Kupnja Laptopa - Help

poruka: 8
|
čitano: 1.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupnja Laptopa - Help

evo ako mi netko moze pomoci, trebam savjet izmedju ova tri laptopa, koji da kupim...uglavnom mi treba za multimediju, poneke aplikacije i internet...

HP 4510s VC357ES

HP 4710s VC436EA (ovdje mi se cini malo problem antiglare display, kako je gledati filmove, nije li bolji brightview)

HP 4710s VC437EA 

svaki savjet je dobrodošao... 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kupnja Laptopa - Help

Koliko si novaca maximum spreman izdvojiti?

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

max 5500 kn, nikako preko toga...

16 godina
protjeran

Meni na pamet padaju ova dva... Na njima možeš čak i nove igre igrati...

LINK 1  -  ima bolji procesor

LINK 2  -  ima dosta bolju grafičku

Osobno bih uzeo ovaj drugi, ti sam odluči...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

ok, thanx...samo sto ne volim bas te asus i acer markice... :D a i nisam iz zg, pa nemam tako veliki izbor...

16 godina
protjeran
munroe kaže...

ok, thanx...samo sto ne volim bas te asus i acer markice... :D a i nisam iz zg, pa nemam tako veliki izbor...

Pa nije to zbog marke dobro... Ja sam ove stavio jer daju najbolje performanse za te novce u nas (barem šta sam ja vidio)... Nećeš valjda zbog predrasuda kupiti neki laptop koji je slabiji od ovoga a isto ga platiti... A šta se tiće toga da nisi u Zagrebu, za to postoji dostava...

15 godina
neaktivan

ma ima tu puno toga...zbog cijele teh.podrške i garancije mi je puno bolje uzeti hp...

16 godina
protjeran

Onda LINK

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice