. To bi tribalo bit oko 3700KN.

Ja sam na poslu imao uvjek HP i zadovoljan sam s njima (nikad problema). Za oko mi je zapela Probook 4530 serija ili Pavilion dv6 (koji bi joj se svidio izgledom, npr. http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-pavilion-dv63010em-wn779ea/41657), znam da je malo nategnuto sa cijenom ali ako netko ima nekakva saznanja nek me uputi.

Tkođer sam otvoren az prijedloge Asus-a (činimi se da mu je tipkovnica največa mana) ili Dell-a.

Hvala unaprijed!

Zasto uopce pises da joj treba za pisanje, surfanje, glazbu, ako si vec odredio da zelis i3 i 3 ili 4gb rama... Po mom je to bacanje novaca. Samo ce joj se vise grijati. Obican Core2Duo sa 2gb rama joj moze biti dovoljan.

Doctor Who ; Dexter ; True Blood
14 godina
neaktivan

može preporuka laptopa oko 4000 kn, namjena je filmovi, surfanje, malo (ali vrlo malo) igranja... sve marke osim acer-a, neugodno iskustvo brata s ekranom, tak da od njega bježim... gledao sam nedavno neki dell, ali su mi preskupi pa se nadam da imate neko rješenja za mene.. {#} eh, da napomenem, preferirao bih links jer ga ima u varaždinu (ali nije obavezno)...

Xbox Live : xXBUREKXx
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 17:17 (iBuySmart).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iBuySmart kaže...

može preporuka laptopa oko 4000 kn, namjena je filmovi, surfanje, malo (ali vrlo malo) igranja... sve marke osim acer-a, neugodno iskustvo brata s ekranom, tak da od njega bježim... gledao sam nedavno neki dell, ali su mi preskupi pa se nadam da imate neko rješenja za mene.. {#} eh, da napomenem, preferirao bih links jer ga ima u varaždinu (ali nije obavezno)...

Pogledaj ovaj ASUS. Po meni ti ništa bolje ne treba. Možeš sve s njim...

15 godina
neaktivan
passat kaže...
nani kaže...

Pozdrav svima.

Hvala unaprijed!

Zasto uopce pises da joj treba za pisanje, surfanje, glazbu, ako si vec odredio da zelis i3 i 3 ili 4gb rama... Po mom je to bacanje novaca. Samo ce joj se vise grijati. Obican Core2Duo sa 2gb rama joj moze biti dovoljan.

vidim, expert nema šta, koji izjavi da se i3, i to M (mobile), i to SB grije....LOOOOOOOOOOL

16 godina

Ok, djelomicno si u pravu, nemora nuzno znaciti da se grije, ali logicno je da sto se jaca zvijer pokusa staviti u malo kuciste, rezultat ce biti vece temperature.

Ne treba ti strucnjak za taj zakljucak

Doctor Who ; Dexter ; True Blood
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav.

Trebam preporuku nekog jeftinog laptopa za moju sestru do 3000kn. To će joj biti poklon za diplomu. Znači ona će to koristiti za pisanje, surfanje, glazba, filmovi.

Uzet ćemo laptop u Linksu i za oko mi je zapeo ovaj:

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=0109&id_artikl=010.900.872

Ja se u te laptope danas ništa ne razumijem. Nemam pojma kakav je taj Celeron B800 i jel to šta valja. gledao sam samo da ima 4 Gb rama.

Jel to ok laptop za njezine potrebe?

17 godina

Ja sam isto par postova iznad pitao ali ništa...

Ali sam zato našao ovoga, u novom bugu je proglašen najboljim. A i cijena mu nije visoka. Mislim da je taj za te novce najbolji.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
neaktivan

HP Pavilion dv6-6b90ec Dark Umber

Intel Core i7 2670QM SandyBridge,

15.6" BrightView LED 1920x1080,

RAM 8GB DDR3,

AMD Radeon HD6770M 2GB,

HDD 1000GB 5400 obrtaja,

Beats Audio,

DVD,

WiFi,

Bluetooth,

web kamera,

čitač otiska prstiju, čitač memorijskih kartica,

HDMI,

2x USB 3.0,

2x USB 2.0,

Windows 7 Home Premium 64-bit

Pokušao sam pronaći ovaj lap na tržištu balkana ali ne ide mi baš za rukom..

Opis je tu pa bih volio da čujem koje su pozitivne a koje negativne strane ove serije ili pak modela..  napominjem lap sam dobio na dar za Božić a pošto nemam baš doticaja sa net ifrastrutkurom ne znam koliko sam u koraku sa vremenom..

Trenutno živim u Bratislavi..

i da.. laptop je po vasem misljenju:

9 Dobar
0 Loš
0 Top model
0 Problematičan
0 Prilično loš
Slobodan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo danas idem po laptop...e sad se još odlučujem kojeg da uzmem...laptop će služiti za autocad, filmove, internet i igrice.

neznam još ak su odmah dobavljivi poslao sam protisu mail al ništa ne odgovaraju..

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-k53svsx539/49598

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-k53svsx351/46960

razlika je samo u procesorima, sad bi trebo preporuku kojeg da uzmem.. ili nešto treće za te novce..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Ja sam isto par postova iznad pitao ali ništa...

Ali sam zato našao ovoga, u novom bugu je proglašen najboljim. A i cijena mu nije visoka. Mislim da je taj za te novce najbolji.

I meni se taj čini ok, je da sam u prvom postu napisao i3 ali je to bio samo prijedlog/želja. Volio bih da ima win7 pa da je mirna...

16 godina
neaktivan

@Michael

Ako ne radiš ništa zahtjevno na lapu uzmi jeftinij i3, ako novac nije problem i5. Laptop je dobar za te novce, možeš eventualno gledati Dell 5110 (i3, nvidia 525gt, 3 godine garancije).

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Treba mi laptop do 6000 kn.  

Sluzio bi cisto za odlazak na internet gledanje filmova i take gluposti, znaci volio bi display od 17'' bar 300 gb na hard disku
pa sam mislio nesto ovakvo.  Zanima me jel se isplati ovi ili ima neki slican ali jeftiniji. Hvala !
Ako predlazete nesto molim vas da bude to u linksa. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobro jutro :D

Sretna Nova 2012. Godina

zanima me sto mislite o ovom laptopu treba mi samo za surf ,word, glazbu i filmove.

Notebook HP COMPAQ CQ57-375SM QJ077EA Cijena: kn2000

• AMD Dual-Core E-300 1.30 GHz
  • 2 GB DDR3
  • 320 GB, SATA HDD 5400 rpm
  • 15,6" LED HD BrightView 1366 x 768
  • AMD Radeon HD 6310M shared
  • 802.11 b/g/n wireless lan
  • DVD+/-RW DL
  • 10/100 LAN, Bluetooth
  • 3 x USB 2.0, VGA out
  • Web Camera
  • Free DOS
  • Jamstvo 12 mjeseci

I zanima me dali ima koja druga preporuka za koji drugi lap meni se cini ovaj sasvima prihvatljiv ali volio bih kada instaliram win7 i potrebite osnovne programe da nece stekat dali ima tko kakvih iskustava s ovim jeftinijim laptopima

ipak ne bih trebao... samo me muci dual core amd e-300 1.30 ghz ..svako misljenje je dobrodoslo..

Hvala {#}

1 Uzeti
10 Ne Uzeti
DISI
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 8:33 (Gamerxrxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Treba mi preporuka nekog Toshibinog laptopa do najviše 4200 kuna, veličina ekrana 15.6". Koristiti će se uglavnom za Internet, Word, Excel, ponekad film...znači, ništa zahtjevno.

Nemam ga namjeru mjenjati barem 6-7 godina, tako da mi je dosta bitna kvaliteta i "kućišta", ali i samih komponenti.

Meni se neloša čini:

Satellite L750-1MQ

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 23:29 (g520).

0 0 hvala 0
16 godina

Preporuka nekog laptopa oko 3000kn.

Uglavnom bi sluzio za malo igranja(l4d2, cs, nista zahtjevno), surfanje itd.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
neaktivan

Dobar dan.

Kupujem laptop do nekih ili oko 6000 kuna.

Treba mi za web dizajn, filmove (spajam na tv pa bi htio sto bolju sliku), jako mi je vazno da ima kvalitetan i provjeren wireles (navest cu kasnije zasto to naglasavam), volio bi duzu garanciju, a i treba mi nekad za igranje (imam  i stolno racunalo tako da mi nije vazno dali ce moci najnovije igre na max rezoluciji, ali vazno mi je da i za 2 3 godine nesto radi na njemu, a ne da vise nista ne radi samo recimo da se zna zanima me za diablo 3 i guild wars 2 vise od svega drugog)

e sad. pvo neka moja iskustva. toshiba ne sjecam se model bio sam jako zadovoljan sa njim, ali nakon nekog vremena jedno 4 5 godina otisao je ekran, a i vec je bio zastario (ali i dalje radi spojen na tv)

hp 4520s - jako velikih problema sam imao sa ovim laptopom. prvo wireles koji mi je jako vazan katastrofa. non stop problemi. ako ga iskljucite iz struje rikne wireles, ma jos bar 10 razlictih problema. uvijek sam uspio naprvitit, ali neda mi se stalno to radit.

- krepala przilica dobro pod garancijom pa su zamjenili

- istekla naravno garancija (1 god) i poceo crkavati ekran (vjerojatno onaj kabel, ali zasto to mora biti nebi to ponovno)

- ista stvar na starijem nekom modelu curinog sa ekranom (pojavljuju se one dugine boje crte preko cjelog ekrana)

dobro tog hpa su me rjesili. ukrali su ga pa sad vise o tome ne moram briniti.

e sad gledao sam hrpu modela, ali samo onog sto sam uspio prerovati po stranicama, pa da vam pokazem otpilike sta mi se svidja i da napisem ono sto mi ne odgovara nazalost.

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-hp-pavilion-dv6-6170em-lz474ea-core-i5-2410m-dvdrw-dl-4gb-750gb-radeon-hd-6770m-15-6-led-g-lan-bt-kamera-hdmi-usb-3-0-windows7-home-premium&option=artikl&id_kategorija=0109&id_artikl=010.900.778

prvo ne odgovara mi spori hd. 5400 okretaja je na zalost (nisam vec dugo imao 5400 hard pa me zanima dali cu to osjetiti i na cemu?). drugo naravno cijena ako je ikako moguce htio bi jeftiniji, a otprilike tako dobar i trce mrzim hp i nebi ga htio ako ima nesto za tu cijenu od drugog proizvodjaca.

evo malo sam se raspisao pa ako moze par savjeta. koje mi vi preedlazete laptope oko max te cijene, mada bi kao sto sam rekao volio jeftinije.

unaprijed hvala.

http://gw2.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

izgleda da su maknuli iz ponude na linksu pa evo samo da vidite o kojem laptopu se radi

http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprema/prijenosna-racunala/do-17-ekran/hp-prijenosno-racunalo-pavilion-dv6-6170em-lz474ea-core-i5-2410m-230-4gb-750gb-dvd-rw-dl-156-windows-7-home-premium-64-bit_-_CX001A3D0B

jedino disk spor, ovo ostalo mi vecinom odgovara.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li ovu temu itko čita? {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
g520 kaže...

Je li ovu temu itko čita? {#}

pa dali se čita, čita se, ali hoće li ti baš netko pomoći... teško... ima par ljudi koji pomažu, ali jbg nisu 0-24 online... bolje se raspitaj za laptop negdje drugdje ili prati po netu kaj se događa s istim...

16 godina
g520 kaže...

Treba mi preporuka nekog Toshibinog laptopa do najviše 4200 kuna, veličina ekrana 15.6". Koristiti će se uglavnom za Internet, Word, Excel, ponekad film...znači, ništa zahtjevno.

Nemam ga namjeru mjenjati barem 6-7 godina, tako da mi je dosta bitna kvaliteta i "kućišta", ali i samih komponenti.

Meni se neloša čini:

Satellite L750-1MQ

Gle sad, o kvaliteti kučišta možeš procjeniti samo ako ga imaš u rukama, a kaj se tiče komponenti, ehaj, to nikak nebreš znati dali bude ti nekaj otišlo za 2 mjeseca ili 2 godine... 

ovaj satellite je ok za tu cijenu pošto ciljaš samo na Toshibe, ima i 24 mj. garanciju tak da si po tom pitanju sigurno... 

15 godina
neaktivan
Pogrebnik kaže...

cini mi se dobar, procesor mu je jedan od najjacih prosle generacije, kuciste mu je odlicno, imao sam jucer jedan K53 u rukama, cvrsto kuciste, mislim da je i ovaj model oblozen aluminijem, sve je super - samo ce ti ekran biti mali.

15 godina
neaktivan
flapo kaže...
@zeex evo
http://www.notebook.hr/product_info.php?products_id=19080
Jeftiniji, bolj grafa, 24mj garancija. Puno bolji od onog hp-a

Na istoj toj stranici "moj" 200-tinjak kn jeftiniji od ovog asusa {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 18:47 (zeex).
17 godina
neaktivan

može te li mi reći, 

koja je razlika u grafici rama, jedan je od 1gb a drugi od 2gb?

vidim da je razlika i u procesoru za 0.1GHz, rame mogu kupi za 150kn 4gb, tako da mi to neigra ulogu.

prvi -  http://www.protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-7750g2416g64mnkk-lxrcz0c006/44814

drugi  -  http://www.protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-7750g2434g75mnkk-lxru00c007/50340

da li uzet acer ili hp 4730s?

ako može odgovor na oba pitanja,

nije mi do estetike, već do doborg uređaja, a vidim da acer nudi ok komponente za te novce, 

što se tiće hp tu je isto po kompnentama, osim kućištu i antiglare.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
wick kaže...

može te li mi reći, 

koja je razlika u grafici rama, jedan je od 1gb a drugi od 2gb?

vidim da je razlika i u procesoru za 0.1GHz, rame mogu kupi za 150kn 4gb, tako da mi to neigra ulogu.

prvi -  http://www.protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-7750g2416g64mnkk-lxrcz0c006/44814

drugi  -  http://www.protis.hr/products/details/notebook-acer-aspire-7750g2434g75mnkk-lxru00c007/50340

da li uzet acer ili hp 4730s?

ako može odgovor na oba pitanja,

nije mi do estetike, već do doborg uređaja, a vidim da acer nudi ok komponente za te novce, 

što se tiće hp tu je isto po kompnentama, osim kućištu i antiglare.

Hvala

hmm... ovak, prvo kaj se tiče GHz-a, ak preračunaš razlika je u 100 MHz, stvarno neznam di bi se ta razlika mogla osjetiti, tak da ti je to li la... a za grafe, hmm, ja bi uvijek rekel uzmi bolje ako možeš, a sad kolko je velika razlika između te gige i dali bude uopće ta grafa spospobna iskorisiti tih 2 gb ili je to tak stavljeno da ono malo privuće kupce :D 
nego, ja bi uzeo ovaj koji ima 1x USB 3.0...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice