Toshiba Sattelite C855-1GJ driveri

poruka: 3
|
čitano: 1.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok društvo,

potrebni su mi driveri za ovaj toshibin laptop. Nemam nikakve popratne CD-ove a na internetu ne mogu nikako pronaći odgovarajuće drivere. Što mi je činiti? Koji driveri odgovaraju za navedeni model?

Čak ne uspjevam ni pronaći detaljne specifikacije o mrežnoj kartici, grafici... Ne pomaže mi speccy, everest...

Laptop je došao sa predinstaliranim Windows 7 Home premium sustavom, kupljen u CH. Imao je dosta nekih programa kojih sam se htio riješiti reinstalacijom i sada imam taj problem sa driverima. Molim za pomoć..

Hvala...

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Preko Toshibine stranice ne uspijevaš?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Toshiba Sattelite C855-1GJ driveri
Bellatrix kaže...

Bok društvo,

potrebni su mi driveri za ovaj toshibin laptop. Nemam nikakve popratne CD-ove a na internetu ne mogu nikako pronaći odgovarajuće drivere. Što mi je činiti? Koji driveri odgovaraju za navedeni model?

Čak ne uspjevam ni pronaći detaljne specifikacije o mrežnoj kartici, grafici... Ne pomaže mi speccy, everest...

Laptop je došao sa predinstaliranim Windows 7 Home premium sustavom, kupljen u CH. Imao je dosta nekih programa kojih sam se htio riješiti reinstalacijom i sada imam taj problem sa driverima. Molim za pomoć..

Hvala...

Prema svemoćnom internetu taj model dolazi s Win7 OS-om. Ispravi me ako griješim.

U tom slučaju je najbolje napraviti recovery, jerbo isti vraća laptop na tvorničke postavke (tj. na stanje u kakvom je bio kada je kupljen i prvi put upaljen, zajedno sa svim driverima). Na ovoj stranici ti piše kaj napraviti.

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice