Prestigio MultiPad 8" ULTRA DUO PMP5880D

poruka: 8
|
čitano: 6.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam problem vezano uz radnu memoriju (RAM) koja se napuni DO KRAJA i neznam kak pobrisati... imam samsung galaksi mini 2, i na njemu jasno pod upravljanjem imam opciju gašenja pozadinskih procesa...a na ovome to nemogu naći nikako. Tablet je star 2 dana, napravljen je update na android JB 4.1.1. preko službene nadogradnje. insatlirao sam razne task killere al nikakve koristi od njih, obrišu kojih 10-ak MB a to je ništa kad uređaj ima 1GB. Hitno molim za pomoć!!!

mario
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

No čekajte malo...nitko neznam v čem je problem i kak to riješiti?

mario
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Prestigio MultiPad 8" ULTRA DUO PMP5880D

Pozdrav Mario!

I meni je zapeo za oko taj 5880, baš ga planiram kupiti, pa općenito kako si zadovoljan s njim ako izuzmemo taj problem sa gašenjem? kvaliteta izrade? brzina? kako rade igrice? kakav ti je ekran i da li je moguće da nema bluetooth?

dadosbcro
13 godina
neaktivan

da, istina je da nema bluetooth...al meni osobno to ne smeta, ima usb priključak a to mi je i više nego dovoljno...rezolucija je jako dobra, dual core procesor je 1,51ghz, barem meni tak piše, i nemam nikakvih primjedbi, vrti filmove i zahtjevne 3d igre bez problema, grafika je jako dobra...uglavnom, mislim da je vrh kaj se tiće uloženo dobiveno...no još uvijek imam problem jer mi se otprilike svakih dan i pol napuni ram memorija i nemogu drugačije nego restartat ga...eto, to je jedina primjedba

mario
12 godina
neaktivan

Imam i ja problem ... nece da mi se upali tablet.. dodje do "Over 225 000 books in 20 languages. Just open eReader Prestigio App"

Tu se stalno vrti neznam zasto, bio je na punjaču 4 sata, i dalje vrti, pokuso sam restart dugme i dalje dodje dotle i stalno vrti nece da udje u sistem!!
U cemu je problem ? 

Igy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Toshiba l500 kaže...

Imam i ja problem ... nece da mi se upali tablet.. dodje do "Over 225 000 books in 20 languages. Just open eReader Prestigio App"

Tu se stalno vrti neznam zasto, bio je na punjaču 4 sata, i dalje vrti, pokuso sam restart dugme i dalje dodje dotle i stalno vrti nece da udje u sistem!!
U cemu je problem ? 

ohoh...nemam pojma, nisam se susrel s tak nečim...nažalost nemogu pomoći oko toga...imaš garanciju nadam se, pa nek oni probaju riješiti

mario
15 godina
neaktivan

pozdrav

imam problem s wlanom

čim tablet ode na sleep wlan mi se ugasi a to ne želim

na postavkama wlana mi je namjesteno da on ostale uvijek ON kada tablet ode u sleep mode ali to se zapravo ne događa

da li ga neka aplikacija gasi?

ima li tko jos ovakvih problema?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Aaa zašto ga jednostavno vi svi ne odnesete tamo gdje ste ga kupili,,pa imate garanciju :P

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice