Dakle, u ovom slučaju se radi o LCD ekranu za Toshibu Satellite A300-1EB, dotični se zblesira nakon šta je poljubia pod (ne pitajte kako), garancija naravno ovakva oštečenja ne pokriva, pa sad zna li netko di se u Hrvatskoj može nabavit ovaj ekran ?
Toshiba laptop, rezervni dijelovi, gdje kupit ?
- poruka: 17
- |
- čitano: 23.099
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako nema vidljivih fizičkih oštećenja, pravi se blesav i odnesi na servis (s tim da bi oni trebali imati rezervnih dijelova bez obzira da li vrijedi jamstvo ili ne). Ako to ne upali, guglaj. Ako niti to ne upali, prekriži prste i Oglasnik.
Kad se meni dogodilo oštećenje na Toshibi, u INEA CR (generalni zastupnik Toshibe) su mi zamjenu ekrana htjeli naplatiti 4.000 kn. Zatim sam se malo raspitao i u jednom servisu, tu istu zamjenu pristali su izvršiti za 1.800 kn. Radi se o tvrtki MojServis, koja je inače ovlašteni servis za Toshibu, pa možeš kod njih provjeriti.
A znaš li može li se priko njih naručit ekran a sam bi ga prominija !
To ne bih znao, pošalji upit mailom.
Da li možda neko zna mogu li stavit bilo koji 15,4 ekran na ovaj laptop ili mora bit njegov originalni ?
Kad se meni dogodilo oštećenje na Toshibi, u INEA CR (generalni zastupnik Toshibe) su mi zamjenu ekrana htjeli naplatiti 4.000 kn. Zatim sam se malo raspitao i u jednom servisu, tu istu zamjenu pristali su izvršiti za 1.800 kn. Radi se o tvrtki MojServis, koja je inače ovlašteni servis za Toshibu, pa možeš kod njih provjeriti.
jel mi moze netko reci jel garancija pokriva razbijen ekran?
jel mi moze netko reci jel garancija pokriva razbijen ekran?
samo u toshibe, i to ukoliko si uredno registrira laptop u "no matter what" akciji...
Samo ako imas i registirao si toshiba no mather what garanaciju!
shitttt, ne znam koliko su inace cjene ekrana ,meni treba za toshiba satellite c600d nemogu pronac
a koliko otprilike inace traje zamjena ekrana u servisu?
evo pronaso sam letak gdje pise no matter what guarantee, samo sto pise da se u roku od 7 dana od kupnje treba registrirat za tu garanciju, a ja nisam, kupio sam u 10 mjesecu,jel se to jos uvijek moze reg. ili?
Sto pise na letku? Koliko dana?
Sto pise na letku? Koliko dana?
najkasnije 7 dana poslije kupnje, mislim hoce li priznat i kasnije? jel neko pokuso
večer...
trebao bi matičnu i grafičku za lap toshiba satellite a300-1mm system unit
model no.psag8e-01l00ly4