Hladenje laptopa

poruka: 4
|
čitano: 1.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Hladenje laptopa

HP 630

Planiram malo nadograditi hladnje laptopa, uzeo sam i5 , pa sad malo vise skace temperatura,

dosad sam ovo napravio http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/laptop-koji-se-pregrijava/190584.aspx?page=0&jumpto=3732703&sort=asc&view=flat.

1.Zanima me dali bi bila dobra opcija negdje oko chipseta znaci ispod ovog coolera da stavim jos jedan ovakav cooler skinuo bih gornji poklopac da bude ovakav LINK i izrezem rupu ,da raspiruje toplinu samo, ali odakle da dobijem napajanje za njega ( preko USB ? i kako spojiti ako je na usb 5V 0.5A ? )

2.Mislim da bi case cooler bio prevelik da nebi mogao to ugurati sve u kuciste ?

3.Ako imate prijedlog podijelite ga, Zelim imati laptop u komadu , ne zelim postolje .   Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 23:39 (g3arv8).

0 0 hvala 0
13 godina
Hladenje laptopa

Imam par ideja no i pitanje

za spajanje ventilatora na usb, na ventilatoru nesmije pisati veca struja od 500mA ? ( znaci moram nabaviti sa manje ampera ventilator ) ?

moram li paziti i na napon , ili ako stavim vent od 12 volti on ce se samo sporije vrtiti ?

Hoce li npr ventilator od 5V i neznam 300mA biti veliko opterecenje USB-u i laptopu  da se stalno vrti ?

0 0 hvala 0
13 godina
Hladenje laptopa

Netko odgovor na zadnji post ? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Hladenje laptopa

ti iams problema sa temperaturom  laptopa

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 8:13 (juralol).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice