Sjedim ja cijeli dan za lapom i odjednom krepuc... Ugasi se... Ok, bio je užasno vruć ali prije je znao pa 2 dana raditi bez beda a sad se ugasio nakon nešto sati... Jel moguće da je hlađenje u banani? Kako ohladiti laptop?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to se i meni dogadalo prije godinu dana, otvorio sam laptop zamijenio termalnu pastu i ocistio cooler i sad sve radi ko novo.
btw imam laptop star 6 godina...
ja svoj laptop nisam gasio već dobra 2 mj. zasad nikakvih problema. pogledaj na links.hr ili hgspot.hr podloge za hlađenje. trebalo bi bar malo pomoći
ocisti hladnjak, nista drugo, ja cistim svaka tri mjeseca!
Da li da odnesem na servis to napraviti ili? Imam Toshibu A100-599 a koliko znam Toshibe su zaj*** što se tiće otvaranja i sastavljanja
sumnjam da je to komplicirano, ako jasno vidis kako se rastavlja nema potrebe nositi u servis. ja imam HP-a i ja sam samo trebao skinuti dva poklopca koja su bila ucvrscena vijcima. probaj, ako radis pazljivo ne mozes nista strgat.
Aj idem sam malo probat držite fige.... ( Ak sam si cijeli komp sama zašarafila pa mogu valjda jedan poklopac otvoriti... )
Evo baš sam probala i nemrem nać cooler... Vidjela sam RAM, Hard, mislim da ćak i proc ali do coolera brijem mogu doć ak si cijeli poklopac odšarafim... Damn
radje to ponesi na servis ako imas garanciju. ja koliko znam toshiba ima najbolji servis na svijetu i neces imat nikakvih problema. vratit ce ti laptop za dva tjedna. meni se to dogodilo nedavno (to grijanje prekomjerno) i na kraju su mi promijenili maticnu plocu jer je nesto bilo otislo.
Ja sam prije imo neki Compaqov prastari laptop, isto se pregrijavao i nakon restarta se ne bi mogao upaliti(morao sam cekat nekih 3 minute) zatim se gasio usred rada i uzasno je bio spor, odnio na servis i pokvario se vent od napajanja, dao 200 kuna i jos sada radi samo ga ne koristim vise.
Gdje ima ( Zg ) Toshiba servis i koliko bi me cirka koštalo da to pogledaju?
to češ morati tamo odnjeti na procjenu. ovisi o kvaru.
Da li da odnesem na servis to napraviti ili? Imam Toshibu A100-599 a koliko znam Toshibe su zaj*** što se tiće otvaranja i sastavljanja
Ma i meni se zna ponekad zagrijat i ugasiti al to samo kad mi buraz igra 5-6h igrice ma uzet cu ono kaj hladi od ispod oko 200-250kn je pa bi trebalo bolje biti
meni se jedanput laptop pregrijao,pa mi je svirao i pokazivao da ga ugasim.Ja sam ga ugasio i sljedeci put mi je nakon deset minuta zagrijavao.ali sam ga ja ocistio jer me j*** u mozak.tebi se nakupila prasina na hladnjaku pa hladni zrak nemoze se rasiriti po laptopu pa ti se zagrijao,ili si ga nagrađivao dijelovima koji zahjevaju veće napajanje pa se brze troši pa si ih skinuo pa ti izbacuje previse energije van,pa tise sve pregrijava,pa u k****.Ili odes u neki centar za tehniku(HGspot,Comel...)reci ce ti sta je bilo i govorit ti da trebas promijeniti hladnjak jer ti je slomljen (u teh. smislu)pa izlazi ono smeđe sto je ljepljivo pa skuplja prasinu.Ali ti pitaj da ti vidis stanje laptopa pa ti ocjeni situaciju,ak je laptop kvalitetan zamijeni dijelove,ak nije kupi novi...ne isplati se popravljat...VISE na nuni996@hotmail.com