Koja je najbolja marka laptopa ?

poruka: 124
|
čitano: 98.102
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Alienware?!

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koja je najbolja marka laptopa ?

e pa o tome ti govorim - "koji vam je najgori auto koji ste imali? vectra, mondeo, laguna" bla bla - a nitko se ne sjeti onog yuga korala 55 koji je sav istrunuo i preko zime nikada nije htio upaliti.

uglavnom, ja sam s hp-om zadovoljan, imam čak i hp-ovu stolnu konfiguraciju, i kada krajem slijedeće godine budem opet uzimao novi prijenosnik, 99 posto sam siguran da će to biti hp.

ne zato jer ne volim druge marke, jednostavno stvar navike i "tradicije".

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

ne zato jer ne volim druge marke, jednostavno stvar navike i "tradicije".

Potpuno se slažem, ja imam Packard Bell s kojim sam i više nego zadovoljan, nikad me nije iznevjerio iako sam često grub prema njemu {#}

i isto kad budem kupovao novu alatku prvo ću se probati domaći nekog te marke, iako ih kod nas nema :S

a i kupnja laptopa (kompa) nije isto kao i četkice za zube, ajde da probam sad ovu.

Treba znati što se traži i za što treba taj kom ili laptop za služiti.

*-*
15 godina
neaktivan

Ako mu je nakon pola godine otisao laptop zasto je placao popravak, sta nema garanciju? Da ne bude offtopic, dosad sam imao 3 laptopa i sva 3 su bila - HP. Nikad nikakvih problema, jedan se malo zagrijavao ali je sve rijeseno ciscenjem, evo i sad pisem sa jednog.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Podaci na temelju 30,000 laptopa u razdoblju od 3 godine:

Ako neko želi detaljnije - link

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 2:46 (orbit6969).

0 0 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ako mu je nakon pola godine otisao laptop zasto je placao popravak, sta nema garanciju?

malo sam nagrubo reko..      zajeb**** ga je nakon pola godine... da bi nakon 2dana prije isteka garancije krepao.... posto je vemil tada taman zadnji dan radio nisu ga mogli poslati u roku od 1 dan na servis al jbg... dobio je novu matičnu na kojoj su ga zvucnici ubrzo poceli zezat!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
17 godina
neaktivan

Meni su za sada po nekom osobnom dojmu najviše svidjeli Sony Vaio. Inače tvrdim da nema savršenog laptopa jer se uvijek na nečemu štedi.

ICARUS HAS FOUND YOU!!! RUN WHILE YOU CAN!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za mene je apple savršenstvo.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
orbit6969 kaže...

To je trebalo biti detaljnije razlozeno. Nekako mi se cini da HP prodaje najvise najjeftinijih laptopa pa je moguce da zbog toga ispadnu nesto nepouzdaniji nego sto realno jesu.

Opcenito, cini mi se da je opcenito pouzdanost prijenosnika zadnjih godina prilicno pala. Sto se zapravo naslucuje iz grafikona - kod HP-a cak cetvrtina, dakle svaki cetvrti prijenosnik, zakaze tijekom prve tri godine upotrebe! Nevjerojatno i neocekivano visok postotak. Ono, kupis laptop i skoro da mozes ocekivati da ce se pokvariti tijekom sljedecih nekoliko godina upotrebe!

16 godina
neaktivan
orbit6969 kaže...

E o tome sam ja pričao.

*-*
15 godina
neaktivan

sve je to stvar ukusa i kakvih je iskustava netko imao sa određenim laptopom...nekome će se svidjet toshiba a drugom će opet ta toshiba bit srot jer je njemu lenovo...ako ćemo po kvaliteti sada nemogu naći jedan članak koji je bio al znam da su prva četiri proizvođaća bila: hp,toshiba,lenovo i mislim acer...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prije koju godinu IBM ThinkPad je bio najbolji laptop, i većina poslovnih korisnika ga je koristila, no od kad je Lenovo preuzeo ThinkPad stvari su krenule nizbrdo.

Btw.

Zna li netko kakve su kvalitete MSI prijenosnici jer upravo planiram kupiti gx640 pa me zanima?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 22:14 (Joco55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

HP.....

Softwer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam koja je najbolja marka, ali mogu reci da sam imao jedno veoma neugodno iskustvo sa prijateljevim HP-om tek kupljenim u Konikomu. Znam da nije neka prodavaonica, ali brand je brand, right? Barem sam ja tako mislio.

Naime doticni vlasnik uopce nije dobio drivere (CD) sa laptopom. Dobio je OS (XP) bez pola drivera instaliranih, a da stvar bude jos bolja, sluzbeni HP driveri koji podrzavaju tu "pilu" nisu radili. Nekakvih 10 sati sam isprobavao razne verzije drivera (bilo je tu i reinstaliranja OS-a izmedu) dok nisam naletio na nekakve beta drivere na nekom HP-ovom FTP serveru koji su omogucili da zvuk i hebeni wireless prorade. Nakon toga sam te drivere sprzio, i frendu rekao da cuva CD kao oko u glavi jer ja ne zelim ponovno gubiti zivce trazeci pravu kombinaciju drivera.

A pila je trajala nekih godinu dana, nakon cega je krepala pa prosla intenzivno servisiranje, sada kao radi ali ja bih to nazvao samo produzivanjem agonije.

Nemam laptop, ali ako ga ikada budem kupovao zasigurno nece biti HP.

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 22:15 (rustweaver).
15 godina
neaktivan

MacBook, strasna stvar 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolja marka laptopa je neka njemacka predpostavljam{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Osobno, izbor je Thinkpad pa Lenovo.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Zanimljivo, a može npr. neki primjer njemačkog laptopa, tj. njemačka marka laptopa {#}

*-*
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Quilombo23 kaže...

Zanimljivo, a može npr. neki primjer njemačkog laptopa, tj. njemačka marka laptopa {#}

Zahebancija{#} znas da se za sve ono govori od ducana,auta,gradjevinskog materijala....."dobro je vidis da je iz Njemacke", ili "Njemac je to napravio kak nebu dobro"......

15 godina
Franjo15 kaže...
Quilombo23 kaže...

na mome fujitsu siemens pise "made in germany" .... (nigdje nema "made in china") i mugi ti reći da je dosta izdržljiv!

16 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

na mome fujitsu siemens pise "made in germany" .... (nigdje nema "made in china") i mugi ti reći da je dosta izdržljiv!

To će trajati vječno :D

Ako budeš pazio :P

*-*
15 godina
Franjo15 kaže...
sisko93 kaže...

To će trajati vječno :D

Ako budeš pazio :P

koliko je samo puta prenoćio na otvorenom prozoru (jbg....tad nisam imao flat)... koliko je puta bio povučen sa stolića... brat ga je nosio sa sobobom u dom i još mnogo toga...

...... jedino još nije bilo pušteno narodnjaka s njega {#}... možda je to razlog izdržljivosti {#} (ili ipak ovaj mejd baj džrmani?)

16 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

...... jedino još nije bilo pušteno narodnjaka s njega {#}... možda je to razlog izdržljivosti {#}

Definitivno je ovo :P

zezam se, ako je mej by đermani to je brate vječan potpis kvalitete

*-*
17 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

...... jedino još nije bilo pušteno narodnjaka s njega{#}... možda je to razlog izdržljivosti {#} (ili ipak ovaj mejd baj džrmani?)

To je to! Ajde vi kojima sa laptop (po)kvario, priznajte sta ste slusali na njemu, cccc, to ti je dostojanstvo kad laptop sam sebe pokopa samo da ne mora pustati tu kuruzu{#}

Ja imam ugodno iskustvo sa Acerom, prije ~4 godine dobio neki model iz jeftinije serije, nije bio zvijer ni u tom trenutku, kvaliteta izrade onak..jeftina, ali nije se kvario. Da ga nisam imao u torbi na ramenima dok me auto tresnul radio bi mozda i danas. Ovak mi se maticna samo nesto pokvarila (nepopravljivo) zbog kojeg mi se cesto resetira.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina

kao što se vidi na grafikonu laptopi su potrošna roba zato se ne isplati davati neki velik novac kad za ubrzo dođu puno bolji,ali me začudilo da su apple laptopi toliko kvarljivi ipak oni ne prodaju jeftinjake nego samo od 1000 dolara pa dalje

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 1:53 (blackalbum).
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

kao što se vidi na grafikonu laptopi su potrošna roba zato se ne isplati davati neki velik novac kad za ubrzo dođu puno bolji,ali me začudilo da su apple laptopi toliko kvarljivi ipak oni ne prodaju jeftinjake nego samo od 1000 dolara pa dalje

To je i mene iznenadilo. Apple se hvali u kvalitetnoj izradi laptopa a prema ovom grafikonu ispada da se kroz prve 3 godine kvari svaki sesti. A to nije malo ako uzmemo u obzir konstantan impresivan rast prodaje njihovih laptopa iz godine u godinu.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

To je i mene iznenadilo. Apple se hvali u kvalitetnoj izradi laptopa a prema ovom grafikonu ispada da se kroz prve 3 godine kvari svaki sesti. A to nije malo ako uzmemo u obzir konstantan impresivan rast prodaje njihovih laptopa iz godine u godinu.

Nije li logično da će Rast Prodaje određenog uređaja pratiti i rast prijavljenih reklamacija pošto ima i više korisnika?

I'll be back
17 godina
moderator
AA-d00d kaže...

"Kvalitetna izrada" i "pouzdanost" nisu sinonimi. Mislim da Apple pod kvalitetnom izradom misli na to da su laptopi i uredjaji upakirani u kucista od kvalitetnih materijala, da su dobre konstrukcije (unibody), da imaju ekrane s kvalitetnim prikazom slike itd.

15 godina
protjeran

za mene HP...2004 sam kupio Pavilion dv1000 za američko tržište...uz to što se NIKAD  nije pokvario,i još uvijek radi,dao ga curi,a sebi uzeo DV6 i DV7...uz osnovno održavanje i brigu...jako su kvalitetni lapovi...

druga strana je što mnogi nadobudni tupavci(tupavke),gladaju reklame,kako tip ili cura na krevetu leži sa lapom,pa i oni tako moraju,e da bi bili kuuul...onda dođe do zagrijavanja i ostalih sr*nja...naročito su Pavilioni poznati po hlađenju sa donje strane,tako da na to treba paziti..inače..jako kalitetna serija lapova...dobro posložena i kvalitetna(kvalitetni materijal,izrada,sklapanje,dugotrajnost..)..općenito,kvarovi u lapova najviše nastaju krivicom korisnika..pljuju da se lap zagrijava,da ovo ne radi,ono ne radi..a ne kažu što su oni to lapu prije toga napravili...ono:tata..ja nisam baš ništa učinio...!!!..a bilmez gleda kako clockati grafičku n lapu(!!!!)...moron...{#}

1 0 hvala 0
15 godina
mbaksa kaže...
AA-d00d kaže...

"Kvalitetna izrada" i "pouzdanost" nisu sinonimi. Mislim da Apple pod kvalitetnom izradom misli na to da su laptopi i uredjaji upakirani u kucista od kvalitetnih materijala, da su dobre konstrukcije (unibody), da imaju ekrane s kvalitetnim prikazom slike itd.

trebalo bi biti sinonim jer kad nešto platiš 1000-2000 dolara ne bi se smio tako lako kvariti,ili su ti uređaji samo izvanka kvalitetni a iznutra su dijelovi od 3 puta jeftinijeg laptopa,možda je i to razlog zašto apple ima tako veliku zaradu,kupi jeftino -lijepo zapakiraj-skupo naplati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice