ja nebi uzeo macbook ni obicni ni pro.
isprobao sam oba....cine mi se jako spori.
o cijeni da ni negovorim.
ja nebi uzeo macbook ni obicni ni pro.
isprobao sam oba....cine mi se jako spori.
o cijeni da ni negovorim.
Asus je po statistici najkvalitetniji.
Po mojem mišljenju to je zacijelo Alienware,no kod nas nedostupan pa možda i ne konkurira????
ima li alienware u hr
Nažalost nema.Doduše,bilo je nešto na ovom linku,no forumaši tvrde da je to fake site.
Iskreno,ja ne znam jeli to fake ili zbilja,no da je predstavništvo za Alienware,čulo bi se već...
meni se cini da to nije fake...;)
meni se cini da to nije fake...;)
meni je najbolja marka za laptor asus i dell
ok, vidi se da neki nisu bas upoznati s temom... prvo, acer ima ok laptope, ali sistemi najcesce se prodaju s linuxom, sto je jedan minus. dell po statistikama se strasno pokvario, kvaliteta koju je prije imao su narusile novije verzije koje su tako jeftino napravljene da vise od 50 % zavrsi na servisu u roku od 2 god. sony i toshiba zasada vode, cak je toshiba i bolji od sonya, a msi, forcebook i ostale male tvrtke su nepouzdane jer su jako jeftine, a ne dobijes puno osim hrpe naslaganih komponenata. sto se tice alienwarea, on spada u zasebnu grupu laptopa jer to su ISKLJUCIVO gaming laptopi previsokih cijena. sta ce ti laptop sa najnovijom grafickom kada bez punjaca radi pola sata sta mozda radis malo u wordu?
Acer aspire serija jeftina savrsen dizajn
Po meni ja najbolja marka hp.
A ostale asus , dell , acer nisu vrijedne ni spomena.
ma koji hp u godinu dana imam treći kvar na laptopu koji sam platio 5500 kn i to je još poslovna serija
ma koji hp u godinu dana imam treći kvar na laptopu koji sam platio 5500 kn i to je još poslovna serija
ne znam što bih rekao...prije koji mjesec uzeo HP paviliona dv 7, a prije njega imam,i još radi bez ijednog kvara HP pavilion dv1000,ali sa američkog tržište...mogu samo pohvaliti u svemu,pa i gejmingu...bitno ti je i gdje kupuješ...
zaboravih..ovaj dv 1000 je star 6 godina..
HP su najlošiji laptopi što se tiče našeg tržišta, najviše se kvare.
A što se tiče po meni koji su najboli Alien svakako, ali naravno i košta.
To je u suradnji s dellom, pa tako da je meni dell prvi izbor koji bi uzeo, i naravno lenovo.
Iako ja posjedujem Packard Bell i jako sam zadovoljan s njime.
To je u suradnji s dellom, pa tako da je meni dell prvi izbor koji bi uzeo, i naravno lenovo.
a po čemu su to zaključio? ovo mi je teći hp prijenosnik u posljednjih 4 godine (trenutačno probook 6545b) - niti na jednom nisam imao niti tračak mogućeg kvara.
Končar! Ipak je domaće domaće
jedno vrijeme sam vozio bmw 525tds 99 godiše, pa sam na njemu imao milijun kvarova s elektronikom, te ne radia abs, te ne radi eps..te ovo te ono. na kraju liku poslje mene zariba motor.. i što sad, ajmo prekoleti bmw peticu na sva usta kao šugav auto. glupost.
tako je i s prijenosnicima - sve ih sastavljaju kao na traci i naravno da se potrefi neki sheban, kojega je "ušarafio" neki radnik kojemu je taj da bio preko k. i ajmo sada reći da niti jedan hp ne valja. glupost.
a po čemu su to zaključio? ovo mi je teći hp prijenosnik u posljednjih 4 godine (trenutačno probook 6545b) - niti na jednom nisam imao niti tračak mogućeg kvara.
Pro serija može proći.
Ali pogledaj samo statistike što su rađene koji se prijenosnici najviše kvare.
Moj je simpatizer prije bio HP, ali nažalost više ne.
Da domace je samo ime, a ostalo zna se od kuda dolazi a samo sklapanje od raznih djelova nije atomska fizika lako za to.
jedno vrijeme sam vozio bmw 525tds 99 godiše, pa sam na njemu imao milijun kvarova s elektronikom, te ne radia abs, te ne radi eps..te ovo te ono. na kraju liku poslje mene zariba motor.. i što sad, ajmo prekoleti bmw peticu na sva usta kao šugav auto. glupost.
tako je i s prijenosnicima - sve ih sastavljaju kao na traci i naravno da se potrefi neki sheban, kojega je "ušarafio" neki radnik kojemu je taj da bio preko k. i ajmo sada reći da niti jedan hp ne valja. glupost.
Na koju foru si zaključio da ja mislim da hp ne valja
Pro serija može proći.
sva sreća onda da oduvijek uzimam samo pro seriju. a tu statistiku je vjerojatno izbacila toshiba jel
a gdje su tu acer emachines, ne vidim kako se jedan hp može uspoređivati s time? odnosno spominjati hp kao loš proizvod, a ne spomenuti ove u tom kontekstu.
@ jbg beni - krivi citat
Pro serija može proći.
sva sreća onda da oduvijek uzimam samo pro seriju. a tu statistiku je vjerojatno izbacila toshiba jel
a gdje su tu acer emachines, ne vidim kako se jedan hp može uspoređivati s time? odnosno spominjati hp kao loš proizvod, a ne spomenuti ove u tom kontekstu.
@ jbg beni - krivi citat
a baš pokušavam pronaći gdje sam to bio pronašao, uglavnom neka strana statistika [nisu naši radili :) ]
A jbg stari ja govorim i iz vlastitog iskustva, krećem se u studentskim krugovim jer sam i sam student a mnoge mi kolege koriste HP, a oni s kojima se baš družim netko je uvijek imao neki problem. Ili pregrijavanje, ili kao što mi je cimeru i njegovom frendu imali su istu seriju samo jedan od 15'' drugi od 17'' stari nekoliko mjeseci jednom otišao kompletna matična s tipkovnicom, drugom ekran.
kad vi studenti preko dana spavate na laptopima, a noću ih zaljevate pivom i žesticom, nije niti čudno da riknu
ponata mog prošlog posta je bila ta - ako je hp loš, što je onda emachines npr. ali ok, sto ljudi sto različitih iskustava.
hp... ima ga brat .. dobre je konfiguracije... nakon pola godine morao mjenajt matičnu - 700 kn popravak + otišla mu zvučna tj otišli mu zvučnici a utor za slušalice jebe
compaq (hp) - ima ga bratić.... skroz isto kao i hp .. otišla zvučna i stalno nešto zajeb***
fujitsu siemens.... dobra kvaliteta izdržljiv,... imam ga al otišla zvučna
(izgleda da je obitelj ukleta za zvučne od susjeda... jbg metal i rock stalno dere)
toshiba... imao sam priliku vidjeti - jedan je super ... dobra konfiguracija i kvaliteta dok za drugi imam osjećaj da će se raspast svakog trena (sjajna plastika koja loše izgleda)
končar - ima ga 70godišnji profesor (ako nema i više god) već 5 godina i hvali ga non stop.. sam kaža da ima noviji i neke druge marke (mislim da je spominjao acer al nisam 100% siguran) al da mu je ovaj končarov najbolji do sada!
..to je moje iskustvo iz kojeg sa 97% sigurnosti mogu reći NE HP, fujitsu NIJE LOŠ a toshiba kako koji!
najbolje ti je sam otići u trgovinu i pogledati svojim očima kako to izgleda i koje su mu sposobnosti!
nitko ti sa sigurnosti nemože reći "MARKA 1" ili "MARKA 73" je najbolja.. moras sam znati sta trazis i moras malo razgledat "po forumima" o tome sto ljudi misle o proizvodu
...moze laptop biti najbolje konfiguracije al ako mu je kvalitete izrade 0 onda ti to ništa ne vrijedi!!
kad vi studenti preko dana spavate na laptopima, a noću ih zaljevate pivom i žesticom, nije niti čudno da riknu
ponata mog prošlog posta je bila ta - ako je hp loš, što je onda emachines npr. ali ok, sto ljudi sto različitih iskustava.
A dobro nije baš tako :P
A emachines, ma to nije niti laptop, prije bih u svakom slučaju kupio HP, nego "to"