Nemoj te kupiti lenovo laptope zaključana tema

poruka: 68
|
čitano: 40.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Nemoj te kupiti lenovo laptope

ovo mi se događa na lenou y580(i5 i gtx 660m)

u normalnim uvjetima

iJankec
14 godina
mbaksa kaže...
iJankec kaže...

tocno mi se ovo dogodi 

Ako u servisu nisu mogli reproducirati problem, onda ga nisu mogli ni popraviti, jer onda iz njihove perspektive problem ne postoji. Ako doista imaš takvih problema, utvrdi pod kojim točno uvjetima ti se to događa, zapiši i ako treba demonstriraj u servisu.

Iako mi sad ništa nije jasno - to ti se događalo i prije nego su ti zamijenili grafičku karticu?

Ni meni sad vise nis nije jasno, mada cini mi se da prica o 2 razlicita laptopa posto y580 nema gt630 niti gt635.

12 godina
neaktivan

da pricam o 2 razlicita laptopa

iJankec
15 godina
neaktivan
Nemoj te kupiti lenovo laptope

A je lik otrovo sa ovom temom -.-

Mr.MojoRisin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam primjetio na leginom lenovu(neznam sad točan model uglavnom ima neki pentium nove generacije,4gb rama i neznam točno koju grafičku) primjetio sam da kad pišem na njemu i stavim ruku PORED touchpada,on se aktivira,znači počne se pokazivać micati i još gore ako ode na neki link(ako sam na facebooku) onda ga nekad i otvori,to me iritira kod lenova(možda je samo na toj seriji neću ništa reć nisam druge probao) ostalo sve 5.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

suspendiran, lol, lik je stvarno nepismen troll.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Žalite se nVidiji - Lenovo ne izrađuje grafičke kartice.

HP i ACER su više puta priznali grešku sa nVidijinim grafičkim karticama,

te je nVidija platila (koliko znam) HP-u radi povrata svih modela dv9000 - bez razloga "no post".

Acer se nije izborio nego je sam nadoknadio štetu.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
14 godina
neaktivan

ljudi moji pustite vi njega šta on priča.

ja imam isto lenovo laptop ali y560 kupljen čim je došao u hr i nikakvih problema s njim do dana današnjeg.

ali dečko brije da će sa i3 i onom grafičicom vrtit crysis 2 na full rezi (pošto je 15 inčni fuul mu je 1366x) na ekstremnoj grafici ma mislim pre LOL.

nek bude sretan da zavrti na low.

laptop ispod 10.000 kn - zaboravi na ozbiljno igranje.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina

NEĆE MO kupiti lenovo laptope. 
Hvala na upozorenju. {#} 

12 godina
protjeran

više mi djeluje kao BED LUK...evo mnogi se bune na HP-ove lapove,no ja otkad ih koristim (2004.) počeva sa Pavilionom dv1000,koji radi i dan danas bez ijednog kvara,pa preko novijih Paviliona,Elitbuka..niti jedan fail..KNOCK..KNOCK..!!!..

no kako vidimo,takve stvar ibrinu sve brandove,a u svakom žitu,zalomi se i kukolj..ili čisto konstrukcijski fail..

Demonstrirati neispravnost u servisu i Bog te veselio..

Od 1.7. dakle od ulaska RH u Uniju,u periodu od mjesec dana ćermo moći vratiti robu,ne ako je samo neispravna,nego ako nam se vizualno ne sviđa,konkretno,čak nećemo morati niti navesti razlog vraćanja,a oni će morati iskeširati lovu natrag,kupcu..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Please do not feed the troll.

Thank you. 

http://www.winblogs.net
12 godina
neaktivan

Pliz spik kroejšan.

tenk ju.

kuku lele

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo se pitam koliko godina garancije imaju ti lenovo laptopi, ja sam kupio dell samo zbog garancije od 3 godine. Neka crkne ako hoće.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

garancija je, najčešće, 12 mjeseci, ~600kn nadoplata za produljenje na 3 god

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ajde mi molim te reci za kakvo mi to ozbiljno igranje treba laptop od 10k kuna? Daj mi primjer

14 godina
Sint1 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ajde mi molim te reci za kakvo mi to ozbiljno igranje treba laptop od 10k kuna? Daj mi primjer

ovisi sta smatras pod ozbiljnim, ultra low details u igrama i 20 do 25 fps'a je jako neozbiljno, dobro ti je covjek rekao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 18:20 (Cryogenic).
15 godina
protjeran
zeroname kaže...

Samo se pitam koliko godina garancije imaju ti lenovo laptopi, ja sam kupio dell samo zbog garancije od 3 godine. Neka crkne ako hoće.

3 godine jamstva - 1. godina jamstvo na servis i dijelove, 2. i 3. godina jamstvo na dijelove.

Dakle nakon prve godine plaćaš servis i diagnostiku - ako recimo ne održavaj notebook i crkne ti od pregrijavanja

zbog gro smeća u njemu, plaćaš diagnostiku i zamjenu ploče cca 600-800kn. GG

12 godina
protjeran

usput,kupiti Lenovo niti u snu....

0 3 hvala 0
15 godina
protjeran

Lenovo = IBM

12 godina
protjeran

no shitt Sherlock..{#}..

Prvi mi PC bila IBM-ova 386...uspoređivati današnji Lenovo,sa PC linijom,dok je još proizvodio IBM,je u najmnju ruku,neprimjereno..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja imam isto lenovo laptop ali y560 kupljen čim je došao u hr i nikakvih problema s njim do dana današnjeg.

ali dečko brije da će sa i3 i onom grafičicom vrtit crysis 2 na full rezi (pošto je 15 inčni fuul mu je 1366x) na ekstremnoj grafici ma mislim pre LOL.

to ljudi nikako da shvate. što se tiće performansi hardware u laptopu u odnosu na stolna računala je shit. ljudi vide naziv procesora, grafičke pa očekuju svašta. to su sve oslabljene verzije , kao da imaš auto kojem u motoru fali par cilindara. Ni na nižim rezolucijama laptopi nemogu potegnuti kako treba, a zagrijavanje da ni ne spominjem.

15 godina
protjeran

IBM nikad sam nije izrađivao notebooke - Lenovo im je izrađivao po narudžbi.

I kada je IBM rekao da je to "neprofitabilno" - Lenovo je samo otkupio prava na Thinkpad i to je to - proizvodnja se nastavila dalje.

Vrijedi i za stolna računala, ali ne sva, jer neka je za IBM proivodio Hon Hai, no većinu je radio Lenovo.

12 godina
protjeran
Harold kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

to ljudi nikako da shvate. što se tiće performansi hardware u laptopu u odnosu na stolna računala je shit. ljudi vide naziv procesora, grafičke pa očekuju svašta. to su sve oslabljene verzije , kao da imaš auto kojem u motoru fali par cilindara. Ni na nižim rezolucijama laptopi nemogu potegnuti kako treba, a zagrijavanje da ni ne spominjem.

Većinom si u pravu,no baš reći da su laptopovi shit je nefer,pošto u tako malo prostora sve komponente uredno moraju raditi,a ništa se ne smije(ne bi smjelo) pregrijavati..

Pade mi na pamet da ljudi slažu doslovno u mini ormare komponente PC-a,i opet imaju velikih problema..

Čisto usporedba lapova i stolnih sustava ,ne ide,kruške i jabuke..

Postoje čisto "gamerski" laptopi,nabrijani do yaya,i to je to...ništa ispod 2k Ojra..

14 godina
neaktivan
Sint1 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

znači logiran si na it forum i tu si 5 godina i pitaš me pitanje koje zna dijete u osnovnoj školi.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 10:12 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
neaktivan

Dečko, Lenovo su top laptopi, čak bi se usudio reći trenutno najbolja marka, ako izuzmemo Alienware i slične koji su napravljeni za igranje. To šta ti imaš problem sa određenom serijom ili tvorničkom greškom to je druga stvar. Imam Lenovo laptop već 8 godina i nikad problema, a imao sam i Asusa, HP-a, Acera, da vidiš samo kako se ti laptopi kvare.

I da, ako se hoćeš igrat na laptopu, kupi si komp ili daj 20 somova za Alienwarea.

12 godina
protjeran

SVI se laptopi kvare,a podost aovisi o njihovom rukovanju..Svako malo,problem Lenovo,HP,DELL,i ostali..ne postoji generalno najbolji brand..

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

IBM nikad sam nije izrađivao notebooke - Lenovo im je izrađivao po narudžbi.

I kada je IBM rekao da je to "neprofitabilno" - Lenovo je samo otkupio prava na Thinkpad i to je to - proizvodnja se nastavila dalje.

Vrijedi i za stolna računala, ali ne sva, jer neka je za IBM proivodio Hon Hai, no većinu je radio Lenovo.

Ipak uz znatnu degradaciju kvalitete proizvoda.

Thinkpad serija je ipak koliko toliko zadržala kvalitetu, no G i Y serije nisu vrijedne usporedbe s IBM laptopima.

No ruku na srce ipak je riječ o laptopima srednje i niže klase pa usporedba i nije primjerena.

Bez obzira o kojem IBM laptopu pričamo, kvaliteta je sigurna. Kod lenova to nije pravilo, baš suprotno, ako je riječ o g i y seriji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 21:27 (lucco85).
16 godina

Imam Lenovo G780, radi kao zmaj  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
zeroname kaže...

Samo provjeri da li jamstvo pokriva dijelove i rad ili samo dijelove. Nažalost jedan od distributera Dell-a iima praksu da jamstvom pokriva samo dijelove dok se rad naplaćuje.

Glupo je rezonirati na način autora ove teme. Sve što sam nabavio od Lenova radi ili je radilo bez problema. Da li to znači da bih trebao glorificirati Lenovo? Ne to samo znači da me još do sada nije dopao loš primjerak. Prije kupnje bilo kakve opreme dobro je precizirati što se želi raditi s istom, odabrati cjenovni razred i onda malo istraživati ili se raspitati kod onih koji znaju više. Kad ideš na plac ne kupiš voće i povrće kod prvog na kojeg naiđeš.

EDIT: Vidim da je Don već komentirao jamstvo na Dell računala. Kod mene je jamstvo 3 godine dijelovi i rad.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 21:37 (mario.L_hr).
12 godina
protjeran

ovkao ovaj covjek previse ocekuje po meni crysis 2 na gt 635m grafici trebao bi raditi na very high 1366x768

a za lenovo y580 se slazem rađe uzmite neki asus ili hp acer... lenovo y580 ima puno problema(ja sam ga imao pa sam ga dao bratu a sebi kupio novi)

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice