Dell Problem

poruka: 17
|
čitano: 4.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dell Inspiron Problem

Dakle imam Dell Inspiron 1545. Instalirao sam Windows 7 - 64bit.

Nemogu nikako nac drivere za bluetooth, web kameru i tako te slicne stvari.

Jel to zato sta nije kompatibilno sa windowsima ili...

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dell Problem

oce tko pomoc ili???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dell Problem
peksonuss kaže...

oce tko pomoc ili???

Nema još dijela drivera ne samo za taj prijenosnik, nego i za brdo drugih, ne samo Dellovih.

Probaj s Vista driverima.

15 godina
neaktivan
Dell Problem

a evo sad sam pokusao... nece, zapravo drivere uopce nemoggu skinut sa Official Dell Web Sitea... :(((

Idem skinut driver, non stop mi se skida DellDownloadManager :(((

Jel zna tko u cemu je caka???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
peksonuss kaže...

a evo sad sam pokusao... nece, zapravo drivere uopce nemoggu skinut sa Official Dell Web Sitea... :(((

Idem skinut driver, non stop mi se skida DellDownloadManager :(((

Jel zna tko u cemu je caka???

Pa vjerovatno se onda preko managera skidaju driveri.

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
neaktivan
Dell Problem

Al u Manager uopce nemogu uc. Zapravo kad udjem pojavi mi se WARNING i pise: There are no files to download. Please go to Drivers and Download and select file(s). Stisnem tu OK, i onda me izbaci  iz programa. Onda opet otidjem na Official Dell Website i stisnem DOWNLOAD tog drivera i onda mi stoti put skida DellDownloadManager :(((

Lud sam vise majke mi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dell Inspiron Problem
Jesi siguran da ti za bluetooth trebaju driveri na Win7, meni ne trebaju (Acer As6920g), kad sam stavio sedmicu odmah sam mogao koristit bluetooth
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan
Dell Problem

a nemogu nac nikako! ma ovi dell je u banani totalno :))))

a ima li kakvih naznaka kada bi driveri tribali bit upotpunjeni???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
peksonuss kaže...

a nemogu nac nikako! ma ovi dell je u banani totalno :))))

a ima li kakvih naznaka kada bi driveri tribali bit upotpunjeni???

Traži Vista drivere za to. I nisi trebao odabrati upotrebu Dell download managera, ako ti je to problem.

Sam Bog zna da li će i kad driveri biti napravljeni. Vjerojatno hoće, ali...

16 godina
neaktivan
Mislim da ništa od drivera za sedmicu, on je zamišljen da ima već sve 'sa sebom'
Da su mislili napravit već bi ih napravili
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
Šef kaže...
Mislim da ništa od drivera za sedmicu, on je zamišljen da ima već sve 'sa sebom'
Da su mislili napravit već bi ih napravili

Odakle ti to? Ne postoji OS koji takvo što može napraviti.

K tome, driveri se svakodnevno rade, samo je na vendorima da odluče što će i kad razviti.

16 godina
neaktivan
Sjećaš se kad je Vista izlazila da su driveri bili napravljeni daleko prije izlaska, a za win 7 nema ni godinu dana nakon javne bete, nekoliko mjeseci nakon full verzije
17 godina
Šef kaže...
Sjećaš se kad je Vista izlazila da su driveri bili napravljeni daleko prije izlaska, a za win 7 nema ni godinu dana nakon javne bete, nekoliko mjeseci nakon full verzije

Nisu ni za Vistu napravljeni svi driveri. Drivere nije ni moguće sve napraviti u startu, posebno kad to proizvođači rade u suradnji s Mirkosoftom. Ima previše nove opreme na dnevnoj bazi i nije moguće sve testirati.

Za neku opremu driveri neće nikada ni biti napravljeni, kao što nisu bili napravljeni za Vistu, recimo.

16 godina
Dell Problem

-većina drivera je za 32bitnu verziju, također 64 je stroži u vezi certificiranja, tako da ispravan driver jednostavno ignorira, (to se može podesiti u opcijema).

-Dali će neki proizvođač i kada izbaciti drivere, nitko nezna.. njegov interes je kupnja novog. Često je deal s MSom oko toga, čak suprotni problem da nema driverza za npr XP...

Zaključak, snađi se, većina drivera ipak postoji, samo ih treba pronaći i instalirati (isključiti opcije koje to blokiraju..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dell Problem

Dragi moj bilo bi sve super kad bi ja to znao. Ako ti nije problem bili mi ti mogao naci drivere? Bio bih ti zahvala do kraja zivota! Ajde molim te

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

driveri ... za dell inspiron 1545 www.support.dell.com (možda prebaci na neku drugu, link)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...

driveri ... za dell inspiron 1545 www.support.dell.com (možda prebaci na neku drugu, link)

Samo dodatak - neka traži po TAG numberu (serijski broj), ne modelu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice