Toshiba laptop, rezervni dijelovi, gdje kupit ?

poruka: 17
|
čitano: 23.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, u ovom slučaju se radi o LCD ekranu za Toshibu Satellite A300-1EB, dotični se zblesira nakon šta je poljubia pod (ne pitajte kako), garancija naravno ovakva oštečenja ne pokriva, pa sad zna li netko di se u Hrvatskoj može nabavit ovaj ekran ?

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako nema vidljivih fizičkih oštećenja, pravi se blesav i odnesi na servis (s tim da bi oni trebali imati rezervnih dijelova bez obzira da li vrijedi jamstvo ili ne). Ako to ne upali, guglaj. Ako niti to ne upali, prekriži prste i Oglasnik.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad se meni dogodilo oštećenje na Toshibi, u INEA CR (generalni zastupnik Toshibe) su mi zamjenu ekrana htjeli naplatiti 4.000 kn. Zatim sam se malo raspitao i u jednom servisu, tu istu zamjenu pristali su izvršiti za 1.800 kn. Radi se o tvrtki MojServis, koja je inače ovlašteni servis za Toshibu, pa možeš kod njih provjeriti.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba laptop, rezervni dijelovi, gdje kupit

A znaš li može li se priko njih naručit ekran a sam bi ga prominija !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan

To ne bih znao, pošalji upit mailom.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li možda neko zna mogu li stavit bilo koji 15,4 ekran na ovaj laptop ili mora bit njegov originalni ?

17 godina
neaktivan
macak kaže...

Kad se meni dogodilo oštećenje na Toshibi, u INEA CR (generalni zastupnik Toshibe) su mi zamjenu ekrana htjeli naplatiti 4.000 kn. Zatim sam se malo raspitao i u jednom servisu, tu istu zamjenu pristali su izvršiti za 1.800 kn. Radi se o tvrtki MojServis, koja je inače ovlašteni servis za Toshibu, pa možeš kod njih provjeriti.

Nazva sam Moj Servis i mogu ti reć da si ti super proša jer meni traže 3600 kn za novi LCD !
13 godina
neaktivan

jel mi moze netko reci jel garancija pokriva razbijen ekran?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Toshiba laptop, rezervni dijelovi, gdje kupit
golatificon kaže...

jel mi moze netko reci jel garancija pokriva razbijen ekran?

samo u toshibe, i to ukoliko si uredno registrira laptop u "no matter what" akciji...

15 godina

Samo ako imas i registirao si toshiba no mather what garanaciju!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

shitttt, ne znam koliko su inace cjene ekrana ,meni treba za toshiba satellite c600d nemogu pronac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

a koliko otprilike inace traje zamjena ekrana u servisu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo pronaso sam letak gdje pise no matter what guarantee, samo sto pise da se u roku od 7 dana od kupnje treba registrirat za tu garanciju, a ja nisam, kupio sam u 10 mjesecu,jel se to jos uvijek moze reg. ili?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sto pise na letku? Koliko dana?

13 godina
neaktivan
Alesandro kaže...

Sto pise na letku? Koliko dana?

najkasnije 7 dana poslije kupnje, mislim hoce li priznat i kasnije? jel neko pokuso

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 1:32 (golatificon).
14 godina
neaktivan

večer...

trebao bi matičnu i grafičku za lap toshiba satellite a300-1mm system unit

model no.psag8e-01l00ly4

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice