Dakle imam Dell Inspiron 1545. Instalirao sam Windows 7 - 64bit.
Nemogu nikako nac drivere za bluetooth, web kameru i tako te slicne stvari.
Jel to zato sta nije kompatibilno sa windowsima ili...
Hvala
Dakle imam Dell Inspiron 1545. Instalirao sam Windows 7 - 64bit.
Nemogu nikako nac drivere za bluetooth, web kameru i tako te slicne stvari.
Jel to zato sta nije kompatibilno sa windowsima ili...
Hvala
oce tko pomoc ili???
oce tko pomoc ili???
Nema još dijela drivera ne samo za taj prijenosnik, nego i za brdo drugih, ne samo Dellovih.
Probaj s Vista driverima.
a evo sad sam pokusao... nece, zapravo drivere uopce nemoggu skinut sa Official Dell Web Sitea... :(((
Idem skinut driver, non stop mi se skida DellDownloadManager :(((
Jel zna tko u cemu je caka???
a evo sad sam pokusao... nece, zapravo drivere uopce nemoggu skinut sa Official Dell Web Sitea... :(((
Idem skinut driver, non stop mi se skida DellDownloadManager :(((
Jel zna tko u cemu je caka???
Pa vjerovatno se onda preko managera skidaju driveri.
Al u Manager uopce nemogu uc. Zapravo kad udjem pojavi mi se WARNING i pise: There are no files to download. Please go to Drivers and Download and select file(s). Stisnem tu OK, i onda me izbaci iz programa. Onda opet otidjem na Official Dell Website i stisnem DOWNLOAD tog drivera i onda mi stoti put skida DellDownloadManager :(((
Lud sam vise majke mi...
a nemogu nac nikako! ma ovi dell je u banani totalno :))))
a ima li kakvih naznaka kada bi driveri tribali bit upotpunjeni???
a nemogu nac nikako! ma ovi dell je u banani totalno :))))
a ima li kakvih naznaka kada bi driveri tribali bit upotpunjeni???
Traži Vista drivere za to. I nisi trebao odabrati upotrebu Dell download managera, ako ti je to problem.
Sam Bog zna da li će i kad driveri biti napravljeni. Vjerojatno hoće, ali...
Odakle ti to? Ne postoji OS koji takvo što može napraviti.
K tome, driveri se svakodnevno rade, samo je na vendorima da odluče što će i kad razviti.
Nisu ni za Vistu napravljeni svi driveri. Drivere nije ni moguće sve napraviti u startu, posebno kad to proizvođači rade u suradnji s Mirkosoftom. Ima previše nove opreme na dnevnoj bazi i nije moguće sve testirati.
Za neku opremu driveri neće nikada ni biti napravljeni, kao što nisu bili napravljeni za Vistu, recimo.
-većina drivera je za 32bitnu verziju, također 64 je stroži u vezi certificiranja, tako da ispravan driver jednostavno ignorira, (to se može podesiti u opcijema).
-Dali će neki proizvođač i kada izbaciti drivere, nitko nezna.. njegov interes je kupnja novog. Često je deal s MSom oko toga, čak suprotni problem da nema driverza za npr XP...
Zaključak, snađi se, većina drivera ipak postoji, samo ih treba pronaći i instalirati (isključiti opcije koje to blokiraju..)
Dragi moj bilo bi sve super kad bi ja to znao. Ako ti nije problem bili mi ti mogao naci drivere? Bio bih ti zahvala do kraja zivota! Ajde molim te
driveri ... za dell inspiron 1545 www.support.dell.com (možda prebaci na neku drugu, link)
driveri ... za dell inspiron 1545 www.support.dell.com (možda prebaci na neku drugu, link)
Samo dodatak - neka traži po TAG numberu (serijski broj), ne modelu.